szkodnik1 09.12.03, 09:23 ...wątek odwrotny.... Najlepsiejszym lekarzem w Lubinie na jakiego się natknąłem, to Pani doktor Rakowiecka, która przyjmuje obecnie w przychodni "Lubmed". pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verka.w Re: najlepszy lekarz... 09.12.03, 14:31 A to chyba jakas niezla laska musi byc, ze taka najlepsiejsza ;-))) Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: najlepszy lekarz... 09.12.03, 23:19 Pani Dajnowska. Bezsprzecznie najlepsza ginekolog, z jaką się spotkałam. Miła, fachowa, udziela miliarda informacji i porad. Bardzo ją lubię i wiem, że żadna z moich obaw nie zostanie przez p. doktor zlekceważona czy wyśmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: najlepszy lekarz... 12.12.03, 15:52 Madzia a gdzie przyjmuje dokładnie?? bo ja raczej nie jestem zadowolona ze swojego lekarza, a jeszcze po poronieniu, to wogóle mam doła :-( pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: najlepszy lekarz... 12.12.03, 16:29 Pani Barbara Dajnowska przyjmuje w Amezie (na Ustroniu). Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: najlepszy lekarz... 10.12.03, 10:37 Mój typ to Grzegorz Begar. Za fajne poczucie humoru. Między innymi... Acha, przychodnia na Wyszyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: najlepszy lekarz... 11.12.03, 07:12 Pani doktor Szaran-Wieśniak MCZ za całokształt. W wrocławskiej nawet prowadziła przez dłuższy czas jak sie skończyło to niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: najlepszy lekarz... 11.12.03, 07:18 Szafran-Wieśniak, tak zgadza się, też miła i dobra, no i oczywiście młoda....hmmmmmmmmm przez pewien czas, gdy byłem jej pacjentem miałem dziwne wrażenie, że ona wręcz lubi jak do niej przychodzę...... ...może lubi młode i dobre mensko....:)))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: najlepszy lekarz... 11.12.03, 07:30 Pani Rakowiecka jest miła, nawet bardzo miła. Ale echmmm..... chyba nie jest najlepszym lekarzem. Powód? Baaaardzo wielkie opory przy dawaniu skierowań. Czasem nawet w przypadku kiedy jest to niezbędne! A to już jest małe przegięcie... Choć pewnie jest jakieś odgórne zalecenie, limit liczby skierowań? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: najlepszy lekarz... 11.12.03, 07:34 ...może i jest jakiś limit....nie wiem.... wiem natomiast to, że ja nie mam z tym problemów.....ona jest bardzo ludzka, można z nią porozmawiać jak ze starym znajomym, jak zapytasz to ci odpowie, doradzi, jest konkretna, nie ściemnia....tylko te kolejki do niej....echhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
coffe7 Re: najlepszy lekarz... 11.12.03, 12:48 Zgadzam sie, pani Rakowiecka jest bardzo mia osoba i bardzo dobrym lekarzem nie tylko ogolnym-chociaz to stwierdzenie w moim przypadku jest jak najbardziej na miejscu, chodzi o to ze chodzilam i chodzilam po przeroznych deramtologach i nie pomogli mi na moje problemy ze skora,a pani doktor o tym tylko napomknelam i juz wypisala mi recepte na masc ktora mi pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś