dethy 17.12.03, 14:34 "Biedronka czy kobra" z angory to prosze sie wpisywac.Zrobilam foto i jest czytelne.Wyslalam juz Swekowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 14:55 Jezeli to dla Ciebie nie klopot, to tez z checia poprosze:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 16:10 dethy napisała: > "Biedronka czy kobra" z angory to prosze sie wpisywac.Zrobilam foto i jest > czytelne.Wyslalam juz Swekowi. Jeszcze raz serdeczne dzięki,moja rodzina ma zakaz wjazdu do biedronki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 22:02 Ja też poproszę na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 22:33 Jesli mozna to ja rowniez poprosze :) aska_lca@gazeta.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 22:44 aska_lca napisała: > Jesli mozna to ja rowniez poprosze :) > > aska_lca@gazeta.pl > > Z gory dziekuje i pozdrawiam :) No to łap, bo Dethy pewnie śpi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 23:12 swek1 napisał: > No to łap, bo Dethy pewnie śpi ;) Nie spie,nie spie-ogaldalam "Druga twarz".Wyslalam juz wszystkim.Byc moze macie zdublowane,bo Swek mnie wyreczyl,ale to nic chyba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kto chce artykul?? 17.12.03, 23:16 A Ty, to dopiero niespodzianka. Wysłałem tylko Asi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Kto chce artykul?? 18.12.03, 00:12 Dziekuje Dethy bardzo za artykul wprost do mojej skrzynki pocztowej:)) Klaniam sie nisko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Kto chce artykul?? 18.12.03, 16:42 Dziekujem baaaaardzo za artykul :)) Mialam co czytac poniewaz dostalam i od Dethy i od towarzysza artykul :)) baaaaa od towarzysza dostalam nawet 2 razy ten sam artykul ;) hehe Jeszcze raz dziekuje :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kto chce artykul?? 18.12.03, 18:26 aska_lca napisała: > Dziekujem baaaaardzo za artykul :)) > Mialam co czytac poniewaz dostalam i od Dethy i od towarzysza artykul :)) > baaaaa od towarzysza dostalam nawet 2 razy ten sam artykul ;) hehe > Jeszcze raz dziekuje :) > Pozdrawiam :) Wysłałem Ci dwa abyś miała co czytać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kpalik Re: Kto chce artykul?? 28.12.03, 20:59 heh nie wiem o co biega ale z wypowiedzi wynika że chcę :) kpalik@wp.pl dzieki z goory Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Kto chce artykul?? 28.12.03, 22:19 Sprawa w telegraficznym skrocie ma sie tak: byl sobie artykul w Angorze "Biedronka czy kobra" na temat smaciarstwa tego markeciku. Takie nagromadzenie slusznej agresji bylo posrednim powodem rozprowadzenia artykulu wsrod forumowiczow przez Dethy. Ot cala historia:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kto chce artykul?? 29.12.03, 11:51 kpalik napisał: > heh nie wiem o co biega ale z wypowiedzi wynika że chcę :) > > kpalik@wp.pl > > dzieki z goory Podesłano na kpalik@wp.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś