gaga122 19.07.09, 18:22 Poszukuję dobrego adwokata w Lubinie, chodzi o rozwód, alimenty, podział majątku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancholia88 Re: dobry adwokat 20.05.13, 13:46 Chciałam aktywować wątek! Dobry adwokat z Lubina nadal potrzebny. Zakres usług - prawo rodzinne i opiekuńcze. Słyszałam od znajomej z pracy, że można zaufać Grzegorzowi Bubie, pomógł jej w szybkim załatwieniu rozwodu... Ale jedna opinia to za mało! Czy ktoś jeszcze korzystał z jego pomocy? Jakie są Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek888 Re: dobry adwokat 03.07.13, 14:47 Kojarzę kancelarię Grzegorza Buby. Znajoma z ich pomocą procesowała o podział majątku. Chwaliła ich, że kompetentni, przygotowani do sprawy…. Współpracowała z jakąś młoda, bardzo ambitną panią adwokat i bardzo zadowolona co nie miara. I z podejścia do klienta, i z wyniku rozprawy Odpowiedz Link Zgłoś
koniczyna33 Re: dobry adwokat 26.11.13, 15:43 www.kancelariaadwokacka.lubin.pl/ na stronie kancelarii masz wszystkie usługoi czarno na białym :) Odpowiedz Link Zgłoś
farafa666 Re: dobry adwokat 27.11.13, 14:49 joana307 napisał(a): > a czy pan Buba zajmuje sie też pomocą prawną w zakładaniu spółki ? Potrzebuję k > ogoś zaufanego z okolic Lubina własnie. z tego, co wiem, to tak, bo Buba zajmuje się chyba każdymi aspektami prawnymi więc zdziwiłbym sie, gdyby tego nie miał w swoich usługach. Odpowiedz Link Zgłoś
r325 Re: dobry adwokat 15.05.15, 10:15 Ja polecam jeśli chodzi o Lubin tę Kancelarię, można też otrzymać porady prawnicze on-line , więc wszystko na plus :) adwokaci-kancelaria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
justysianna Re: dobry adwokat 11.04.24, 12:18 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś