frida2 01.10.09, 23:09 www.youtube.com/watch?v=h0v7a5_hOEQ&feature=player_embedded Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguyu Re: żart? :) 01.10.09, 23:39 Gdyby to byl zart, to nie byloby jeszcze tak zle. Zreszta trudno cokolwiek uslyszec z marnego tekstu, bo zaglusza go muzyka i basowa seksja rytmiczna celujaca w gusty grubokarczystych matolow w dresach. Chylinska samodzielnie wdeptala sie w glebe. Odpowiedz Link
marguyu Re: wydaje mi się... 02.10.09, 01:28 Bravo, dziewczyny! Optymizm to bardzo pozytywna cecha charakteru ale plyte sprzedac trzeba, wiec... spiewa sie komu sie moze. Odpowiedz Link
pia.ed Jestem silna ... 02.10.09, 10:02 Fragment tekstu "JESTEM SILNA" ... Na siłę chcą, żebym Przestała kochać Cię Ich piękne oczy kuszą mnie , o nie . Tak łatwo można Stracić wszystko w jeden dzień Tak łatwo można zgubić się o nie . Nie umiem zamknąć oczu Na tych,... Odpowiedz Link
frida2 Re: wydaje mi się... 02.10.09, 10:57 marguyu napisała: > Bravo, dziewczyny! > Optymizm to bardzo pozytywna cecha charakteru ale plyte sprzedac trzeba, > wiec... spiewa sie komu sie moze. nie sądzę, żeby Chylińska aż tak zmieniła front. ten singiel jest mega żartem. Odpowiedz Link
the_dune Re: żart? :) 02.10.09, 12:24 jeśli to nie jest mega-żart, to oznacza że się zestarzałam i już nie umiem zaakceptować teraźniejszości. Idę z rozpaczy zrobić drugą kawę i posłuchać tej prawdziwej: www.youtube.com/watch?v=1acdTo1Fc7g&feature=related chlip... Odpowiedz Link