klubaanna 27.02.04, 12:32 ...ale tylko za oknem.Jestem tu pierwszy raz i czy pozwolicie bym została bywalczynią waszego Salonu? I jak to jest,że u was za oknami jest słoneczko??Tu u mnie go nie ma ale ciągle wierzę ,że przybędzie .pozdrawiam ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.sajgon Re: A ja mam chmury... 27.02.04, 13:04 U mnie nieśmiało słońce przebija się przez chmury. A śnieg ciągle pada... Witam serdecznie, pierwszy raz tutaj również jestem, Pozdrawiam, Miss Sajgon Odpowiedz Link
klubaanna Re: A ja mam chmury... 27.02.04, 13:27 hej może to dzięki Tobie ,zaczeło sie do mnie nieśmiało uśmiechać to słoneczko zza szybki?Mam nadzieję często tu bywać,o ile ktoś zechce pisać, pozdawiam ania Odpowiedz Link
sloggi Re: A ja mam chmury... 27.02.04, 13:32 Witam serdecznie na Salonach. Za oknem taka schyłkowa, młodopolska aura. Wszyscy siedzą chyba na pół-śpiąco, uslowałem doprowadzić się do pionu kawą , ale to nic nie dało. Nie wiem, co Leokadia dziś smaży, ale strasznie mnie ten zapach irytuje. Odpowiedz Link
aankaa Re: A ja mam chmury... 27.02.04, 14:38 a ja drobniutki śnieżek i niecałe półtorej godziny do końca pracy Odpowiedz Link
bubster a ja 27.02.04, 15:32 to ch... ra wie co mam za oknem "mieszkam" na 18 piętrze i mam wysoki parapet jak siedze przy kompie widać tylko kolejne wierzowce Odpowiedz Link
klubaanna Re: a ja 27.02.04, 17:05 A u nas nie było dziś śniegu,oddałam dzieci do babci i będę leniuchować do...jutra,bo rano do szkoły(takie urozmaicenie szarości dnia). Z okna teraz widzę ulicę-gdzie tym ludziom tak sie spieszy?Chyba chce im sie spać,mnie tez dziś nawet kawa nie doprowadziła do pionu. Oj,gdzie ta wiosna???? ania Odpowiedz Link
bubster Re: a ja 27.02.04, 17:09 też mam weekend zajęty... szkolenie sob - niedz 9-17 brrr na imprze w sobote to chyba usnę... Odpowiedz Link
klubaanna Re: a ja 27.02.04, 17:18 a ja mam ochotę na takiego super drinka, i kolację przy świecach ale mi się marzy... Odpowiedz Link
bubster Re: a ja 27.02.04, 17:21 a mi się marzy spanie do oporu.... buuuu w tygodniu wstawać do pracy w weekend wstawać na szkolenie buuuuuu ale imprezy i idzisejszego babskiego wyjścia nie daruję - idę twardo! Odpowiedz Link
klubaanna Re: a ja 27.02.04, 17:24 ja "siedzę " w domu z dwójką dzieci i czasem mogę ci pozazdrościc? eeeee pobudka o 7, no i????moge tak ciut?? to ja zrobię sobie drinka za tą twoja imprezę... Odpowiedz Link
bubster Re: a ja 27.02.04, 17:30 czy można zazdrościć? praca czasami i po 14 godzin kasa z tego malutka w weekendy szkolenia a jak nie szkolenia do nauka do egzaminu z ACCA teraz dodatkowe strasy związane ze zmianą pracy hmmm to Ty zazdrość mi a ja pozazdroszczę Ci że masz błogi spokój )) Odpowiedz Link
klubaanna Re: a ja 27.02.04, 17:36 oki,tak po troszeczku.. ja tobie jak juz mam dość domu (maluchy w wieku 5 i 3 to nie całkiem błogi spokój) a ty mi jak będziesz mieć dośc pracy po tylu godzinach..i weekendach Odpowiedz Link
bubster Re: a ja 27.02.04, 21:27 hmmm to może się wymienimy ? babskie spotkanie mi się skończyło, bo jedna jedzie do innego miasta właśnie czasami taki wieczór dla siebie to cudo ale chyba zaraz pójde spać jutro o 7 pobudka... Odpowiedz Link
klubaanna Re: a ja 27.02.04, 21:29 można i tak,ja muszę wstać o 6!!!!!!! aż mnie ściska w dołku... Odpowiedz Link
sloggi Re: a my 27.02.04, 21:38 Ja też muszę wstać o 6-tej, bo o 7.21 mam pociąg do Litzmannstadt. Nie mogę zaspać. Odpowiedz Link
sloggi Re: a my 27.02.04, 21:50 klubaanna napisała: > to będziemy sie razem budzić Zabrzmiało z lekka perwersyjnie - nie uważasz? )))))))))) Odpowiedz Link
klubaanna Re: a my 27.02.04, 21:55 oh sory,miałam na myśli wspólną godzinę budzenia (chyba)... Odpowiedz Link
sloggi Re: a my 27.02.04, 22:01 klubaanna napisała: > oh sory,miałam na myśli wspólną godzinę budzenia (chyba)... Tłumaczą się winni Ale zgadzam się z wersją poprawną politycznie. Odpowiedz Link
bubster Re: a ja 28.02.04, 18:04 włsanie wróciłam ze szkolenia... impreza niedługo musze "zrobić sie na bóstwo" a mi się zwyczajnie spać chce.... brrr ale nast epny weekend mam wolny trzeba się jakoś pocieszać Odpowiedz Link
aankaa a ja już ciemność (za oknem) widzę 27.02.04, 18:02 pociechy urywają się na imprezę, pójdę więc w ich ślady eh, matka "nieco starszych" dzieci to ma dopiero życie )) Odpowiedz Link
sloggi Re: a ja już ciemność (za oknem) widzę 27.02.04, 18:05 Idziesz w tango - takiej to dobrze U mnie też słońce wyłączyli. Odpowiedz Link
klubaanna Re: a ja już ciemność (za oknem) widzę 27.02.04, 18:08 a u mnie to chyba niedługo zaczną straszyć,tak się zrobiło ciemniutko. a mnie nikt nie zaprosił na imprezę poczekam aż dzieci podrosną Odpowiedz Link
vika411 Re: a ja już ciemność (za oknem) widzę 28.02.04, 18:15 klubaanna napisała: > a u mnie to chyba niedługo zaczną straszyć,tak się zrobiło ciemniutko. > a mnie nikt nie zaprosił na imprezę > poczekam aż dzieci podrosną To po imprezach latac bedzie za pozno! Zrobmy jakis maly ochlej, bo te cholery tutaj, juz zrobili a ja jezdem siammm sierotek jeden...Szlag mnie trafiiii! Odpowiedz Link