very_famous 27.02.04, 22:06 W pierwszej kolejności ładuję się ja a później zo_h - bo też chory. Kto się chorych nie boi to zapraszamy. Aaa i ten tort proszę przynieść! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smia Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:14 przyjde prosto z pracy, moge? z paczka chleba tosotwego, opakowaniem soli, zelem pod prysznic (jakby ktos np. chcial skorzystac z odswiezenia po harcach podpierzynkowych) i co tam jeszcze mam w torbie. Odpowiedz Link
very_famous Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:17 Nie pytaj tylko właź, ale bez butów! Odpowiedz Link
smia Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:19 zwlaszcza, ze na dworze bloto i snieg i breja. Odpowiedz Link
smia Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:20 tylko wczesniej jeszcze na ten torcik u Diablicy wpadne. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:19 Sądziłaś ze dizs pójde tez tak wczesnie jak wczoraj do łózeczka?? o nie dziś balujemy do rana Odpowiedz Link
vika411 A mnie to wszystko glowno obchodzi! SLOGGI!!! 27.02.04, 22:23 Verka zaklada wszystkie buciory i skarpety( te uzywane nieco tez) , bo kurowac sie musi! reszta wlazi do lozka tekstylnie jak kogo dobry bog i fantazja dzisiaj stworzyla! Butelki i szklo przyniesie sluzba! SLUZBAAAA! SZKLO DLA PANSTWA! Muzyka gra. To zaczynamy ukladac sie do snu! Odpowiedz Link
very_famous Re: A mnie to wszystko glowno obchodzi! SLOGGI!!! 27.02.04, 22:28 Żadnych buciorów! Tylko skarpetki i ciepłe polary! I gorące towarzystwo Odpowiedz Link
sloggi Re: A mnie to wszystko glowno obchodzi! SLOGGI!!! 27.02.04, 22:54 Kładę się od lampy (jak zawsze) - przed snem prasówka. Odpowiedz Link
very_famous Re: A mnie to wszystko glowno obchodzi! SLOGGI!!! 27.02.04, 23:02 Dobra, niech Ci będzie - ale oddaj trochę kołdry - bo nakicham na Ciebie! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:21 Jaki śnieg na dworze, na Kujawach jest wiosena pogoda !!!! A przysznić to wspólnie mozna brać?? Odpowiedz Link
vika411 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:25 Tyszszssz... wspolny pszysnic to psyimna rzecz Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:33 Jak miło jest mieć towarzystwo uważajace te same rzeczy za przyjemności!! Odpowiedz Link
very_famous Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:35 Bo Ty nas jeszcze nie znasz, nie wiesz jak my tu rozrabiamy - nawet Bazyl ucieka czasem przerażony Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:39 To fakt , ale trochę juzz wami jestem, czasami nawet w pracy zagladam oj gdyby mój szeryf wiedział że wcale nie taka poważna jestem, ja sadzi hahahah Fajnie jest u was- nawet jak niektórzy są wsicekli i tłuką tu szkło Odpowiedz Link
very_famous Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:44 Coś mi wypominasz? Tu jak w starym dobrym małżeństwie - jednego dnia tłuczemy zastawę, drugiego trzymając się za rączki - kupujemy nową! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 22:45 I tak ma być!! dlatego nei tylko do was zagladam - hahahahah Licze tez na wasze wsparcie jak ja bede jak Etna! Odpowiedz Link
vika411 Re: No to wyciągamy Salonowe łóżko! 27.02.04, 23:04 diablica_28 napisała: > I tak ma być!! > dlatego nei tylko do was zagladam - hahahahah > > Licze tez na wasze wsparcie jak ja bede jak Etna! Na NAS mozesz liczyc WYLACZNIE JAK NA ZAWISZE! I tak nam dopomoz BOG! Ente to MY i tak mamy w dupie! Etna zaczeka! toz to nie zajac! Odpowiedz Link
aankaa no, nie :(( 27.02.04, 22:55 znowu mi ktoś poduszkę pod... następnym razem włażę w kurtce, przynajmniej zdążę Odpowiedz Link
aankaa to oddaj swoją !!!!! 27.02.04, 23:02 nie, nie nie ten jasiek !!! tą olbrzymią poproszę Odpowiedz Link
diablica_28 Re: to oddaj swoją !!!!! 27.02.04, 23:06 Ja zamiast poduszki wolę ramiona faceta "...najpiękniejszym okryciem kobiecych ramion są dłonie kochającego mężczyzny..." YSL Odpowiedz Link
very_famous Re: to oddaj swoją !!!!! 27.02.04, 23:25 To bezsprzeczne! Ale jak ramion niet - to na płaskim ) Tylko te ramiona muszą być szerokie ) Odpowiedz Link
very_famous A proszę bardzo! 27.02.04, 23:09 Mi najlepiej na płaskim - duże poduszki od razu wywalam! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: no, nie :(( 27.02.04, 23:02 zawsze mzoesz wziąśc ze soba małego "jaśka" Odpowiedz Link
zo_h Re: no, nie :(( 27.02.04, 23:03 tak dobrze w łózeczku, że aż na chwilkę podłapałem senny klimat. Na szczęsćie radosny gwar przywrócił mnie do życia :d. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: no, nie :(( 27.02.04, 23:06 czy tylko gwar!!! ??? a moze to czyjaś dłoń?? Odpowiedz Link
aankaa oooo, przebudził się ...... 27.02.04, 23:08 skocz-no po talerzyki, bo Diablica ociąga się z podawaniem sałatki eeeeeeeeeeeeej, poczekaaaaaaaaaaaaaj !!!!!!!! weź od razu miskę, po co z talerzami masz ciągle biegać Odpowiedz Link
zo_h Re: oooo, przebudził się ...... 27.02.04, 23:12 Hmmm to nie takie proste gdy czyjaś dłoń trzyma Ciebie za pewną część ciała . A co najgorsze ostatnio podobno sąd uznał ze tego typu traktowanie nie może być podciągane pod molestowanie seksualne :d. O ja nieszczesny a przecież miałem zdrowieć na tym łóżu . Odpowiedz Link
diablica_28 Re: oooo, przebudził się ...... 27.02.04, 23:17 i zdrowiejesz a moze i się wypocisz - bez pomocy polopiryny C hahaha Odpowiedz Link
zo_h Re: oooo, przebudził się ...... 27.02.04, 23:25 Aaaaa to faktycznie ... taka postać rzeczy diametralnie zmienia sytuację . Odpowiedz Link
vika411 No tak!:-) 27.02.04, 23:11 zo_h napisał: > tak dobrze w łózeczku, że aż na chwilkę podłapałem senny klimat. Na szczęsćie > radosny gwar przywrócił mnie do życia :d. To siuP! Gdzie ta sluzba! Co mysli, ze jak juz Panstwo üposzli spac to wszystko wolno?! Gowno wolno! do roboty! Butelki z piwnicy przyniesc, kurz nich zetrzec i sklo przueplukac! Schabowe piec! Bo pa sniegu za orczykiem targanych przypiec kaze! Dla pani Aani, niech mi tu ktory, koldre elektryczna wlaczy... Nie ta, tlumoku! NOWA- MOWIE- Nowa!!! Ta cholera kopie! Dla pana...zaraz...zaraz...jak masz na imie KOchaa....nieee.-)) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:15 co pytasz o imię jutro ui tak zapomnisz i będzie ktoś inny- mów poprosty skarbie- tak łatwiej Odpowiedz Link
zo_h Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:17 Ale to skarbie to do kogo ... to do tych uwiedłych kawalerów co niby ich ręcę mają leczyć ? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:19 a czy to ręka kawalera cie leczy - hmmm ty lepiej sprawdź ?? bo się obrażę i pójde Odpowiedz Link
aankaa Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:22 diablica_28 napisała: > a czy to ręka kawalera cie leczy - hmmm ty lepiej sprawdź ?? > bo się obrażę i pójde że sobie pozwolę z innego watku (khmmmmmmm) wyciągnąć > Jestem po familijnej imprezie, mój mężczyzna skończył 30-kę. coś w tym salonowym łożu za frywolnie się robi ... Odpowiedz Link
aankaa no, wreszcie !!!!!!!!! 27.02.04, 23:18 my tu jak dzieci we mgle byliśmy ... pogoń wreszcie leniuchów - tylko Ciebie słuchają ostatnio Pani Diablica z talerzami biega - SAMA, o ZGROZO Pan Zo_h - sam już nie wie co gada/pisze a reszta - pogubiła się zupełnie ... Odpowiedz Link
zo_h Re: no, wreszcie !!!!!!!!! 27.02.04, 23:22 aankaa napisała: > Pan Zo_h - sam już nie wie co gada/pisze > Chyba masz rację, coś sen przydymił moje rozumwanie i wszystko powoli i mgliście układa sie w jednolitą całość ... a może o znak że moze jednak lepiej było pozostać w nieświadomości snu . Odpowiedz Link
aankaa Re: no, wreszcie !!!!!!!!! 27.02.04, 23:25 zo_h napisał: > wszystko powoli i mgliście układa sie w jednolitą całość nie martw się, z biegiem godzin wszystkim nam się tak poukłada ps. a ja mam jeszcze butlę piwa ) Odpowiedz Link
very_famous Re: no, wreszcie !!!!!!!!! 27.02.04, 23:22 A ja leżę wygodnie - bo chora jestem i bardzo mi się podoba że tak wszyscy latają ))) Odpowiedz Link
aankaa Re: no, wreszcie !!!!!!!!! 27.02.04, 23:27 very_famous napisała: > A ja leżę wygodnie - bo chora jestem i bardzo mi się podoba że tak wszyscy > latają ))) zaraz tam latają ... Vikę pogonimy Odpowiedz Link
aankaa Re: no, wreszcie !!!!!!!!! 27.02.04, 23:29 aankaa napisała: > very_famous napisała: > > > A ja leżę wygodnie - bo chora jestem i bardzo mi się podoba że tak wszyscy > > > latają ))) > > > zaraz tam latają ... > > > > > > > > > > > > > > > > > Vikę pogonimy > wystarczy spojrzeć kilka ekranów niżej - zobacz jak działa no, Kochana, posuń się kawałek i ODDAJ WRESZCIE TĄ PODUCHĘ Odpowiedz Link
vika411 Sluzbaaaaaaaa! Poczta nadeszla! 27.02.04, 23:26 Loda! Panstwu jeszcze kilka butelek do lozka przyniesc! Pani Vika poczte czytac musi! I niech mi tam ktory w drzwiach stanie z flinta ze szczecinami sola coby poniektoremu uciekinierowi bobu zadac!Zaraz wroce i chce wszystkich miec w komplecie! Drzwi pilnowac! panstwu dolewac a gosci po wlasnym trupie a nie wypuszczac! Odpowiedz Link
very_famous Re: Sluzbaaaaaaaa! Poczta nadeszla! 27.02.04, 23:29 Ale tam nie ma nic do czytania tylko do oglądania! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Sluzbaaaaaaaa! Poczta nadeszla! 27.02.04, 23:29 vika bedziemy dzis mieli na kolację jakiegoś ustrzelonego - faceta- goscia w potrawce?? czy gotowanego w kotle?? Odpowiedz Link
aankaa no nie, ta dzisiejsza młodzież :( 27.02.04, 23:34 diablica_28 napisała: > vika bedziemy dzis mieli na kolację jakiegoś ustrzelonego - faceta- goscia w > potrawce?? > czy gotowanego w kotle?? ledwie za jednym (fakt, lekko przechodzonym - wszak 30 wiosen na karku) chłopem drzwi zamknęła - a już za następnym się ogląda Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:26 Vika- słyszałaś - sprawdź ta pocztę i Very bedzie mogła przyłaczyc sie do imprezy !!! I szlak mnie trafi zaraz- jak bede jeszcze musiała komuś nalać kawy. co wy rąk nie macie? czy wszystkie trzymacie je pod kołdrą i kurujecie chorego!! Odpowiedz Link
very_famous Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:31 Bo Very - to się ustawić umie PP Vika dostała ważną pocztę - to rzucić okiem na nią MUSI. Jak tam chory? Przypominam że ja też chora - może zarazki powymieniamy? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:34 nio ciebie to raczej ręc enie wylecza - bo jak ??? Odpowiedz Link
aankaa boski dotyk ????????? 27.02.04, 23:35 aha, i jeszcze jedno - "to" się nie nazywa "ręce" Odpowiedz Link
very_famous Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:34 Wytłuką się nawzajem i już! Aankaa - poduszkę to już dawno dostałaś! Jak upilnować nie potrafissz to nie masz! Patrz - Sloggi ją zakosił i udaje że śpi! Odpowiedz Link
aankaa dziad cholerny :( 27.02.04, 23:38 zza węgła się przyczaił ... eh, słów mi brak ... a tak mu z oczu dobrze patrzyło ... Odpowiedz Link
diablica_28 Re: dziad cholerny :( 27.02.04, 23:41 nio co ty z księzyca jesteś- a nei z wenus facetom wierzysz?? niewiem gdzie ty lekcje zycia bierzesz?? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:39 on śpi!! kiedy my jeszcze się bawimy!! trzeba go obudzić !!! HEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!111 sppanie nie dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro pospisz!!!!!!!!!!!!!!11 poskacemy chodzicie hop hop hop hop hop Odpowiedz Link
vika411 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:43 very_famous napisała: > Wytłuką się nawzajem i już! > Aankaa - poduszkę to już dawno dostałaś! Jak upilnować nie potrafissz to nie > masz! Patrz - Sloggi ją zakosił i udaje że śpi! Odczepic mi sie od Sloggusia zaraz bo jak nie to w rylo...Dolac mi poszszeeeee...poczta mnie z nog zwalila...szszszaamm... Zaraz mi pszszszejcieeee...hep...p...szam... Ona jezd taka sama sliczna jak ja i...jeszcze pare osob z rodziny... Odpowiedz Link
zo_h Re: To jeszcze NIC! 28.02.04, 00:08 A co Wy sobie takiego ładnego przesyłacie? Ja też chcę ... czuje się wyobcowany . Odpowiedz Link
very_famous Re: To jeszcze NIC! 28.02.04, 00:12 Ja Vice siebie wysłałam - bo Ona nie wie jak wyglądam! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: To jeszcze NIC! 28.02.04, 00:16 very_famous napisała: > Ja Vice siebie wysłałam - bo Ona nie wie jak wyglądam Ja tez nie wiem!!! nieiwem jak wygladasz ?? Odpowiedz Link
zo_h Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:39 No ba!! Czasem warto wmienić swoje doświadczenia tudzież inne spostrzeżenia . Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:44 zo_h napisał: > No ba!! Czasem warto wmienić swoje doświadczenia tudzież inne spostrzeżenia Ty lepiej milcz!!! chorzy jak i ryby nie maja głosu Odpowiedz Link
very_famous Eeee tam 27.02.04, 23:49 Ryby to może i nie gadają ale chorzy - czemu nie! Odpowiedz Link
zo_h Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:50 Coś czuję że jestem obecnie między młotem a kowadłem i bez jakieś dyplomacji nie obejdzie się . Jak to się mówi coś trzeba będzie zrobić żeby wilk był syty i owca cała, tylko jak to zrobić ... ? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:53 masz szansę wykazać się czy warto cię tu dłużej goscić hahahah a chorzy nei maja głosu bo marudza tylko jub jeczą Odpowiedz Link
very_famous Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:54 Ja się do młota nie przyznaję i do kowadła też nie. Dyplomacja - o tej godzinie??? A nad wilkiem i owieczką sam myśl PP Odpowiedz Link
zo_h Re: No tak!:-) 27.02.04, 23:58 Jedyne rozsądne rozwiązanie sytuacji i zdaje mi sie ze jak najbardziej sprawiedliwe i nikogo nie krzywdzące to pozostanie przy wymianie doświadczeń jedynie z drugą chorą osobą. Jakoś nie mam ochoty mieć na sumieniu zarażenie kogoś zdrowego . Niby może i dzieje sie jednak komus krzywda, ale zawsze lepsza mniejsza niż większa . Odpowiedz Link
very_famous Jak powiedziałam 28.02.04, 00:06 Nie sprzeciwiam się i jestem za! Reszta na spacerek, a nam kazali leżeć I bardzo dobrze. OD RAZU LUŹNIEJ! Tylko śpiacego Sloggiego też proszę zabrać ze sobą - służba będzie go obnosić po świeżym powietrzu ) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:09 z tego co wiem to łatwiej jest wynieśc chorych na taras niż sloggiego Odpowiedz Link
very_famous Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:14 A skąd wiesz?? Poza tym chorym jest potrzebna pierzyna i ciepełko poza wzajemną wymianą bakterii i doświadczeń. Odpowiedz Link
zo_h Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:19 Właśnie ... właśnie. I ja rozumiem, że krioterapia ostatnio zdobywa popularność, ale metoda jest jeszcze mało sprawdzona .. itd. Zresztą jeśli już to wystawia się chorych na zimno na chwileczkę a tu raczej zapowiada sie dłuższa konwersacja dwójki chorych . Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:21 spokojniejak juz zmarzniecie to zapukacie w szybę i was wpuścimy!! Odpowiedz Link
zo_h Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:24 Nic a nic litości a tu człowiek w boleściach leży, co prawda nie sam, ale to wiadomo - we dwoje zawsze raźniej . Odpowiedz Link
very_famous Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:27 I cieplej! No i miłą pogawędkę można przy okazji uskutecznić! Odpowiedz Link
very_famous Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:24 Mądrze gadasz - ja nie chcę być królikiem doświadczalnym! Proszę mnie nie wystawiać na zimno - tylko służba! - podać chorym jeszcze ciepły koc! To my dłużej będziemy "konwersować" a oni sobie strzelą dłuższy spacerek, ze Sloggim (służba - okryć OZ-a!) na rękach ) Odpowiedz Link
zo_h Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:26 A nie nie koce to dla spacerowiczów .... wtedy to dopiero będa długo spacerować ... do białego rana . Odpowiedz Link
very_famous Uważasz, że 28.02.04, 00:31 pierzyna (sztuk - jedna) nam wystarczy? Wszak chorzy jesteśmy i ciepło musimy mieć! Odpowiedz Link
zo_h Re: Uważasz, że 28.02.04, 00:35 Dwa wkłady pod jedną pierzynką to całkiem niezły układ , więc myslę, że będzie całkiem ok. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Jak powiedziałam 28.02.04, 00:27 a ja tam ide posiedziec przy kominku z kotem na kolanach, a wy się tu spierajcie kto spacerek a kto nie!! Tam przynajmniej nie musze wciąż na służbe pokrzykiwać by mi dolała do kieliszka- mam blisko i barek z karawkami i samowar !! Odpowiedz Link
vika411 Re: No tak!:-) 28.02.04, 00:18 zo_h napisał: > Coś czuję że jestem obecnie między młotem a kowadłem i bez jakieś dyplomacji > nie obejdzie się . Jak to się mówi coś trzeba będzie zrobić żeby wilk był > syty i owca cała, tylko jak to zrobić ... ? Polityk + kurwa= dyplomacja. Chcesz tak skonczyc? Odpowiedz sam sobie uczciwie. Z zyczeniami madrosci... Vika Odpowiedz Link
vika411 SIiiiiicho! MOWIE!!!!! 27.02.04, 23:52 Jest tam ktory?! To niech przyniesie nastepne butelki! Nie te nowe, te stre...omszale... No! To polej jeden z drugim.... Sto lat, sto lat...podobno byl tu dzisiaj jubilat... W nosie z jubilatem... No czego tak sie kokosi w tym lozku? Czy mysli, ze nasz Slogus kochany bedzie fachowemu stolarzowi placil jak sie baldachim nam na leb zawaliß albo za szpital i tapicerke chirurgiczna? Uspokoic sie i nie wierzgac! Mam pomysl! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: SIiiiiicho! MOWIE!!!!! 27.02.04, 23:56 słuchaj jubilat już spi juro jedzie na wykąldy Sloggi wie na co nas stać, no moze was bardziej zna, niz mnie- wiec nie ma co się martwić o uszkodzenia sprzetu i ciała Jest świadom strat jakie mu zrobicie/my Odpowiedz Link
vika411 Idziemy do ogrodu! 27.02.04, 23:59 W tym jak nas Bozia stworzyla! Chorzy : LEZEC! Powietrze swierze WAM nie zaszkodzi! Zoh_u! otwieraj drzwi na taras! A potem pojdziemy sobie na pielgrzymke wokol tarasu boso... Sluzba za nami...z napojami wysokokalorycznymi... W ten zbozny sposob troche przetrzezwiejemy a pozniej to jak dobry BOG DA!)) Odpowiedz Link
zo_h Re: Idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:02 Ale ogród to chyba zimowy, i mamy iść tak całkiem całkiem jak Adam i Ewa? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:03 Sloggi śpi, lub jest nieprzytomny po twoim ciosie a teraz chcesz nam jedynego faceta wyprowadzić tylnymi drzwiami?? Nio Vika tak sie nei robi Odpowiedz Link
zo_h Re: Idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:05 I jeszcze chce sprawdzić co w opakowaniu się skrywa .. rozebrać chce do rosołu ... i to na takim zimnie w ogrodzie ... no ja nie wiem co mam o tym myśleć . Odpowiedz Link
very_famous Re: Idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:09 Nie słyszałeś?? Chorym Vika kazała leżeć!!! Odpowiedz Link
zo_h Re: Idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:12 Ach no tak ... to kamień spada z mojego serca. Moja wybawicielka .... hmmm .. to może porozmawiamy o naszych chorobach . Odpowiedz Link
very_famous My nie idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:18 Pewnie, że porozmawiamy - jak reszta pójdzie po świerze powietrze. A dopóki są - to mogę powiedzieć ale tylko na ucho Odpowiedz Link
vika411 Re: Idziemy do ogrodu! 28.02.04, 00:11 diablica_28 napisała: > Sloggi śpi, lub jest nieprzytomny po twoim ciosie > a teraz chcesz nam jedynego faceta wyprowadzić tylnymi drzwiami?? > > Nio Vika tak sie nei robi "A dlaczego sie wstydzic tego co nie zawinione"? (przepraszam! to nie ja tylko SW. Tomcio Widzisz? Kastracja zdan i ludzkich wypowiedzi... Mozna roznorakie miec ekspresje , impresje i sugestie... No dobra!Ale, kurwa, co potem?! Odpowiedz Link