jackussi 29.02.04, 06:06 Ma zajrzeć do SAlonu aby pogadać.Rozmowa z Nią to zawsze przyjemność.Ale czy Ona trafi do salonu.Muszę oisać drogę.Nie dziwcie się,że tak siedzę i milczę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy33 Re: Czekam na Dais 04.04.04, 07:55 jackussi napisał: > Ma zajrzeć do SAlonu aby pogadać.Rozmowa z Nią to zawsze przyjemność.Ale czy > Ona trafi do salonu.Muszę oisać drogę.Nie dziwcie się,że tak siedzę i milczę. Jestem Jac, jestes dobrym sternikiem ,trafilam i nie pogubiłam się na żadnym zakrecie ,dziękuję i witam wszystkich bywalców S@lonu ,bardzo miło i wiosennie Odpowiedz Link
jackussi Re: Czekam na Dais 04.04.04, 07:58 daisy33 napisała: > Jestem Jac, jestes dobrym sternikiem ,trafilam i nie pogubiłam się na żadnym > zakrecie ,dziękuję i witam wszystkich bywalców S@lonu ,bardzo miło i wiosennie Sloggi mam nadzieję,że nie pogonisz mnie za to że spraszam gości których Ty nie prosiłeś.Ale Dais to moja długa znajoma i w salonie zachowa się grzecznie ) Odpowiedz Link
wgfc Re: Czekam na Dais 04.04.04, 12:42 Jackussi napisał: > Sloggi mam nadzieję,że nie pogonisz mnie za to że spraszam gości > których Ty nie prosiłeś. Sloggi dobry chłopak, nikogo nie bije i nie pogania Dzień dobry Dais. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Czekam na Dais 04.04.04, 20:54 Witaj Daisy. Wybacz ze tak wieczorem, ale diablice przy pełni maja wiele obowiazków. Hmm witam Cię za to fliżanką gorącej czekolady i zczę byś czuła sie z nami równie dobrze jak my ze soba. Odpowiedz Link