Dodaj do ulubionych

Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona!

01.04.04, 20:23
Zdenerwowalam sie w koncu bo rzeczywiscie sa tacy co laza po roznych forach
tutaj, w salonach pojawiaja sie sporadycznie, zeby ich Sloggi nie wywalil za
czytactwo i nie pisanie,a pozniej plota glupstwa!
niektorzy pisza , ze tu nudno albo sugeruja monotwematycznosc czy pojawianie
sie wulgaryzmow. Wiecie co , czytaczo- plotkarze? JAK WAM SIE TU , KURWA, NIE
PODOBA TO WOLNA DROGA I POSZOL WON!!!!
Nikt was nie zatrzymuje ! na droge moge wam jeszcze leprza wiazanke puscic bo
jak macie niewyparzone geby i plotkaerskie to w subtelnosci sie z wami bawic
nie potrzeba!Plotami zajmuja sie najchetniej wlasnie ludzie z nizin
spolecznych a skoro wam sie w salonach nie podoba to marsz do czeladnej!Cham,
chamem!
Obserwuj wątek
    • aankaa zaraz tam - poniżona 01.04.04, 20:29
      niech się czytacz przejdzie po innych forach a dopiero później na Salony
      obraża ...
      zazdrość bierze, że nie bawił się tylko z opisu musi ???
    • agablues Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 20:30
      oj, widzę ,że malutka deprecha się szykuje..Smia też niewesoła..
      Ja tu pijaństwa nie chcę propogować, dzisiaj Salon, ale mam zamiar wypróbować
      przepis f.l.y , który w Saniach...Moze na się humor poprawi ?
      dzisiaj kurturalnie smile)
      • smia Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 20:36
        Moje Panie!
        wiec tak:
        1.Vika, moze zbyt osobiscie od tego podchodzisz? ja tez nie lubie zaklamania,
        nieszczerosci, obgadulstwa i innych pochodnych. ale czy jest ktos, kto sie
        przyzna, ze to lubi? a jednak ludzie to robia. bo moze nie maja innych tematow,
        biedactwa. nalezy im wspolczuc.
        2.przepis fly jak najbardziej, ja sie tak bede pocieszac juz po przeprowadzce
        (jak ja przezyje, bo na razie to $§&/%&(/§%$) jestem tak wypruta z sil, ze
        nawet juz sie nie zloszcze. od poniedzialku mam wrazenie ze nie mam wplywu na
        moje zycie, zadnej nad nim kontroli. inni decyduja, zmieniaja plany, humory
        etc. a ja po prostu podazam na fali tego. nie podoba mi sie to, nie jest to moj
        styl... ale coz. czasem i tak bywa, chyba nie warto kopac.
        • agablues Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 20:39
          no to koniecznie trzeba sobie kurturarnie poprawić humor
          jak flirtu nie ma, co nam pozostaje ..?
          -
    • diablica_28 Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 20:30
      Vika słonko Ty nasze. Przestań szkoda zdrowia a żłosc urodzie szkodzi. Jutro
      juz weekend. Prosze winko dla Ciebie i prosze o uśmiech.
      • aankaa no, patrzcie Państwo !!! 01.04.04, 20:40
        diablica_28 napisała:

> Prosze winko dla Ciebie i prosze o uśmiech.

a co w zamian dostaniemy ???
    • reniatoja Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 20:43
      O co Ci Vika chodzi? Sorry, ale jesli piejsz do watku F.l.y'a, to wybacz, ale
      mocno przesadzilas. Na litosc boska, kim Ty jestes? POSZOL WON? Do kogo to? Ja
      tez jestem tu raczej czytaczem, a wlasciwie od niedawna dosc czesto czytam,
      przez dlugi czas nic tu nie pisalam, mimo to Marcin nie odebral mi akcesu,
      teraz przyznaje, czasem pisze dlatego wlasnie, zeby niejako uklonic sie
      przemilemu OZ, nie ze strachu, ze odbiere mi akces (przezylabym bez problemu
      taki afront) cos co moglabym wyslac na inne forum wysylam tutaj, mimo, ze z
      towarzystwa salonowego znam wlasciwie tylko Ciebie, Marcina i ostatnio Age.
      Wole pisac na Kobiecie, Salon lubie czytac. Z pokora przyjme odmowe dostepu.
      Natomiast takie teksty jak to co napisalas, zwlaszcza to, co napisalas capsem,
      to ponizej wszelkiego dopuszczalnego poziomu, Vika. Salon Sloggiego ma pewien
      kstalt, charakter, przegielas. I nie mam zamiaru pisac z emotikonkami: Vika
      sloneczko wyluzuj, jutro weekendzik. Nie Vika, nie napisze tak. Ja mam ochote
      ci napisac Vika, uspokoj sie, nie badz szara gesia, jestes w salonie. A jesli
      piszesz o o chamach i nizinach spolecznych to sorry, ze zapytam, ale czy aby na
      pewno jestes dama z wyzyn? Wybacz Vika.
      • vika411 Renia! 01.04.04, 20:57
        Moj tekst nie odnosil sie do Ciebie tylko do tych osob, ktore wykorzystuja
        cudza przyjazn i zaufanie a pozniej robia wulgarne ploty w innych miejscach.
        Znamy sie zbyt dobrze i dlugo Reniu, zeby sie dochodzic, ktora z nas ma racje.
        Nie mniej pytam:Jesli ktos oczernia Twoich przyjaciol, przyjmujesz to z maska
        obojetnosci wielkiej damy?! Wspolczuje wobec tego Twoim przyjaciolom i
        przypominam, ze i wielka dama TEZ potrafi przylac jak kto zasluzy.
        • vika411 Re: Renia! 01.04.04, 20:59
          Fly akurat wyrazila swoje watpliwosci otwarcie i tutaj nie robiac z tego
          tajemnicy, wiec nie do niej skierowalam ten watek. To tyle chcialam dopisac.
        • spyheart Re: Renia! 01.04.04, 21:01
          FAKT FAKTEM TO JEST FORUM Z AKCESEM WIEC POWYUCINAC
          NAUCZKA BEDZIE
          TACY PRZYJACIELE JACY ZDRADZAJA CZYJES TAJEMNICE TO ZADNI PRZYJACIELE
          NIE NA DARMO POWIEDZIANO

BOZE BROŃ MNIE OD MYCH PRZYJACIOL
          Z NIEPRZYJACÓŁMI SOBIE PORADZE
          • agablues Re: Renia! 01.04.04, 21:04
            Sprostuję, SSO nie jest Salonem z akcesem, SSN - jest
      • aankaa Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:03
        reniatoja napisała:

> jestem tu raczej czytaczem, a wlasciwie od niedawna dosc czesto czytam,
        > przez dlugi czas nic tu nie pisalam, mimo to Marcin nie odebral mi akcesu,

Reniu, to forum jest otwarte
      • geograf Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:07
        chciałem tylko jedno zauważyć: Forum,na którym teraz piszemy, nie ma potrzeby posiadania akcesu. jest ogólnodostępne,więc nie można tez nikomu zabronić jego czytania.
        Vika pojechała za daleko-oczywiście w swych żartach robiąc siebie istną Matkę Rodzicielkę i jaką to ona ważną nie jest,.Niestety ta forma żartów mi się przejadła. Tym bardziej,że tytuł wątku świadczy o stosunku owej kobiety do tematu,tym bardziej że te słowa Viki powinny się znaleźc w wątku Sloggiego o V kolumnie.Bo chodzi o to samo. No cóż..ale widpocznioe niektórzy mają wieczną potrzebę bycia widocznym. O. bez ogródek,bo ja już mam dość.
        • spyheart Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:10
          EKHMM
          NO HEM TRZA TO ZMIENIC
          PRZYWYKLAM DO AKCESU ;P
          JAK SIE DOSTALO ZA CZYTACTWO PO 4 LITERKACH TO SIE WIE smile))
          HIEHIE
        • vika411 Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:15
          geograf napisał:

> chciałem tylko jedno zauważyć: Forum,na którym teraz piszemy, nie ma potrzeby
          p
          > osiadania akcesu. jest ogólnodostępne,więc nie można tez nikomu zabronić jego
          c
          > zytania.
          > Vika pojechała za daleko-oczywiście w swych żartach robiąc siebie istną Matkę
          R
          > odzicielkę i jaką to ona ważną nie jest,.Niestety ta forma żartów mi się
          przeja
          > dła. Tym bardziej,że tytuł wątku świadczy o stosunku owej kobiety do
          tematu,tym
          > bardziej że te słowa Viki powinny się znaleźc w wątku Sloggiego o V
          kolumnie.B
          > o chodzi o to samo. No cóż..ale widpocznioe niektórzy mają wieczną potrzebę
          byc
          > ia widocznym. O. bez ogródek,bo ja już mam dość.

Dzieki za szczerosc. Miedzy innymi bronilam gdzie indziej i Ciebie. jeszcze
          dzis poprosze Sloggiego o doebranie mi akcesu na SSN. Tu rowniez sie wiecej nie
          pojawie.
          Niniejszym mowie wszystkim piekne DZIEKUJE.
          I niech to bedzie moje pozegnanie z Salonami.
          • geograf Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:22
            mnie broniłaś?gdzie,nie wiedziałem,w jakiej kwestii?
            Sorry, Vika.
            Swoją drogą-Twój post powyżej jest pierwszym w POWAŻNYM,normalnym tonie od tygodni,jakie rpzeczytałem.
            Po rpostu odnosze wrażenie,że Ty nie potrafisz być poważna.tyle.
            żegnasz się-przemyśl,co chcesz zrobić,żeby nie okazało się,że wrócisz za miecsiąc z tym samym rabanem.
            • vika411 Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:39
              geograf napisał:

> mnie broniłaś?gdzie,nie wiedziałem,w jakiej kwestii?
              Miedzy innymi w korespondencji prywatnej od osob ,ktore nie warte sa uwagi.Nie
              mam zamiaru do tego wracac.
              > Swoją drogą-Twój post powyżej jest pierwszym w POWAŻNYM,normalnym tonie od
              tygo
              > dni,jakie rpzeczytałem.
              > Po rpostu odnosze wrażenie,że Ty nie potrafisz być poważna.tyle.
              Moze lepiej byloby gdybys zapytal innych czy potrafie i jaka jestem...najlepiej
              Twoich wlasnych przyjaciol. Tych przez duze P. A ze traktuje fora Sloggiego
              humorystycznie tak jak i swoje wlasne...nikt mi nie zglaszal, ze jest to az tak
              drastycznie szkodliwe.
              > żegnasz się-przemyśl,co chcesz zrobić,żeby nie okazało się,że wrócisz za
              miecsi
              > ąc z tym samym rabanem.
              >
              Nie obawiaj sie. Nie wroce. Momo, ze bardzo mi przykro, ze zasluzylam sobie na
              taka Twoja opinje i bedzie mi Was brak. No coz, nie sadzilam ani przez moment,
              ze to co tu robilam, czesto poprzez wlasne lzy, bedzie przez Ciebie przyjete w
              ten sposob.Blazny najczesciej placza do srodka i latwiej je zranic niz myslisz.
              to co tu robilam nigdy nie bylo checia zwrocenia na siebie uwagi. bylo
              najczesciej checia rozladowania napiecia innych. Pisane pod wplywem prywatnej
              korespondencji i z odpowiedzi zainteresowanych wynikalo, ze robilam to z dobrym
              skutkiem.
              Ty uchodzisz na tych forach za fachowca od polityki i tematow prasowych, ja
              bylam traktowana jak postrzelona ciotka...Jesli moja rola byla razaca, lepiej
              jak jej zaniecham. Ci co zechca umieja do mnie trafic. Narazac sie na bledne
              odczytywanie moich intencji i zranienia nie mam zamiartu.
              >
              • feminna Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 22:59
                Jestem nie w temacie, ale proszę Viko, nie odchodź! sad((
                • vika411 Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 23:57
                  Musze. Zbyt zabolalo. Jest przeciez jeszcze Hamak i tam bede dla przyjaciol.
          • reniatoja Viko, 01.04.04, 21:41
            Viko, jesli ktos obraza czy krzywdzi moich przyjaciol, no coz. ... najlatwiej
            byloby mi napisac, ze pazurami bronie pokrzywdzonego. raczej jednak napisze, ze
            staram sie byc sprawiedliwa. Naprawde nie mam oporow przed szczerym
            powiedzeniem komus co o nim mysle, zwlaszcza w internecie. Twoj post mnie po
            prostu bardzo wkurzyl, jest pelen wyzszosci, pogardy, krzykliwosci i zwyklego
            chamstwa. W pewnym sensie to rozumiem, to Twoja maniera, jesli mozna tak
            powiedziec. Masz swoj styl i o ile nie jest on chamski czy pogardliwy, milcze.
            tym razem jednak przegielas i to mocno mocno, bo teksty w stylu paszol won to
            po prostu dla mnie nie do przyjecia. Jeszcze raz pytam - kim ty jestes Viko,
            zeby w ten sposob mowic do kogokolwiek w internecie? Nie wiem o jakim
            obgadywaniu na innych forach mowisz, nie wiem kogo wlasciwie bronisz, nie
            jestem tak bardzo w temacie, nie jestem w stanie sledzic wszystkiego i chyba
            tez nie bardzo mnie to interesuje. Natomiast postanowilam Ci szczerze
            powiedziec, ze taki styl jaki zaprezentowalas, w zadnej mierze nie moze byc dla
            mnie do przyjecia, moze powinnam znowu zmilczec (niejedna twoja wypowiedz
            powoduje u mnie swedzenie palcow, ale powstrzymuje sie przed napisaniem
            czegokolwiek, bo ostatecznie to twoja sprawa jaki tutaj tworzysz swoj
            wizerunek), ale ostatecznie - w imie czego? Starej znajomosci? Mysle, ze
            szczerosc to wlasnie najlepszy egzamin dojrzalosci w przyjazni. Jesli ma tutaj
            mijesce jakas krzywda niewinnym, a Twoje slowa nie byly skierowane do mnie i
            cokolwiek zle zrozumialam i nie mam racji, to uznaj moje slowa krytyki za
            niebyle, prosze.

Za wszystkie literówki i brak polskich ogonków najmocniej przepraszam.
        • aankaa Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:18
          geograf napisał:

> ... ta forma żartów mi się przejadła. Tym bardziej,że tytuł wątku świadczy o
          > stosunku owej kobiety do tematu,tym bardziej że te słowa Viki powinny się
          > znaleźc w wątku Sloggiego o V kolumnie.Bo chodzi o to samo. No cóż..ale
          > widpocznioe niektórzy mają wieczną potrzebę bycia widocznym. O. bez
          > ogródek,bo ja już mam dość.

chyba się zaplątałeś ...

napisz jeszcze raz, spokojnie, "bez zaangażowania" w bycie Salonowym Bywalcem
          ot, jak "prosty czytacz" tego forum smile
          • geograf Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:25
            na spokojnie?
            proszę,po rpostu pewna osoba mnie irytuje i najlepiej obrazuje jak można rozpierdzielić wiecznymi szaleństwami i brakiem powagi miejsce kulturalnej i rzeczowej dyskusji,przekształcając je w budke z piwem.
            o.
            i będe się tego trzymał,bo nie jest to opinia tylko dnia dzisiejszego.
            • aankaa Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:36
              geograf napisał:

> na spokojnie?
              > proszę,po rpostu pewna osoba mnie irytuje

wyjdź z salonu, napisz kto Cię irytuje. Bo takie określenia "pewna osoba" można
              odnieść do wielu osób

> jak można rozpierdzielić wiecznymi szaleństwami i brakiem powagi miejsce
              > kulturalnej i rzeczowej dyskusji,przekształcając je w budke z piwem.

"rozpierdzielić" - to, rozumiem, salonowe wyrażenie
              "kulturalna i rzeczowa dyskusja" - to wątki tego forum
              "budka z piwem" - dno, do jakiego nie chcesz się zniżyć

na każdym forum przyda się "przeciąg"
              przestań być "grzeczny" i wreszcie napisz "co Ci na wątrobie leży"
              • very_famous Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:40
                Przecież napisał. Przynajmniej ja rozumiem.
                • aankaa Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 22:09
                  very_famous napisała:

> Przecież napisał. Przynajmniej ja rozumiem.

to może i Geograf napisze
                  coby inni - mniej kumaci - zrozumieli
                  • very_famous Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 22:49
                    Nie wiem. Nie wypowiadam się za innych. Ja i Geo już dawno ustaliliśmy że
                    rozumiemy się w locie.
                    • aankaa Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 23:12
                      very_famous napisała:

> Nie wiem. Nie wypowiadam się za innych. Ja i Geo już dawno ustaliliśmy że
                      > rozumiemy się w locie.

latam niżej ?
                    • vika411 Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 23:16
                      W takim razie Very co udawalas przede mna nie mowiac mi o tym , ze tylko
                      czekasz jak pomoc Geo mnie udezyc? Dlaczego tak dlugo ukrywalas , ze jestem dla
                      Ciebie nie przyjaciolka tylko blaznica, ktora z premedytacja prowokujesz do
                      wyglupow... Czym sobie na to u Ciebie zasluzylam...Czym u Geo... Czym ktores z
                      Was skrzywdzilam? Odpowiedz tu i teraz.
    • longwehicle Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:12
      vika411 napisała:

> Zdenerwowalam sie w koncu bo rzeczywiscie sa tacy co laza po roznych forach
      > tutaj, w salonach pojawiaja sie sporadycznie, zeby ich Sloggi nie wywalil za
      > czytactwo i nie pisanie,a pozniej plota glupstwa!
      > niektorzy pisza , ze tu nudno albo sugeruja monotwematycznosc czy pojawianie
      > sie wulgaryzmow. Wiecie co , czytaczo- plotkarze? JAK WAM SIE TU , KURWA, NIE
      > PODOBA TO WOLNA DROGA I POSZOL WON!!!!
      > Nikt was nie zatrzymuje ! na droge moge wam jeszcze leprza wiazanke puscic bo
      > jak macie niewyparzone geby i plotkaerskie to w subtelnosci sie z wami bawic
      > nie potrzeba!Plotami zajmuja sie najchetniej wlasnie ludzie z nizin
      > spolecznych a skoro wam sie w salonach nie podoba to marsz do czeladnej!Cham,
      > chamem!
      LKW napisał:Witaj vika-chamem jak na razie po przeczytaniu Twojego listu jesteś
      Ty!sad(.Nie dość tego z majtek i z butów wystaje Ci słoma!!!smile).Czy pochodzisz z
      rodzinnej miejscowości "waszego"jędrusia lepperusa-Operujesz takim
      językiem"salonowym"jak on!!.A jak już Wypijesz to nie wchodż na forum ,tylko na
      najbliższego wozaka!!!!
    • longwehicle Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:26
      Wivat alkohol!!!!smile)))
      Jest taka pryśpiewka:...
      ".."co się martwisz co się smucisz,
      ze wsi jesteś na wieś wrócisz!!!!"""
    • szampon4jajeczny Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 21:56
      vika411 napisała:

> Wiecie co , czytaczo- plotkarze? JAK WAM SIE TU , KURWA, NIE
      > PODOBA TO WOLNA DROGA I POSZOL WON!!!!
      > Nikt was nie zatrzymuje ! na droge moge wam jeszcze leprza wiazanke puscic bo
      > jak macie niewyparzone geby i plotkaerskie to w subtelnosci sie z wami bawic
      > nie potrzeba!Plotami zajmuja sie najchetniej wlasnie ludzie z nizin
      > spolecznych a skoro wam sie w salonach nie podoba to marsz do czeladnej!Cham,
      > chamem!

nie jestes chyba adminem zeby wypraszac ludzi i to w taki sposob . slownictwo
      nie ma salon , bo mozna to bylo napisac inaczej . ty lubisz bluzgac , czytamy
      wysztkie posty i to ty najwiecej piszesz brzydkich slow .
      adrian
    • autowidol Re: Ja sie czuje ponizona, zdolowana i obrazona! 01.04.04, 23:45
      Głowy do góry, żółć do piachu! Moim zdaniem nie ma o co kotów drzeć. Bo i nie
      warto. Szkoda nerwów i czasu na tłumaczenie komuś, że jeśli mu się coś nie
      podoba, to droga wolna.
      vika411 napisała: na droge moge wam jeszcze leprza wiazanke puscic.
      autowidol na to: Kochana viko411, tylko po co?
      Rock'n'roll, alleluja i do przodu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka