agablues 07.04.04, 20:33 nie skupiajmy sie na niedoskonałosciach Napiszmy o naszych atutach! wg siebie i wg innych mi mówią, ze mam ładne oczy ja lubie swoje rzęsy, bo są długie, i włosy, choć czasami sporo muszę przy nich robić - zwłaszcza jak są dłuższe - prostuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: [wygląd] mocne strony 07.04.04, 21:19 tez oczy duuuuze i z dluugimi podkreconymi rzesami podobno nogi ale odkrywam je dopiero na wiosne i w lecie, to nie wiem wiec tak mowia Odpowiedz Link
sloggi Re: [wygląd] mocne strony 07.04.04, 21:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=7983816 i co więcej dodać... Odpowiedz Link
agablues Re: [wygląd] mocne strony 07.04.04, 21:33 odpowiedź nie na temat ! ) Samouwielbienie swoją drogą, ale napisz o swoich atutach, nawet jeśli by trzeba było napisać o wszystkim po kolei! Odpowiedz Link
spyheart Re: [wygląd] mocne strony 07.04.04, 21:41 nie wiem czy to pod wyglad podchodzi ale podoba sie moj malo skrepowany smiech niektorzy go nienawidza bo jest glosny ale coz podobno ladnie sie usmiecham Odpowiedz Link
sloggi Re: [wygląd] mocne strony 07.04.04, 21:56 Zapytałem pewną Osobę na GG o moje fizyczne atuty: atuty: gęsty, mocny włos na głowie, ładny kolor,a do tego bardzo pasująca siwizna. mocny,gęsty zarost, pełna, męska twarz, jesteś wysoki, szczupłej sylwetki, dobra prezencja Odpowiedz Link
spyheart Re: [wygląd] mocne strony 07.04.04, 22:07 hiehie no no no Sloggi nie poznaje kolegi )))) Aga masz małpe ode mniee Odpowiedz Link
zo_h Re: [wygląd] mocne strony 08.04.04, 09:57 Podobno uśmiech i podono oczy ... zresztą nie mnie to oceniać. Odpowiedz Link
blanchet lepiej się nie odzywam -jestem narcyzem 08.04.04, 10:02 mam same mocne strony - oprócz tych much w nosie ) Odpowiedz Link
kasiajulia Re: [wygląd] mocne strony 08.04.04, 10:04 włosy czarne, teraz do połowy długie, oczy, rzęsy, uśmiech, i parę części ciała, tylko małe ale...to cudza opinia, mi podoba się tylko uśmiech i dłonie pozdr.K. Odpowiedz Link
gajdzia Re: [wygląd] mocne strony 08.04.04, 12:06 taki miły wątek ) ze się dopiszę Osoba, kóra bardzo mnie nie lubi - powiedziała do mojego M. "Co Ty w niej właściwie widzisz? No moze ostatecznie twarz ma niezłą.." Z czego wnoszę że mam BARDZO ŁADNĄ buzię ))))) Odpowiedz Link
wanna421 Re: [wygląd] mocne strony 08.04.04, 13:09 Mocna strona mojego wyglądu to mocny wygląd.Nie jestem filigranowa.Brak wyróżniających się detali,ale całość dobrze zharmonizowana.A tak serio to mój wygląd wzbudza zaufanie i to jest jego mocna strona. Odpowiedz Link
olga55 Re: [wygląd] mocne strony 08.04.04, 13:43 Nogi.Nawet gdy ciałka przybywa,nóżki są OK - może dlatego , ze dużo chodzę. No i to, że nie jestem smutasem, zawsze w ruchu. Odpowiedz Link