jackussi 12.04.04, 08:06 Piszemy tylko pozytywnie.Może to słońce tak nastraja.Jednak dawno zamierzałem założyć taki wątek. Tyle narzekania w naszym kraju.. może to spróbujemy odwrócić.. bez względu na okoliczności może trzeba być "do przodu" jcssi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Wątek optymistów 12.04.04, 08:35 OPtymistycznie dojdziemy do 44444 postów Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wątek optymistów 12.04.04, 09:09 Optymistyczne jest słońce świecące za oknem,otwarty balkon przez który wpada świeże rześkie powietrze.Piękny dzień. Odpowiedz Link
spyheart Re: Wątek optymistów 12.04.04, 11:08 Optymistycznie slucham starego bajmu i normalnie chce sie żyć Wielka inwazja (krążęk chroń mnie) no i oczywiscie Chron mnie od zlego ))) jest poprostuj wspaniale zimne napoje muzyka, relaks flower power Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wątek optymistów 12.04.04, 11:34 kawa i wspaniała pascha (w-g starej rodzinnej receptury) i jest ok. Odpowiedz Link
ashek Re: Wątek optymistów 13.04.04, 00:56 właśnie wróciłem ze spaceru, nie spacerowałem sam,.... ....i to jest optymistyczne. pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
ada296 Re: Wątek optymistów 13.04.04, 01:07 zaraz pójdę spać i jest mi dobrze jestem urodzoną optymistką mimo kopniaków od losu )) Odpowiedz Link
mawyr Re: Wątek optymistów 13.04.04, 07:39 O juz ranek śliczyny i butelka do połowy pełna ) Odpowiedz Link
jackussi Re: Wątek optymistów 13.04.04, 07:55 mawyr napisał: > O juz ranek śliczyny i butelka do połowy pełna ) A u mnie fliżanka z kawą do połowy pełna!! A do weekendu tylko 4 dni. jcssi Odpowiedz Link
to.ya Re: Wątek optymistów 13.04.04, 08:01 mieć szczęście znaczy znajdować Dziury tam gdzie nie ma kieszeni mieć szczęście to wydawać się wesołym a nie wydawać pieniędzy mieć szczęście to Oddychać rosnąć śnić umierać kochać a nie Bać się jeść spać zabijać i posiadać ty mam szczęś -cie my ma szczęście wielkie więk- sze naj -W- iększe (E.E.Cummings, tłum. St. Barańczak) Odpowiedz Link
agablues Re: Wątek optymistów 13.04.04, 08:58 Pomysł bardzo dobry Optymistycznie witam w slonie po świętach Pierwszy mój dzisiejszy post był bardzo optymistyczny - dotyczył operacji Anulki, za którą Salonowcy trzymali wytwale kciuki. Bardzo dziękuję razem z Magdą za wsparcie Kochani jesteście ) Odpowiedz Link
ichi Re: Wątek optymistów 13.04.04, 10:01 jest piuękny dzień, szaro a i owszem ale szary bardzo pasuje do jasno zielonego za oknami, poza tym jest spokojnie i leniwie, kawa i szlafrok, uuu warto wziąć czasem urlop tak sobie po nic.... Odpowiedz Link
jackussi Re: Wątek optymistów 13.04.04, 19:26 kredyt który spłacam zmniejszył się dzisiaj o rząd wielkości i to mnie cieszy Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wątek optymistów 13.04.04, 21:10 Mnie tam ciewszy każdy dzień, bo jest jak darowany. Nie wiem czy ktoś to zrozumie jezeli nie przeżył Daltego należy zastosować słowa hmm nie pamietam kogo "Żyj tak, jakby każdy dzień był twoim ostatnim." Odpowiedz Link
jackussi Re: Wątek optymistów 15.04.04, 08:03 Sprawy maja się dobrze. W firmie jest ok, w domu też, a nast.tygodniu lecę do Brukseli Odpowiedz Link
agablues Re: Wątek optymistów 16.04.04, 09:18 dzisiaj moja malutka zaczyna 6 miesiąc zycia czy to nie wspaniała wiadomość? Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wątek optymistów 16.04.04, 10:47 a ja się cieszę, bo mój ostatni "wielkanocny" gość wyjeżdzaza za godzinę. Hurra !!!! Odpowiedz Link
lodbrok Re: Wątek optymistów 16.04.04, 15:05 Niedaleko Lubartowa na Lubelszczyźnie mieszka kobieta ktora wydaje gazetę w ktorej zamieszcza jedynie pozytywne i optymistyczne informacje. Widzialem jeden numer. Robi wrażenie.I rzeczywiscie to działa) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wątek optymistów 16.04.04, 17:57 idąc za radą jackussiego - uśmiecham się szeroko )) Odpowiedz Link
yigael Re: Wątek optymistów 16.04.04, 18:09 Jest wiosna. Jest ciepło. Jest piątek. Jest dobrze. )))) Odpowiedz Link
altu Re: Wątek optymistów 13.05.04, 21:40 Już za 24 godziny weekend.. i ogolnie jakas taka radosna jestem.. Odpowiedz Link
gwath Re: Wątek optymistów 13.05.04, 21:53 Pozdrawiam optymistów Czarne chmury wiszą, ale promyk słońca cały czas sie przez nie przeciska... Odpowiedz Link
aankaa Wątek optymistów 13.05.04, 21:59 w domu zimno jak w psiarni a ja już o zimie myślę i cieplutkim kaloryferze Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wątek optymistów 13.05.04, 22:18 ...termometr za oknem wskazuje 4 st. C, a ja rozpaliłem w kominku i z optymizmem czekam na "Sześć stóp pod ziemią" oraz reportaż BarbarW. "Szerokie tory" (22.50). Odpowiedz Link
altu Re: Wątek optymistów 14.05.04, 00:30 a jutro bedzie nowy dzien wlasciwie to juz dzisiaj Odpowiedz Link
smia Re: Wątek optymistów 14.05.04, 13:19 piatkowe popoludnie, slonce sie ujawnia, nie jest zle! ))) Odpowiedz Link
altu Re: Wątek optymistów 14.05.04, 13:30 nic nie pisze, bo opytmizmu dzisiaj jest mniej niz zerooo.. Odpowiedz Link
altu Re: Wątek optymistów 14.05.04, 15:03 ten weekend juz jest do dupy, a jeszcze sie nie zaczal.. Odpowiedz Link
ada296 Re: Wątek optymistów 14.05.04, 16:33 Altu uśmiechnij się toż to wątek optymistyczny pozdrawiam Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wątek optymistów 14.05.04, 17:02 altu napisała: > ten weekend juz jest do dupy, a jeszcze sie nie zaczal.. > ale brzydko gadasz. Odpowiedz Link
ada296 Re: Wątek optymistów 14.05.04, 00:34 chciałabym mieć kominek w domku mieszkam w bloku niestety Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wątek optymistów 14.05.04, 14:07 ...kominek zainstalowałem równo rok temu a więc dzis są pierwsze urodzinki mojego kominka. Sama instalacja trwała zaledwie cztery dni (ekipa uwijała się jak w ukropie). Materiały zbierałem dwa lata. Mam wkład z płaszczem wodnym i jestem baaaaaaaardzo zadowolony. Pierwszy raz miałem cieplutko w każdym kącie mojego rzeczywiście dużego mieszkania. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek optymistów 25.05.04, 09:39 Chyba zaczyna mi się katar. Za oknem mokro i zimno,a za pół godziny muszę wyjść.Cały dzień mnie nie będzie, wrócę na chwilę późnym popołudniem, aby wymienić zawartość torby, napić się herbaty lub kawy i znów wyjść. Nie wiem kiedy wszystkiego się nauczę, ale pewnie zdążę. Mimo wszystko uważam, że jest super )) Odpowiedz Link
wgfc Re: Wątek optymistów 25.05.04, 22:06 Adhamah napisał: > Chyba zaczyna mi się katar. Mam nadzieję, że się nie zaczął Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek optymistów 25.05.04, 22:09 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Chyba zaczyna mi się katar. > > Mam nadzieję, że się nie zaczął Nie, na szczęście nie Może to tylko jakieś mini uczulenie. Odpowiedz Link