matt.j 05.01.11, 18:52 Ponownie wyłączyłaś formatowanie tekstu i zapomniałaś włączyć. Czy byłabyś tak uprzejma i jednak włączyła? Generalnie dość niewygodnie się czyta i pisze bez tej funkcji. Będę (zapewne nie tylko ja) zobowiązany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Droga Adminko… 05.01.11, 19:50 Nikt z nas nie wylaczyl. Gazeta pewnie wylaczyla.Od wczoraj wprowadzaja sporo zmian na calym portalu. W imieniu Gazety przepraszam za uciazliwosc w forumowaniu,ale nie obiecuje,ze sie to nie powtorzy. Z wlepianiem zdjec tez mozesz miec klopoty jak tez z edycja. Niestety dzisiaj co 5 minut mamy (przynajmniej u mnie) zabawe z wylogowywaniem i gubieniem calego tekstu ehhh ta przenikliwosc w osadach... Odpowiedz Link
matt.j Re: Droga Adminko… 05.01.11, 20:16 Spoko, ważne, że już działa. Jak do tej pory chyba nikt poza tobą nie wyłączał na tym forum edycji tekstu. Czego zresztą przecież nigdy nie kryłaś. Ale skoro tym razem to gazeta nam robi takie numery to przepraszam za posądzenie Odpowiedz Link
wawa.1 Re: Droga Adminko… 05.01.11, 23:47 hehehe To tez twoja wina! za za nic nierobienie Odpowiedz Link
matt.j Re: Droga Adminko… 06.01.11, 00:04 Ale ci Wawa musiałem zajść za skórę tym jednym szczałem, który kiedyś ode mnie za głupie pisanie dostałeś. Ależ ci na ambicji siedzi Jak to nazywasz: Zenua Odpowiedz Link