kris01 20.04.04, 10:14 Właśnie wróciłem od mojej dentystki. Po prostu bomba. Kobieta stanęła na wysokości zadania. Nie dość, że nic nie bolało, to zrobiła 2 zęby. Jak dobrze mieć taką kobietkę))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Cudowna kobieta 20.04.04, 10:32 Stanęła Ci na wysokości zadania ?? To wcale się nie dziwię, że już nie czułeś bólu zębów )))) Odpowiedz Link
kris01 Re: Cudowna kobieta 20.04.04, 10:39 Hmmmmmm, nie zupełnie tak, ale zęby nie bolały Odpowiedz Link
agablues Re: Cudowna kobieta 20.04.04, 16:47 tym razem nie zapomniałeś? Rady pomogły ? ) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Cudowna kobieta 20.04.04, 17:39 A może ją zęby bolały, jak stała na wysokości zadania?! )) Odpowiedz Link
kris01 Re: Cudowna kobieta 21.04.04, 08:38 Na tyle sposobów się zabezpieczyłem, że nie mogłem nie iść. Przypomnienie w komputerze, w telefonie, na kartce, no i moja koleżanka, też przypominała ))) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Cudowna kobieta 20.04.04, 20:14 Ja ma swietnego stomatologa (meżczyznę) nie dosć ze wybitny fachowiec od naprawy ubytków w jamie ustnej bez znieczulenia, to jeszcze przystojny facet i nadwyraz miły. Zazdroscie mi kobiety Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Cudowna kobieta 20.04.04, 20:28 Kiedyś pewne słodkie i eteryczne stomatologiczne dziewcze dokonało w mojej paszczy cudu .Trzech jej poprzedników-oprawców było chyba szkolonych w Gestapo . Więc rozumiem . Naprawdę Diablico robisz sobie ekstrakcje bez znieczulenia ? Czy ten czuły Zahnarzt cię tak rozczula ? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Cudowna kobieta 24.04.04, 14:16 Bardziej boję się igły i znieczulenia niż cego kolwiek na świecie- cóz nawet Daiblice maja fobie hahaha. Powąznie jestak jestem uczulona na wiekszośc srodków znieczulajacych. Dziękuję za zrozumienie hahahaha Odpowiedz Link
very_famous Re: Cudowna kobieta 21.04.04, 11:50 Ja mam takiego samego ))) Jest ZAJEBISTY - moja szczęka należy do niego Odpowiedz Link