sibeliuss 28.01.11, 09:16 Jesteś w łóżku z najpiękniejszą supermodelką i gejowskim kulturystą. Do kogo odwrócisz się plecami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.aza Re: Pytanie dnia 28.01.11, 10:53 Jeszcze zależy do kogo to pytanie się skieruje Odpowiedz Link
matt.j Re: Pytanie dnia 28.01.11, 15:34 Wystarczy pomyśleć jaki typ ludzi zostaje modelkami/kulturystami. Najlepiej się wyślizgnąć z takiego łoża. Niech się dmuchane, narcystyczne towarzystwo samo zabawia Odpowiedz Link
numu Re: Pytanie dnia 28.01.11, 16:22 a jak ktos by mial dwa plecy albo z obu stron przody to by sie nie mugl ulozyc tak jakby chcial. Odpowiedz Link
mercedes_4 Re: Pytanie dnia 28.01.11, 16:31 Gdybym była facetem, to wiadomo, ale jestem kobietą to bym usiadła pomiędzy nimi i miła konwersacja zawsze sprzyja tak więc na pewno bym się nie wróciła plecami do nikogo, ale tylko do łóżka Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Pytanie dnia 28.01.11, 22:23 Wszystko jedno, byle kołdry nie zabierali! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Pytanie dnia 28.01.11, 22:45 Wszystko zależy od okoliczności. W środku nocy góral tarmosi żonę: - Maryśka, łodwróć że sie do mnie przodkiem. - A co - pyta rozbudzona Maryska - bedzies mnie dupcył? - Niii, ino bedzies wtedy pierdzieć w ściane. Odpowiedz Link
projek Re: Pytanie dnia 28.01.11, 23:31 Podejrzewam że chyba bym się nie wyspał w takiej konfiguracji. Za duży tłok w łóżku. Odpowiedz Link