kris01 07.06.04, 12:49 Dostałem od koleżanki zupkę JUM JUM (nie wiem czy dobrze piszę). Właśnie ją jem i oczy mi wychodzą a w gardle pali. To się najem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Wypala mi gardło 07.06.04, 12:55 Kiedyś Mamęcja zagotowała wodę z odkamieniaczem i wyszła z domu. Wróciłem, zrobiłem sobie yum-yuma i zalałem go wodą z czajnika. Byłem dzielny i całego zjadłem - zdychałem później pół dnia Odpowiedz Link
wgfc Re: Wypala mi gardło 07.06.04, 21:30 Sloggi napisał: > Kiedyś Mamęcja zagotowała wodę z odkamieniaczem i wyszła z domu. Wróciłem, > zrobiłem sobie yum-yuma i zalałem go wodą z czajnika. Byłem dzielny i całego > zjadłem - zdychałem później pół dnia Co jakiś czas robię sobie herbatę zalewając ją wodą z odkamieniaczem, który wcześniej własnoręcznie wsypałem do czajnika Przypomina mi się odkamienianie gdy robię pierwszy łyk. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wypala mi gardło 07.06.04, 21:32 Od tamtego zdarzenia odkamieniamy kwasem cytynowym. Odpowiedz Link
wgfc Re: Wypala mi gardło 07.06.04, 22:33 Sloggi napisał: > Od tamtego zdarzenia odkamieniamy kwasem cytynowym. Ja czasem kwaskiem cytrynowym, a czasem octem. Kiedyś miałem preparat "Ekam" który miał wyjątkowo niemiły smak... Odpowiedz Link
balkanski_czopek Re: Wypala mi gardło 07.06.04, 13:07 polecam arbuza - neutraliuje każdą żyletkę pzdr. M Odpowiedz Link
bettyy Re: Wypala mi gardło 07.06.04, 22:01 Zazdroszczę..... też bym taką zupkę zjadła :o((((((( Odpowiedz Link
very_famous Wypala mi żołądek 07.06.04, 22:10 Najadłam się meksykańskiego chili con carne z torebki i zdycham ////// Błeee ( Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Wypala mi żołądek 07.06.04, 22:18 Jakiś czas temu moja mama, ówczesna amatorka zupek chińskich, podtruła się kurczakową pikantną VIFONU. Od tej pory trzymamy się od takich zup z daleka. Odpowiedz Link