Dodaj do ulubionych

Katarzyna jest winna

03.02.12, 13:54

śmierci dziecka--klamie i kręci---przyznala sie Rutkowskiemu do tego iz dziecko jej wypadlo z reki--nadal nie znaleziono zwłok dzieckas.
Katarzyna matka dziecka zostala zatrzymana.
Nie wiadomo czy był to wypadek czy zabójstwo.
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: 03.02.12, 14:29
      Nawet sobie glowy czyms takim nie zawracam, czy jest winna czy nie....
      Chyba nie zrozumiem chorego umyslu i nie bede swojego tym meczyc.
      Szczerze ?
      Emocjonalnie ten przypadek mnie wcale nie "rusza",bez przerwy czyta sie o jakiejs "matce".
      Wczoraj czytalam tez o "synku"ktory poderznal gardlo matce (ojcu?).
      Teraz tylko czekac kiedy 7 miesieczne ciezarne beda skakac z balkonow.
      • sibeliuss Re: 03.02.12, 15:14
        skiela1 napisała:

> Teraz tylko czekac kiedy 7 miesieczne ciezarne beda skakac z balkonow.
        >
        Mimo wszystko powinny się samoutylizować po porodzie.
        • voxave Re: utylizacja 03.02.12, 15:57
          dobre i praktyczne he,he
          • gazeta_mi_placi Re: utylizacja 03.02.12, 16:42
            To też ludzie, być może z zaburzeniami psychicznymi lub chorzy psychicznie (choroba wszak nie na własne życzenie z reguły).
            Za czasów drugiej wojny światowej hitlerowcy wyprowadzili ze szpitala w Kobierzynie psychicznie chorych i rozstrzelali, widać mentalność ludzka od tego czasu nie wiele się zmieniła.
            Kiedyś Żydzi, osoby homoseksualne i także chore psychicznie, dzisiaj osoby chory psychicznie, najlepiej zagazować.
            • sibeliuss Re: utylizacja 03.02.12, 16:45
              Skąd wiesz, że on jest psychicznie chora? Wątpię w to.
              • gazeta_mi_placi Re: utylizacja 03.02.12, 17:05
                Na pewno będzie badana pod kątem psychiatrycznym, jeżeli okaże się, że tak odszczekasz to o utylizacji?
                • czarna9610 Re: utylizacja 03.02.12, 21:03
                  Dziecko, które miało dziecko i sobie nie poradziło. Dziewczyna niedojrzała emocjonalnie , być może gdyby była starsza bardziej pewna siebie wezwałaby karetkę, byłby jeden z wielu nieszczęśliwych wypadków. Tymczasem Katarzyna straciła głowę, być może uznała iż nikt nie uwierzy że to się stało przypadkiem.
        • gazeta_mi_placi Re: 03.02.12, 16:40
          Dlaczego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka