voxave 03.02.12, 13:54 śmierci dziecka--klamie i kręci---przyznala sie Rutkowskiemu do tego iz dziecko jej wypadlo z reki--nadal nie znaleziono zwłok dzieckas. Katarzyna matka dziecka zostala zatrzymana. Nie wiadomo czy był to wypadek czy zabójstwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: 03.02.12, 14:29 Nawet sobie glowy czyms takim nie zawracam, czy jest winna czy nie.... Chyba nie zrozumiem chorego umyslu i nie bede swojego tym meczyc. Szczerze ? Emocjonalnie ten przypadek mnie wcale nie "rusza",bez przerwy czyta sie o jakiejs "matce". Wczoraj czytalam tez o "synku"ktory poderznal gardlo matce (ojcu?). Teraz tylko czekac kiedy 7 miesieczne ciezarne beda skakac z balkonow. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: 03.02.12, 15:14 skiela1 napisała: > Teraz tylko czekac kiedy 7 miesieczne ciezarne beda skakac z balkonow. > Mimo wszystko powinny się samoutylizować po porodzie. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: utylizacja 03.02.12, 16:42 To też ludzie, być może z zaburzeniami psychicznymi lub chorzy psychicznie (choroba wszak nie na własne życzenie z reguły). Za czasów drugiej wojny światowej hitlerowcy wyprowadzili ze szpitala w Kobierzynie psychicznie chorych i rozstrzelali, widać mentalność ludzka od tego czasu nie wiele się zmieniła. Kiedyś Żydzi, osoby homoseksualne i także chore psychicznie, dzisiaj osoby chory psychicznie, najlepiej zagazować. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: utylizacja 03.02.12, 16:45 Skąd wiesz, że on jest psychicznie chora? Wątpię w to. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: utylizacja 03.02.12, 17:05 Na pewno będzie badana pod kątem psychiatrycznym, jeżeli okaże się, że tak odszczekasz to o utylizacji? Odpowiedz Link
czarna9610 Re: utylizacja 03.02.12, 21:03 Dziecko, które miało dziecko i sobie nie poradziło. Dziewczyna niedojrzała emocjonalnie , być może gdyby była starsza bardziej pewna siebie wezwałaby karetkę, byłby jeden z wielu nieszczęśliwych wypadków. Tymczasem Katarzyna straciła głowę, być może uznała iż nikt nie uwierzy że to się stało przypadkiem. Odpowiedz Link