10.06.04, 07:44
Jaki bubel kupiliście? Czy zdarzyło się wam go reklamować lub zwracać?

A co ja ostatnio takiego kupilem? Niech pomyslę... wiem - kiełbasa prówkowa z
ZM z łukowa. Swiństwo nie do przełknięcia.A lubie od czasu do czasu zjeść
paróbkową z musztrdą.
Powiedziałem wsklepie,że to wstyd takie coś sprzedawać a jak zdobędę numer do
łukowa to chyba zadzwonię
Obserwuj wątek
    • czarna33 Re: buble 10.06.04, 09:33
      Ostatnio to nie pamiętam ale najwiekszy bubel jaki kupiłam to były buty,na
      które wydałam tak z 5 lat temu jakieś 4 stówy.Po dwóch tygodniach odpadł mi
      obcas,więc reklamacja i buty dwa tygodnie spędziły u producenta.Po miesiącu
      odkleiła sie podeszwa więc do szewca bo zima była i nie chcialo mi sie bawic w
      dwutygodniowe oddanie butów.Przyszła następna zima i od buta odkleił sią pasek
      przy podeszwie i zaczął się gibać drugi obcas.Jak je zaniosłam znowu do
      szewca,ten stwierdził że trzeba tu prawie wszystko wymieniac.No dobra
      mówię..jak je odbierałam to nie byłam pewna czy to na pewno moje buty.Totalnie
      inny fason sie zrobił.Podac markę?
      • jackussi Re: buble 10.06.04, 11:04
        jasne że podaj. Antyreklama jest jak najbardziej wskazana
        • czarna33 Re: buble 10.06.04, 11:51
          Gino Rossisad
          • candycandy Re: buble 11.06.04, 09:33
            Moja kumpela reklamowała pierwszą (i ostatnią) parę Gino Rossi, jaką kupiła -
            ale było ok, tzn. najpierw naprawa, kumpela nie była zadowolona z efektu, więc
            powiedzziała, że chce zwrot kasy i dostała w pełnej wysokości. Ja mam ze 3 Gino
            Rossi i jest (odpukać!smile zadowolona - szczególnie z pierwszek pary: teraz to
            buty-staruszki ale bardzo fajnie mi się w nich chodziłosmile
            Czasami to chyba kwestia szczęścia, każdy może trafić na wadliwy produkt. Mi
            się trafił taki aparat Kodak, przy zrobieniu pierwszych zdjęć zaciął się
            mechanizm do przewijania filmu i przewijał w nieskończoność dopoki nie
            zresetowałam na twardo czyli do wyjęcia baterii. Zaniosłam zaraz do Kodaka,
            orzekli że wada ukryta, odesłali do producenta a ja dostałam nowy sprzętsmile
    • zzdorka Re: buble 10.06.04, 11:34
      Lodowka - drzwi miala od innego modelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka