Dodaj do ulubionych

Polska contra Portugalia

29.02.12, 20:57
2.bp.blogspot.com/-DFIk4J9IX2o/TxhRRTFcpKI/AAAAAAAABhA/JPNcElCy2Is/s1600/Han-Solo-02-1-1024x768.jpg
Obserwuj wątek
    • ptasiek_777 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 21:39
      Och ten Jeleń smile byłoby. Byłoby.
      • mk968 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 21:46
        ale nima
        • ptasiek_777 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 21:51
          Ano nima smile za to jest zielona wyspa i my jako lider smile zaraz druga.
          • mk968 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 21:52
            wyspa Donalda ? bo nie moja Zaczeliśmy czekam na Szpakowe gooooooooooooooooool
    • mk968 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 21:55
      i z nowu nic po za kolorowym kartonikiem
    • zapomi-najka Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 21:58
      1:0 dla Polski..
      Wiem, ze Port. zagraja treningowo, ale jako zawodowcom nie "wypada" im zlekcewazyc przeciwnika, czym zmobilizuja Polakow smile
      W telegraficznym skrocie.. 1:0 wygraja nasi ;D
    • mk968 po zero 29.02.12, 22:37
      stan 0-0
    • mk968 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 22:39
      koniec
      • zapomi-najka Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 22:40
        Piekna wygrana Polskiej 11.... 0:0 ;D
        • morfeusz_1 Re: Polska contra Portugalia 29.02.12, 22:54

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oE9CFBFUP9Q

Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
          Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
          Gdyby to najczęstsze słowo polskie
          Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem, hej, hej…

Plamy na Słońcu, upał na ulicy
          Generalnie ktoś dał ciała w temacie rocznicy
          I teraz zasadniczo, ważna rzecz
          Czy doczekam Ligę Mistrzów wygra Legia albo Lech

Mogę se pomarzyć, a ty się śmiej
          Kto ostatni ten się śmieje, więc śmiać się chciej
          Czy to jeszcze dzisiaj do państwa nie dotarło
          Najlepszy bramkarz to jest Bogusław Wyparło
    • kriss67 Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 08:30
      Czołemsmile

I komentarz Pana Stefana Szczepłka:

"Polska zremisowała z Portugalią 0:0 na Stadionie Narodowym w Warszawie. Ten remis to dobry wynik.

Nie daliśmy się pokonać drużynie, która ma lepszych piłkarzy i wyprzedza nas o ponad 60 miejsc w rankingu FIFA. Tylko w pierwszym kwadransie trzęsły się Polakom nogi, na szczęście Wojciechowi Szczęsnemu nie trzęsły się ręce. Potem gra się wyrównała i nawet portugalscy gwiazdorzy Cristiano Ronaldo i Nani nie zdołali wbić nam gola.

Zapamiętamy ten mecz nie z powodu wyniku, tylko inauguracji Stadionu Narodowego. Najpiękniejszego i największego w Polsce, jednego z najładniejszych w Europie. Powstał, ma niezłą akustykę, ładnie na nim brzmi Mazurek Dąbrowskiego. Warszawa znów stała się dzięki niemu stolicą polskiego futbolu.

Możemy ze spokojem myśleć o mistrzostwach Europy, przynajmniej jeśli chodzi o ich najważniejszą polską arenę."
      źródło: dziennik "Rzeczpospolita"

Pozdro
      Krzysztof
      • ptasiek_777 Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 08:36
        Szkoda Krzyś że Jeleń zrobił takiego zonka sad taką wykładkę dostał i zamiast przelobować ciężko przestraszonego bramkarza to walnął obok słupka. Jak na mistrzostwach takie okazje będą marnować to kicha będzie a nie punkty i chociaż wyjście z grupy.Pamiętam Orłów Górskiego. Też przed mistrzostwami w Niemczech grali beznadziejne mecze. Ale czy z tych naszych pisklaków wkrótce wyrosną szponiaste orły sokoły herosy ? smile oby ale mam obawy. Miłego dnia Krzyś teraz to już lecę.
    • beata_z_rudy Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 08:43
      Informacje "organizacyjne" - moi panowie dojechali wczoraj na mecz bez problemów, podobnie z powrotem. Gardła trochę zdarte, ale co tam wink

Z relacji wiem, że był spory tłok w czasie wychodzenia ze stadionu i chwilami byli dość mocno "przyciskani", ale dało się wytrzymać. Generalnie powtarzali parokrotnie, że stadion robi bardzo pozytywne i wielkie wrażenie.

ps. najwyższe miejsca są położone na wysokości 14 piętra w bloku.
      • anoagata Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 08:56
        Wszystkie akcje Naszych rozgrywały sie na dole ekranu telewizora,nikogo nie było na górze,gdyby tam ktoś czasem był....to kto wie....Wnerwiali mnie sprawozdawcy wymieniając ciągiem Ronalda z imienia i nazwiska,jakby z wielkim szacunkiem a Naszych to tylko;Jeleń i Jeleń,jakby znależli prawdziwego jelenia.Inteligentnie zachował się p.Smuda odpowiadając na pytanie gdyby był Lewandowski.....
        • agat-a52 Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 10:37
          Mecz był towarzyski i Portugalczycy dali szansę naszym piłkarzykom, żeby sobie poprostu pograli na inauguracji stadionu. To było ewidentne nawet dla laika..Moje kobiece oko wychwyciło fakt, że Polacy są brzydcy, jacyś tacy "wymoknięci" i bez ikry.
          • ptasiek_777 Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 17:27
            Niestety zgadzam się z Tobą Agat sad jacyś tacy bez jajek byli bez polotu, bez ikry w nogach i w sercu. Niektórzy może i przystojni ale jak napisałem, takie lalusie bez woli do walki o wygraną. Qrczę na wyspach to jest walka i żarcie trawy a wczoraj na Narodowym !! taki Jeleń np potknął się o własne nogi żeby tylko nie strzelić smile w lesie byłoby już po nim smile żenada qrcze.
            • keepersmaid Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 20:26
              Bo to byl mecz "towarzyski" na 48 godzin przed meczem na szczycie ligi portugalskiej (Porto i Benfica zrownane w punktach) no i Real, Man U i inni maja swoje prawa...
    • morfeusz_1 Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 11:10

I łyżeczka dziekciu w beczce z miodem wink

www.wykop.pl/link/437723/youtube-jan-tomaszewski-o-franciszku-smudzie/
      • ptasiek_777 Re: Polska contra Portugalia 01.03.12, 21:06
        bo to był mecz towarzyski ?....a Anglia vs Holandia !! ??? żarli trawę do ostatniej minuty !!! tylko trzeba mieć ambicję ale też motywację. Myślę że nasi lalusie nie mają ani jednego ani drugiego. Trzepią kapustę za granicą i srają za przeproszeniem na reprezentację. Górski dziś by im jaja pourywał a Smuda ? najwyżej pogłaszcze ich po nich i przeprosi. Bo się obrażą. Gwiazdeczki mydlane zasr....łaske robią smile będzie kompromitacja zobaczycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka