jedzoslaw 13.03.12, 18:42 Wpadłem na forum Telewizja, bo inaczej bym się w życiu nie dowiedział o tym programie: www.youtube.com/watch?v=GrvBHZh9YGc Znacie tych panów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Woli i Tysio 13.03.12, 18:46 Niestety, a może raczej stety że program spadł z ramówki... Odpowiedz Link
nioma Re: Woli i Tysio 13.03.12, 20:37 Podobno straszne. Tyszke znam. Chodzilismy razem do jednej szkoly sredniej, mam nawet jakies zdjecia ze wspolnych wycieczek Po LO kontakt sie urwal, potem skojarzylam ze zdjeciami mody. Wolinskiego kojarze ale bardziej z rubryk plotkarskich. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Woli i Tysio 13.03.12, 20:39 Nioma, wiesz, że za te zdjęcia niejeden szmatławiec zapłaci złotem? Odpowiedz Link
nioma Re: Woli i Tysio 14.03.12, 09:35 He, he pewnie tak Maly, chudy, zle ubrany licealista. Ale zdjecia prywatne to zdjecia prywatne. Ja w albumach mam sporo "perelek" roznych tzw znanych. Odpowiedz Link
chlodne_dlonie Re: Woli i Tysio 14.03.12, 08:54 O to, to!! Przyznam, że nie bardzo rozumiem co (oprócz 'hajsu') mogło skłonić, wydawałoby się, inteligentnych ludzi i mających już przecież 'nazwiska', do udziału w takim czymś.. Odpowiedz Link