adhamah 15.06.04, 01:01 Kładę się i przewracam z boku na boku. Niby jestem zmęczony, a oka zmrużyć nie mogę. Wreszcie wkładam korki, zdrzemnę sie pół godziny i znów zaczyna się próba zasypiania. Jejku! Kiedyś tak nie miałem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wgfc Re: Spać nie mogę. 15.06.04, 07:19 Często tak mam. Dodatkowo po głowie zaczynają mi wtedy chodzić różne dziwne myśli. Odpowiedz Link
sloggi Re: Spać nie mogę. 15.06.04, 08:13 Czasami mam wrażenie iż zamykam oczy w momencie, gdy zaczyna dzwonić budzik. Odpowiedz Link
martuha Re: Spać nie mogę. 15.06.04, 11:17 ja tez tak mam, chociaz ostatnio spie jak zabita i nigdy nie mam wrazenia, ze juz dosc snu. zmeczenie i problemiki, ktore ja powoduja daja znac o sobie. Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Spać nie mogę. 15.06.04, 13:48 "Cooo?Cooooo? Ziewać mi się chce! Ooooo!Ooooooo! Ziewać mi się chce! Rodacy! Nauczmy nie bać się ziewać, Z tym nie ma co walczyć, przed tym nie ma gdzie zwiewać. U mnie biała flaga powiewa na maszcie (jak plaga) z prawa i z lewa zalewa nas fala nudy, patrzcie! Chcę mi się ziewać jakbym zarwał dwie nocki, Tu nawet kawa mnie nie wzmocni, zobacz, Marek Sierocki I telehit, audiotele, quiz i już prawie śpisz, Lepiej spójrz na te buźki z okładek kolorowych pism. Gładkie laski, perfekcyjny kasting, śmierdzi plastik, Włączę zaraz TV i będę się nad sobą pastwił." Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Spać nie mogę. 15.06.04, 14:18 nie wazne o której i jak bardzo zmęczona kłade sie spać, i tak jak co dzień wstanę o 5 rano hm...moze sie starzeję.... byłby to pierwszy objaw geriatri (dobrze napisałam?) Odpowiedz Link