kris01 05.07.04, 14:39 Pracuję i słucham mijej idolki z lat podstawówkowo licealnych. SANDRA jej na imię. Co jakiś czas łapie się na tym że wracam do jej muzyki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettyy Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 15:01 hmmm... starych nagrań nie mam... tzn mam starsze... lubię czasem wrzucić stare utworki Modern Toking... ale bardziej wolę SIMON & GARFUNKEL - Sound Of Silence... choć chyba wtedy albo mnie jeszcze na świecie nie było albo w pieluchach latałam.... Odpowiedz Link
gatta13 Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 16:33 Hyhy, było jakieś "fly little bird to hiroshima" czy jakoś tak? Modern Talking ta czasy mojej podstawówki, to był szał na dyskotekach. Cheri, cheri lady, czy You're my heart, yo're my soul. Lubiłam też wtedy BAd Boys Blue, chyba bardziej niż MT. A Simona i Garfunkela uwielbiam do dziś. Odpowiedz Link
gatta13 Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 16:34 No i jeszcze ta Sabrina, co to jej stanik zjeżdzał, jak wyskakiwała z wody. Boys, boys, boys. Odpowiedz Link
very_famous Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 18:58 A George Michael z Wham? Albo Limahl, Duran Duran... Stare dobre czasy... Odpowiedz Link
bubab Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 20:06 very_famous napisała: > A George Michael z Wham? Albo Limahl, Duran Duran... > Stare dobre czasy... i jeszcze Samantha Fox, CC Catch(co do pisowni to nie jestem pewna). I "I just call to say I love you" S. Wonder'a... Na koncercie Modern Talking nawet bylam i znalam na pamiec wiekszosc ich piosenek (oczywiscie nie znajac wogule angielskiego. Stare, dobre czasy pzdr, aska Odpowiedz Link
gatta13 Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 21:12 O, C.C.Catch i "backseat of my cadillac", czy jakoś podobnie. No i mój absolutnie ukochany wówczas Savage z "Only You". ) Eeeech, gdzie te czasy... Odpowiedz Link
klidusbajdus Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 21:54 A jak pzypadkiem w ucho wleci Deep Purple, to az sie lzy w oczach zbieraja.... Odpowiedz Link
kokolores Limahl!! 05.07.04, 23:19 Ja za nim szalalam i wszyscy chcieli fryzure na "Limahla"!!!!! )))))))))))))) Posluchajcie sobie!! www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.glowna?str=fis230248&skad=uzkmucpmny Odpowiedz Link
autowidol Re: Piosenki z tamtych lat 05.07.04, 23:11 W Gdańsku jest nawet knajpa, gdzie puszczaja tylko muzykę z "tamtych lat". Gorąco polecam "80'" przy ul. Stągiewnej. Odpowiedz Link