Dodaj do ulubionych

Smoleńsk...

03.11.12, 19:21
wyborcza.pl/1,75478,12788658,Ekspert_o_katastrofie_smolenskiej___Polecicie__Tak_.html
"- Szach-mat dla zwolenników teorii o zamachu. Wszystko rzetelnie wyjaśnione, choć przykre do przyjęcia dla niektórych*
- Manipulacja Wyborczej na niespotykaną wcześniej skalę.*
*(niepotrzebne skreślić, zależnie od opcji politycznej)."
Obserwuj wątek
    • leftt Re: Smoleńsk... 04.11.12, 21:42
      No i ok. Jeżeli jest błędna teza o zamachu i można ją obalić, to należy zrobić to szybko i konkretnie. Co nie oznacza, że generalnie państwo polskie jest w tej sprawie bez zarzutu.
      • jedzoslaw Re: Smoleńsk... 04.11.12, 22:21
        Dokładnie tak, Leftt. Raz na zawsze sprawę rozwiązać i sprawę wyjaśnić. Inaczej wojna polsko-polska się nie skończy.
        • mi.ka.n Re: Smoleńsk... 05.11.12, 10:35
          Ani szach ani mat tylko DYR-DY-MA-ŁY czlonka komisji Millera.
          • loczek62 Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:11
            I w ten sposób zakwalifikowałaś się do "Przemysłu smoleńskiego".
            • jedzoslaw Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:20
              Niestety, Loczku, nie zrobiono niczego, by takie osoby jak Mi.Kan przekonać, że się mylą.
              • mi.ka.n Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:25
                Mnie nie trzeba przekonywać.Ja mam wlasny zdrowy rozsadek.
                • loczek62 Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:38
                  mi.ka.n napisała:

> Mnie nie trzeba przekonywać.Ja mam wlasny zdrowy rozsadek.

I to jest to co napisałem poniżej. To nie zdrowy rozsadek tylko to że Ty wiesz i nic już Ciebie nie przekona nawet ten objawiony wola niebios JPII który powie "Wypadek". Oczywiście że musiałby JPII zabrać głos a nie Benedykt bo ten ostatni wszak Niemcem jest!
                • loczek62 Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:43
                  mi.ka.n napisała:

> Mnie nie trzeba przekonywać.Ja mam wlasny zdrowy rozsadek.

A czy ten zdrowy rozsądek nakazuje Ci przyjmować bezkrytycznie wnioski Biniendy i reszty tego towarzystwa, a dowody Komisji Badania Katastrof Lotniczych odrzucać na zasadzie "Ex cathedra"?
              • loczek62 Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:34
                A przeczytałeś to co zalinkowałem w całości?
                Niestety są ludzie których nic nie przekona. Oni już wiedzą że był zamach i gdyby nawet darem niebios JPII zabrał głos to i tak ich to nie przekona bo "Białe jest białe, a czarne jest czarne".
                Wczoraj słuchałem w RM "Rozmów niedokończonych" z Antonim i słuchając Jego retoryki wiem że Przemysłu smoleńskiego nie interesuje dojście do prawdy ich interesuje tylko prawda o zamachu i żadna inna.
                Ile lat minęło od zamachu na JFK? I są środowiska które dalej nie wierzą w oficjalne komunikaty, snuja teorie spiskowe. A ja się pytam w imię czego?
      • loczek62 Re: Smoleńsk... 05.11.12, 11:52
        leftt napisał:

> No i ok. Jeżeli jest błędna teza o zamachu i można ją obalić, to należy zrobić
        > to szybko i konkretnie. Co nie oznacza, że generalnie państwo polskie jest w t
        > ej sprawie bez zarzutu.
        Jest mowa o międzynarodowej komisji z tym że przed powołaniem trzeba ustalić, że dla wszystkich! "werdykt tej komisji będzie jednoznaczny i bezdyskusyjny"!
        • 1zorro-bis Re: Smoleńsk... 05.11.12, 12:33
          Mikan....zdrowy rozsadek na poziomie....Macierewicza? To wspolczuje...big_grin
          • mi.ka.n Re: Smoleńsk... 05.11.12, 12:49
            Czytaj ze zrozumieniem.Tam napisałam że WŁASNY a nie inny poziom.
          • jedzoslaw Re: Smoleńsk... 05.11.12, 12:50
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12795598,Walesa__Wrak_powinien_byc_dawno_w_Polsce__To_ohydna.html
            Nawet Lech Wałęsa, który z reguły trzymał się blisko PO ma zdanie takie, a nie inne.
            • 1zorro-bis Re: Smoleńsk... 05.11.12, 12:53
              to jest inny temat. ale co to z "zamachem" ma wspolnego?smirk
              • jedzoslaw Re: Smoleńsk... 05.11.12, 18:48
                1zorro-bis napisał:

> to jest inny temat. ale co to z "zamachem" ma wspolnego?smirk
                >

No ma. Fakt istnienia wraku w Rosji jest w istocie wskaźnikiem rzetelności polskich działań. Jeśli po dwóch latach nie udało się zrobić niczego w tak prostej i oczywistej sprawie to tym bardziej trudno jest ludziom wierzyć, że śledztwo było rzetelne.
                • 1zorro-bis Re: Smoleńsk... 06.11.12, 07:09
                  tak w sumie to dobrze, ze ten wrak tam zostal. Mozesz sobie te pielgrzymki PISiorow do wraku w Polsce wyobrazic?!big_grin
                  • jedzoslaw Re: Smoleńsk... 08.11.12, 18:34
                    1zorro-bis napisał:

> tak w sumie to dobrze, ze ten wrak tam zostal. Mozesz sobie te pielgrzymki PISi
                    > orow do wraku w Polsce wyobrazic?!big_grin

Znając życie trafi do Częstochowy smile
                    • loczek62 Re: Smoleńsk... 08.11.12, 19:30
                      Znając życie to raczej do nowo powstającej świątyni ojdyra w Toruniu...
                      • jedzoslaw Re: Smoleńsk... 08.11.12, 19:51
                        Fakt, Czewa ma już kawałek blachy, ale największe trofeum dostanie ksiądz Dyrektor wink
              • loczek62 Re: Smoleńsk... 08.11.12, 14:39
                1zorro-bis napisał:

> to jest inny temat. ale co to z "zamachem" ma wspolnego?smirk

fotoforum.gazeta.pl/photo/8/md/xf/ze7z/bca11KhTvFM6RWwyXX.jpg
                • 1zorro-bis Re: Smoleńsk... 08.11.12, 14:57
                  sliczne.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
          • 1zorro-bis Re: Smoleńsk... 05.11.12, 12:51
            no, ale te "poziomy" to mozna porownywac. Sorry...smirk
    • loczek62 Re: Smoleńsk... 09.11.12, 09:01
      Przy Kaczyńskim wytrzymują tylko ci goście, którzy bez niego sobie nie radzą, których status materialny nie istnieje bez pozycji, którą im gwarantuje prezes - mówi były spin doktor PiS.

wyborcza.pl/1,75478,12822197,Michal_Kaminski__W_PiS_malo_kto_wierzy_w_zamach.html
      • loczek62 Re: Smoleńsk... 09.11.12, 10:53
        I jeszcze Brzeziński bez "orientu" strzela Jaro w plecy

www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12822845,_Slowa_Brzezinskiego_ws__Smolenska_sa_jak_dzwon__My.html
        • loczek62 Re: Smoleńsk... 09.11.12, 11:37
          "Konie kują, a żaba (Płaszczak) łapy podstawia"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12823636,Blaszczak_o_Brzezinskim__Powaga_i_powazanie_tego_czlowieka.html?lokale=warszawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka