skiela1 08.07.13, 23:35 www.youtube.com/watch?v=mPjIC0TRstY Latem....a latem,jak to powiedzial ktos znany,Polacy sa jak motyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 09.07.13, 22:28 Dawno nie byłem nad morzem www.youtube.com/watch?v=6X0FjlybCqs Odpowiedz Link
loczek62 Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 09.07.13, 23:30 jedzoslaw napisał: > Dawno nie byłem nad morzem Z 6 lat jak nie byłem... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 10.07.13, 12:19 moonflour napisała: > panowie, musicie nadrobić > Mam kawał drogi nad morze, Ty chyba też Odpowiedz Link
moonflour Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 10.07.13, 12:28 też, ale to akurat jest do przeskoczenia A raczej przejechania Jeżeli wybór padnie na pomorze zachodnie polecam sprawdzoną, szybszą i lepszą drogę przez Niemcy. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 10.07.13, 12:33 moonflour napisała: > też, ale to akurat jest do przeskoczenia A raczej przejechania Jeżeli wyb > ór padnie na pomorze zachodnie polecam sprawdzoną, szybszą i lepszą drogę przez > Niemcy. > Tak, słyszałem, że tak się robi, tym bardziej, że na Zachodzie woda cieplejsza niż na Wschodzie Ale chyba najwygodniej pociągiem. Oczywiście- tylko z miejscówką (nie zapomnę horroru jazdy nad morze w korytarzu...). Odpowiedz Link
skiela1 Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 10.07.13, 13:08 Uwielbiam Jurate i moglabym tam za kazdym razem...tylko gdyby tak mozna bylo bez korkow...autem Odpowiedz Link
opuncja.figowa Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 10.07.13, 15:07 Mam podobnie z uwagi na przecudną zatokę, tyle że z półwyspu helskiego preferuje Jastarnię i maleńką Kuźnicę. Byle nie w lipcu. Jurata jak dla mnie jest zbyt kurortowa, zbyt zalesiona. Odpowiedz Link
skiela1 Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 10.07.13, 20:37 Juz nie ma dzikich plaz... a ten piasek...chyba nie ma nigdzie takiego na swiecie /ale moze malo widzialam i nie wiem/ Odpowiedz Link
moonflour Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 14.07.13, 14:06 skiela1 napisała: Uwielbiam Jurate cały płw helski jak i całe polskie wybrzeże jest superanckie! Mam swoje ulubione miejsca na zachodnim, środkowym i reszcie Pomorza. Zeszło rocznie urlopowałam na samym Helu, do Juraty też się wybrałam, odwiedzić znajomych tylko gdyby tak mozna bylo bez korkow...autem najlepiej jechać nocą, ruch jest spoko + osobiście lubię. A dla trasy Śląsk - Bałtyk taka opcja jest najlepsza! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 14.07.13, 16:20 Sęk w tym, że każdy chciałby autem i bez korków - oksymoron Odpowiedz Link
skiela1 Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 14.07.13, 16:59 sibeliuss napisał: > Sęk w tym, że każdy chciałby autem i bez korków - oksymoron Na chceniu sie konczy. Wygrywa rozsadek i sie jedzie pociagiem. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 14.07.13, 17:05 Jadąc autem ludzie zabierają tak dużo zbędnych rzeczy, cze czasami połowy nawet nie rozpakowują. Odpowiedz Link
moonflour Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 17.07.13, 13:58 jeżdżę i jeździłam bardzo dużo nad morze, mimo sporej odległości. Nie wiem jak z Warszawy, ale z południa korki na trasach są dużo mniejsze niż w godzinach szczytu w centrum Katowic. Jedyny problem to taki jak w nocy wpieprzy się tir, mimo zakazów jeżdżą 7 dni w tygodniu. Zawsze można też wybrać autostradę w de, odpowiednią porę, albo drogi niedawno oddane, w tym drogę na Legnicę. Jest dużo nowych możliwości. Autkiem jest niezależnie, szybciej i do samego celu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 09.07.13, 23:44 "Duza wode" juz zaliczylam ,gory tez. Pozostalo jezioro Odpowiedz Link
skiela1 Re: ^^Letnie przemyslenia^^ 11.07.13, 14:34 Co latem Polacy lubią robić najbardziej? Odpowiedz Link