Dodaj do ulubionych

Durne Polki....

06.08.13, 10:31
a GW sie tym podnieca i robia z kobitki bohatera.....smirk
wyborcza.pl/1,75477,14393135,Polka_odbila_corke_w_Egipcie__To_byla_akcja_jak_z.html
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Durne Polki.... 06.08.13, 12:42
      A dlaczego durne? Miała się pogodzić ze stratą dziecka?
      • 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 06.08.13, 12:47
        durne. Durne - bo to trzeba byc bez wyobrazni aby za Muzulmanina za maz wychodzic. Takich idiotek jak ona jest niestety pelno. To samo z Polkami, ktore wychodzily za maz za Wlocha z poludnia.....smirk
        Tam rzadzi niepodzielnie.....mamusia!big_grin

smirk
        • ewa9717 Re: Durne Polki.... 06.08.13, 13:13
          Jasne. I durne kobiety z jakiegokolwiek kraju, które zadaja się z Polakiem, bo to cham nieznajacy innego słowa niż "kurwa", abees, żałosny opój w podkoszulku i klapkach noszonych na sandały.
          • 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 06.08.13, 13:21
            myslisz, ze wszyscy faceci z Polski tacy s?
            Ja natomisat znam cztery kobitki, ktore z dziecmi od wlochow uciekly bo z "mamuska" nijak do ladu dojsc nie mogly. A takich arabskich "cudownych" malzenstw to nie tylko z Polkami jest cala masa. I epilog przewaznie ten sam....smirk
            ewa9717 napisała:

> Jasne. I durne kobiety z jakiegokolwiek kraju, które zadaja się z Polakiem, bo
            > to cham nieznajacy innego słowa niż "kurwa", abees, żałosny opój w podkoszulku
            > i klapkach noszonych na sandały.
            • matt.j Re: Durne Polki.... 07.08.13, 07:40
              1zorro-bis napisał:
              > myslisz, ze wszyscy faceci z Polski tacy s?

A ty myślisz, że wszyscy faceci z Włoch i Islamiści tacy są?
              To jest myślenie stereotypami. Czasem niechlubne przypadki potwierdzają stereotypy, co nie znaczy, że można je stosować bezkrytycznie do wszystkich ponieważ jest to zwykła niesprawiedliwość.
              Stereotyp niegdysiejszy Polaka na zachodzie, że to pijak i złodziej... jesteś w stanie postrzegać tylko jako stereotyp to jednak stereotyp Islamisty złodzieje dzieci i żon oraz Włocha maminsynka, którym będzie dyrygowała teściowa przerasta cię.
              • 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:07
                Matt......gazety nie tylko w Polsce sa pelne dramatycznych opisow Europejek, ktore wyszly za maz za Arabow. Tak ze nie porownuj. A ilosc Polek, ktore wyszly za maz za Wlocha i uciekly do Polski jest tez spora. Ja znam 7 takich malzenstw. Jeszcze jedno trwa....3 rok.smirk
                matt.j napisał:

> 1zorro-bis napisał:
                > > myslisz, ze wszyscy faceci z Polski tacy s?
                >
                > A ty myślisz, że wszyscy faceci z Włoch i Islamiści tacy są?
                > To jest myślenie stereotypami. Czasem niechlubne przypadki potwierdzają stereot
                > ypy, co nie znaczy, że można je stosować bezkrytycznie do wszystkich ponieważ j
                > est to zwykła niesprawiedliwość.
                > Stereotyp niegdysiejszy Polaka na zachodzie, że to pijak i złodziej... jesteś w
                > stanie postrzegać tylko jako stereotyp to jednak stereotyp Islamisty złodzieje
                > dzieci i żon oraz Włocha maminsynka, którym będzie dyrygowała teściowa przeras
                > ta cię.
                >
                • ewa9717 Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:28
                  1zorro-bis napisał:

Ja znam 7 takich malzenstw.
                  > Jeszcze jedno trwa....3 rok.
                  I ja znam wiele, w tym kilka z ponadtrzydziestoletnim stażem.
                  A gazety są pełne np. polskich matek dzieciobójczyń. Też uogólnisz? I polskiej patologii, również rodzinnej. Uogólniaj śmiało!
                  Wiesz, zorro, czasem mam wrażenie, ze jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.

• 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:49
                    ja uogolniam? Czytam, nie tylko polskie gazetki. I to chyba znaczy, ze wszyscy uogolniaja....smirk
                    A z moja glupota na pewno mi lepiej niez z Twoja ......mundroscia.big_grin
                    ewa9717 napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                    >
                    > Ja znam 7 takich malzenstw.
                    > > Jeszcze jedno trwa....3 rok.
                    > I ja znam wiele, w tym kilka z ponadtrzydziestoletnim stażem.
                    > A gazety są pełne np. polskich matek dzieciobójczyń. Też uogólnisz? I polskiej
                    > patologii, również rodzinnej. Uogólniaj śmiało!
                    > Wiesz, zorro, czasem mam wrażenie, ze jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
                    >
                    • 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:54
                      to Vatykan jest tez glupszy niz ustawa przewiduje......big_grinbig_grinbig_grin
                      Bo nawet Vatykan ostrzega.....smirk
                      diepresse.com/home/panorama/religion/435515/Vatikan-warnt-vor-Ehen-zwischen-Christen-und-Muslimen
              • m.maska Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:31
                matt.j napisał:

>
                > A ty myślisz, że wszyscy faceci z Włoch i Islamiści tacy są?
                > To jest myślenie stereotypami. Czasem niechlubne przypadki potwierdzają stereot
                > ypy, co nie znaczy, że można je stosować bezkrytycznie do wszystkich ponieważ j
                > est to zwykła niesprawiedliwość.
                > Stereotyp niegdysiejszy Polaka na zachodzie, że to pijak i złodziej... jesteś w
                > stanie postrzegać tylko jako stereotyp to jednak stereotyp Islamisty złodzieje
                > dzieci i żon oraz Włocha maminsynka, którym będzie dyrygowała teściowa przeras
                > ta cię.
                >

Nie, nie wszyscy tacy sa... tylko, ze o tych normalnie trwajacych malzenstwach to sie nie pisze, tak jak nie pisze sie o tysiacach Polakow pracujacych uczciwie, ale pisze sie o tych, ktorzy kradna...
                • matt.j Re: Durne Polki.... 07.08.13, 17:00
                  m.maska napisała:
                  > Nie, nie wszyscy tacy sa... tylko, ze o tych normalnie trwajacych malzenstwach
                  > to sie nie pisze, tak jak nie pisze sie o tysiacach Polakow pracujacych uczciwi
                  > e, ale pisze sie o tych, ktorzy kradna...

Oczywiście.
                  Gazety piszą o tych "ciekawych" sprawach. O nudnych po co mają pisać. Nawet Zorro wtedy by ich nie czytał big_grin

Trzeba naprawdę przestać myśleć racjonalnie aby postrzegać szarą, codzienną rzeczywistość tylko przez pryzmat "ciekawych" tematów, o których piszą gazety.
                  • 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 07.08.13, 17:18
                    a Ty bys czytal?smirk
                    matt.j napisał:

> m.maska napisała:
                    > > Nie, nie wszyscy tacy sa... tylko, ze o tych normalnie trwajacych malzens
                    > twach
                    > > to sie nie pisze, tak jak nie pisze sie o tysiacach Polakow pracujacych u
                    > czciwi
                    > > e, ale pisze sie o tych, ktorzy kradna...
                    >
                    > Oczywiście.
                    > Gazety piszą o tych "ciekawych" sprawach. O nudnych po co mają pisać. Nawet Zor
                    > ro wtedy by ich nie czytał big_grin
                    >
                    > Trzeba naprawdę przestać myśleć racjonalnie aby postrzegać szarą, codzienną rze
                    > czywistość tylko przez pryzmat "ciekawych" tematów, o których piszą gazety.
                    >
                    • matt.j Re: Durne Polki.... 07.08.13, 20:35
                      1zorro-bis napisał:
                      > a Ty bys czytal?smirk

Ale ja jednak staram się nie postrzegać ludzi tylko przez pryzmat stereotypów, o których w "ciekawych" sprawach donoszą media.
                      Widzisz różnicę?
          • tjbazuka Re: Durne Polki.... 06.08.13, 13:31
            Odważna kobieta i rozumie ja bo to matka. Dobrze ze odzyskala dziecko.
            Kto czytal ksiazke "Tylko razem z córką"? Autentyczna historia. Babka moze sobie leciec z powrotem do stanow ale córka zostaje z ojcem w Teheranie. Kobieta planuje ucieczke z córka.
    • marcin_rz Re: Durne Polki.... 06.08.13, 15:42

guuupia dziołcha

ten eksperyment multi-kulti to nie mógł się udać
    • matt.j Re: Durne Polki.... 07.08.13, 07:48
      Znam trochę małżeństw i związków mieszanych (chociażby moi bracia) jak również takich z różnica wieku czy religii. Na pewno wszelkie związki, w których występują tak duże różnice są znacznie trudniejsze niż związki gdy ludzie są wychowani w tej samej kulturze, religii, podobnych warunkach i są w podobnym wieku. Co nie znaczy, że te związki są gorsze, czy ludzie wchodząc w nie są "durni".
      Są trudniejsze, wymagają więcej pracy aby się dograć, zniwelować różnice, nauczyć się je szanować a także cieszyć z nich i doceniać. Na pewno też trzeba mieć więcej siły aby stawiać na przeciw otoczenia z "durnymi" recenzentami dzielącymi się wszem i wobec swoją tajemną "wiedzą", że taki związek z góry jest skazany na niepowodzenie.
      • 1zorro-bis Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:08
        Twoi bracia ozenili sie z Muzulmankami? No, to teraz sa szefami w domu!big_grin
        matt.j napisał:

> Znam trochę małżeństw i związków mieszanych (chociażby moi bracia) jak również
        > takich z różnica wieku czy religii. Na pewno wszelkie związki, w których występ
        > ują tak duże różnice są znacznie trudniejsze niż związki gdy ludzie są wychowan
        > i w tej samej kulturze, religii, podobnych warunkach i są w podobnym wieku. Co
        > nie znaczy, że te związki są gorsze, czy ludzie wchodząc w nie są "durni".
        > Są trudniejsze, wymagają więcej pracy aby się dograć, zniwelować różnice, naucz
        > yć się je szanować a także cieszyć z nich i doceniać. Na pewno też trzeba mieć
        > więcej siły aby stawiać na przeciw otoczenia z "durnymi" recenzentami dzielącym
        > i się wszem i wobec swoją tajemną "wiedzą", że taki związek z góry jest skazany
        > na niepowodzenie.
        >
        • sorel.lina Re: Durne Polki.... 07.08.13, 11:40
          O ile mi wiadomo, kobiecie-muzułmace nie wolno poślubić nie-muzułmanina.
          Co innego mężczyzna-muzułmanin: ten może żenić się z nie-muzułmankami.
          Nawet z czterema naraz. smile
          Chociaż to ostatnie rzadko jest praktykowane. Coraz rzadziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka