sloggi Re: a'propos ... konia 03.08.04, 22:26 aankaa napisała: > znalazłam drążek do szafy > )))))))))))) Omal nie ugryzłem kubeczka. ps. text z radia "ściągaj majtki, będziemy sie całować". Odpowiedz Link
aankaa Re: a'propos ... konia 03.08.04, 22:32 to Ci napiszę ... coś jeszcze ... znalazłam DWA drążki DDDD który chcesz ? Odpowiedz Link
sloggi Re: oba są śliczne - i oba Twoje :*) 03.08.04, 22:57 Umówimy się i jakoś albo ja wdepnę, albo dotrzesz do mnie na chmiel (one nie są chyba ciężkie???) Odpowiedz Link
sloggi Re: nie są ciężkie 03.08.04, 23:13 Stoi na miejscu Teraz od tamtego dnia zbieram sie do uprania obrusa. Chyba kupię nowy. Odpowiedz Link
aankaa Kumie, nie będę czekać do zimy 03.08.04, 23:15 jeszcze latem zrobię z nich rusztowanie do parasola słonecznego i do Twojej kanapy (jakoś) się dotelepię Odpowiedz Link
sloggi Re: Kumie, nie będę czekać do zimy 03.08.04, 23:19 aankaa napisała: > jeszcze latem zrobię z nich rusztowanie do parasola słonecznego i do Twojej > kanapy (jakoś) się dotelepię > Sie rozumie - wyczuję tylko najazd hunów z Krakowa i dam znać, zrobię dzyń i oczekującym będę. Odpowiedz Link
sloggi Re: :) 03.08.04, 23:30 Huny nie odpisują, ale początek przyszłego tygodnia to ma być. Odpowiedz Link