czarna33 11.08.04, 00:45 Siedzi sobie już od 10 minut na monitorze...Dzięki Bogu siedzi na górze i nie zasłania ale i tak jest denerwująca..Szkoda mi ją zabijac..może do rana sobie znajdzie inne lokum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: ĆMA 11.08.04, 01:03 Coraz lepiej..koleżankę zaprosiła,a ta sie rozsiadła na środku monitora Odpowiedz Link
grazia69 Re: ĆMA 11.08.04, 01:45 u mnie też latają ćmy i inne paskudztwa . A dlaczego Ty jeszcze dziecko o tej poze nie w łóżeczku ? Co? Odpowiedz Link
darek1 Re: ĆMA 11.08.04, 22:26 czarna33 napisała: > Coraz lepiej..koleżankę zaprosiła,a ta sie rozsiadła na środku monitora A jak to nie ćmay tylko mole ? Zamknij szczelnie szafę !!! Ja parę lat temu straciłem super spodnie nowiutkie, tak jak by ktoś żyletką pociął... bij owada lub za pierze i na powietrze świerze...! Odpowiedz Link
czarna33 Re: ĆMA 12.08.04, 07:05 Wielkie to było więc na pewno nie mól.Nie wiem co się z nimi stało bo ani żywych ani zwłok nie ma.Może faktycznie moja kocica je zeżarła?Ostatnio skonsumowała motyla..głupi bo nie chciał uciekać przez okno. Odpowiedz Link
xkropka Re: ĆMA 11.08.04, 10:12 Mogę Ci wypożyczyć mojego kota - rozprawi się z ćmą w sposób zgodny z naturą, tylko nie wiem, czy komputer i reszta mieszkania to przeżyje. Odpowiedz Link
ulalka Re: ĆMA 11.08.04, 23:19 xkropka napisała: > Mogę Ci wypożyczyć mojego kota - rozprawi się z ćmą w sposób zgodny z naturą, > tylko nie wiem, czy komputer i reszta mieszkania to przeżyje. moj Kiciak za cmy i motyle sie nie bierze- woli muchy Odpowiedz Link
sloggi Re: ĆMA 11.08.04, 23:25 ulalka napisała: > moj Kiciak za cmy i motyle sie nie bierze- woli muchy smakosz lub koneser Odpowiedz Link