diablica_28 11.08.04, 09:39 Dziś ostatni dzień słońca i upałów, korzystajcie jak mozecie, Ci co urlopują niech poplazują, a Ci co w pracy to niech spobie pospacerują po parku w dorodze do domku !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha_k Re: Ostatni dzień..... 11.08.04, 09:42 jak to koniec? ja za tydzień pod żagle sie wybieram Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień..... 11.08.04, 10:02 Na żagle potrzebujesz wiatru a nie upałów. Odpowiedz Link
agniecha_k Re: Ostatni dzień..... 11.08.04, 11:14 ale słoneczko też by sie przydalo ja chcę wrócić brązowa niczym mulatka Odpowiedz Link
mawyr Re: Ostatni dzień..... 11.08.04, 14:04 Uważaj na komary, obyś zawsze miała pełny i kilo wody pod stopą )) Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? 11.08.04, 14:48 Witaj diablico, widzę, że już od rana buszowałaś i czuję niepokój, że nie będzie obiecanego : bum-bum... Latałem dzisiaj po urzędach (min.Sąd Pracy), potem zakupy i ucieczka do chłodnego (stare budownictwo) mieszkania... W Szczecinie dopiero pojutrze się ochłodzi i popada... Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? 11.08.04, 19:47 marcotills napisał: Witaj diablico, "widzę, że już od rana buszowałaś i czuję niepokój, że nie będzie obiecanego : bum-bum..." Tak mi przykro, że nei mogliśmy sie złapać w sieci dziś, ale ja miałam urwanie głowy w pracy. Licze na jutrzejszą poranna kawe w Twoim towarzystwie marcotills !! Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? 11.08.04, 21:35 diablica_28 napisała: > marcotills napisał: > > Witaj diablico, > "widzę, że już od rana buszowałaś i czuję niepokój, że nie będzie > obiecanego : bum-bum..." > > Tak mi przykro, że nei mogliśmy sie złapać w sieci dziś, ale ja miałam urwanie > głowy w pracy. Licze na jutrzejszą poranna kawe w Twoim towarzystwie > marcotills !! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? 12.08.04, 08:29 MArco !! nie śpij wstań ja już w sieci buszuję a Ty?? Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 12.08.04, 12:31 diablica_28 napisała: > MArco !! nie śpij wstań ja już w sieci buszuję a Ty?? -- spałem do dziesiątej... Wczoraj wieczorem oprawiałem dwa duże obrazy, potem oglądałem mecz i jednocześnie buszowałem w xxx-necie, a jak mnie wirusy zaatakowały... to długo musiałem z nimi walczyć i czystkę w kompie robić... -- miłego dzionka diablico ! -- marco the seaman )) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 12.08.04, 20:04 Marco, biedaku wirusy Cię zaatakowały? a mówiłam tyle razy, żebyś nie spał byle gdzie, byle jak i z byle kim. Później masz jakieś tam grypki, wirusy i katarki. Dziękuję za zyczenia miłego dnia. Przyznam był udany. Życze Ci miłego wieczoru i oby walka nie okazała się walką z wiatrakami. Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 00:51 diablica_28 napisała: > Marco, biedaku wirusy Cię zaatakowały? a mówiłam tyle razy, żebyś nie spał byle > > gdzie, byle jak i z byle kim. Później masz jakieś tam grypki, wirusy i katarki. > Dziękuję za zyczenia miłego dnia. Przyznam był udany. > Życze Ci miłego wieczoru i oby walka nie okazała się walką z wiatrakami. -- Jest ok ! Walka była przyjemna, ponieważ dzisiaj spotkaliśmy się w realu... Spotkało się towarzycho z forum "Klub Czerwonej Walizeczki" i było zajebiście wesoło, mieliśmy tyle zaległości i tyle niejasności do wyjaśnienia... Przed chwilą poszli a ja siadłem do kompa, wyrywając sie z reala, sprawdzam co w necie... Widzę, że ostatnio nie mamy szczęścia do siebie i zamiast bum-bum jest mijanka... Droga diablico, nie upadaj na duchu, wszystko przed nami, jeszcze i dla nas zaświeci słoneczko, może nie takie upalne, ale zwyczajne... W przyszłym tygodniu jadę do Chojnic, odwiedzić moją siostrę, a z Chojnic do Bydgoszczy: "rzut beretem..." -- Buziaczki ****** -- marco the seaman)) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 15:43 marcotills napisał: " (...) ponieważ dzisiaj spotkaliśmy się w realu... Spotkało się towarzycho z forum "Klub Czerwonej Walizeczki" i było zajebiście wesoło, mieliśmy tyle zaległości i tyle niejasności do wyjaśnienia..." Dzięki za zaproszenie Marco !! Co do tygodnia przyszłego (tj. 16-20 sierpnia br.) cóż jestem ciekawa jak to rozegrasz hahahahahahahaha Pozdrawiam Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 19:39 diablica_28 napisała: > marcotills napisał: > " (...) ponieważ dzisiaj spotkaliśmy się w realu... > Spotkało się towarzycho z forum "Klub Czerwonej Walizeczki" i było zajebiście > wesoło, mieliśmy tyle zaległości i tyle niejasności do wyjaśnienia..." > > Dzięki za zaproszenie Marco !! -- Wybacz, ale nie mógłbym Cię zaprosić, mimo szczerych chęci, ponieważ jest to forum zamknięte, a ja nie jestem adminem... Przed wyjazdem do Chojnic dam znać, ale zastanów się, czy aby napewno chcesz mnie poznać w realu... Nie jestem mundurowym, jak sobie wykoncypowałaś... -- Ahoj ! marco the seaman > Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 20:39 marcotills napisał: "Przed wyjazdem do Chojnic dam znać, ale zastanów się, czy aby napewno chcesz mnie poznać w realu...Nie jestem mundurowym, jak sobie wykoncypowałaś..." hahahahahahahahahaha a Ty napewno wiesz z kim chcesz iść na kawę? Cóz z diablicą to ryzyko, każdy Ci to powie. Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 20:41 diablica_28 napisała: > marcotills napisał: > > "Przed wyjazdem do Chojnic dam znać, ale zastanów się, czy aby napewno chcesz > mnie poznać w realu...Nie jestem mundurowym, jak sobie wykoncypowałaś..." > > hahahahahahahahahaha a Ty napewno wiesz z kim chcesz iść na kawę? Cóz z > diablicą to ryzyko, każdy Ci to powie. -- proszę o nazwę tej kafejki, witaj diablico...)) > > > > > Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 20:44 Dobry wieczór Marco !! Jak podam Ci nawe kafejki na foirum, to nie wejdziemy do niej takie bedą waliły tłumy!! hahaha pisz gg 1030233 Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 13.08.04, 21:25 diablica_28 napisała: > Dobry wieczór Marco !! > > Jak podam Ci nawe kafejki na foirum, to nie wejdziemy do niej takie bedą waliły > > tłumy!! > > hahaha pisz gg 1030233 -- bądź dostępna... Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 15.08.04, 18:07 marcotills napisał: "bądź dostępna..." Cóż za prośba, można ją różnie interpretować hahhahahhahaha Odpowiedz Link
marcotills Re: Ostatni dzień.....czy aby napewno ? :)))) 15.08.04, 22:19 diablica_28 napisała: > marcotills napisał: > > "bądź dostępna..." > > Cóż za prośba, można ją różnie interpretować hahhahahhahaha -- Ty się śmiejesz, diablico, a mnie o gadu-gadu chodziło... -- pozdrowienia z Warszawy )) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Ostatni dzień..... 12.08.04, 07:33 Przed chwilą w radyjo powiedzieli,że upalnie bedzie.Najbardziej w Zielonej albo Jeleniej...nie dosłuchałam uważnie Odpowiedz Link
jackussi Re: Ostatni dzień..... 12.08.04, 07:40 musi być upalnie - od jutra zaczynam urlop00 będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie,będzie upalnie, No dosyć tego zaklinania będzie upalnie,)) Odpowiedz Link
altu Re: Ostatni dzień..... 12.08.04, 10:34 to ja jeszcze poprosze prognoze pogody na przyszly tydzien najlepiej od 18 sierpnia albo zaklinacze - pomozcie i zrobcie cos zeby bylo pieknie i slonecznie Odpowiedz Link
marcotills DZIEŃ ZAKLINACZA ;) 12.08.04, 12:38 altu napisała: > to ja jeszcze poprosze prognoze pogody na przyszly tydzien > najlepiej od 18 sierpnia > > albo zaklinacze - pomozcie i zrobcie cos zeby bylo pieknie i slonecznie -- ZAKLINAM, ŻEBY BYŁO PIĘKNIE I SŁONECZNIE - CZEGO SOBIE ALTU I INNI ŻYCZĄ ! & ! ******************************************************************************** $...#...$...#...$...#...$...#...$...#...$...#...$...#...$...#...$...#...$...# > -- marco the wizard Odpowiedz Link
marcotills Dzień świstaka. ;))) 12.08.04, 12:45 A żeglarzom wiatru i słoneczka proszę nie skąpić... -- marco the wizard Odpowiedz Link
czarna33 Re: Ostatni dzień..... 12.08.04, 18:40 Ha i to miał byc ostatni dzień??No przecież grzeje niemiłosiernie,ze 30 dziś u mnie było i ani kropelki deszczu.Dla urlopowiczów niech grzeje jak najdłużej) Odpowiedz Link
altu Re: Ostatni dzień..... 13.08.04, 08:04 dzisiaj to juz przegiecie... nie ma czym oddychac, straszna duchota slonce gdzies za pierzynką chmur... Odpowiedz Link