Dodaj do ulubionych

Minęły 4 lata....

10.04.14, 17:26
I jak oceniacie zmiany na scenie politycznej?
Obserwuj wątek
    • izydor88 Re: Minęły 4 lata.... 10.04.14, 18:41
      sibeliuss napisał:

> I jak oceniacie zmiany na scenie politycznej?

Odpowiem raczej...osobiście.
      Pamiętam,jak przeczytałam tę straszną wiadomość i krzyknęłam - po jaką cholerę ten Kaczyński kazał im lądować?
      A chwilę potem urodziła się siostrzenica mojego męża.
      Julka kończy dzisiaj cztery lata i tego się trzymam...
      • sibeliuss Re: Minęły 4 lata.... 10.04.14, 19:04
        Kogo będzie nienawidził JarKacz, gdy premierem nie będzie już Donek?
        • k.karen Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 09:42
          sibeliuss napisał:

> Kogo będzie nienawidził JarKacz, gdy premierem nie będzie już Donek?

Będzie nadal nienawidził Donka, tym razem za to, że... nie będzie premierem.
          Człowiek, którego credo to nienawiść, zawsze znajdzie sobie powód do nienawiści.

Odnośnie Twojego pytania o zmianie w polityce. Właściwie nic się nie zmieniło. Wojna polsko-polska trwa nadal. Lewica nie zrobiła nic, żeby przekonać do siebie większość społeczeństwa. Do tego Palikot odbiera jej część elektoratu, co jeszcze bardziej ją osłabia. Elektorat PO zaczyna być coraz bardziej zawiedziony i tu widać pewne zmiany, ale nie sądzę że przejdzie na stronę PiS, raczej nie pójdzie głosować. PiS nadal cieszy się poparciem swojego elektoratu.
          • 1zorro-bis Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 10:09
            no coz.....CYRK smolenski trwa dalej.big_grin
            • k.karen Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 10:16
              To już nie jest cyrk, to dom wariatów, w którym najwięcej jest hien cmentarnych.
      • mk968 Re: Minęły 4 lata.... 10.04.14, 19:59
        Bardzo negatywnie syndrom Antoniego bardziej rozlał się po kraju . Tamta sobota była tragiczna w dziejach Polski a jeśli chodzi o zmiany to mamy niestety Palikota.

ps Miało nie być o polityce
    • keepersmaid Re: Minęły 4 lata.... 10.04.14, 21:00
      Patrzac z daleka - "paranoja jest gola".
    • al-szamanka Re: Minęły 4 lata.... 10.04.14, 23:01
      Posłuchałam dzisiaj co ma do powiedzenia ten p.Macierewicz. Nie znam go, a moje pierwsze wrażenie było dziwne, bo myślałam, że mówi przynajmniej po pół litrze.
      I taki ktoś jest w stanie podtrzymywać mniemanie 26% Polaków, że katastrofa była spiskiem?
      • ewa9717 Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 09:23
        Prawda, że zdumiewające?
        • dwa-filary Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 11:04
          I ten taniec polityczny na trumnach najbliższych. Gdzie ja żyję ?????
          • k.karen Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 11:32
            Nie pytaj, gdzie żyjesz, tylko co robisz, żeby było jak najmniej tych hien cmentarnych na scenie politycznej.
            • dwa-filary Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 12:08
              Kupić karabin smile ???, a cóż ja mała duszyczka mogę sama ??? no może zapiszą mi na plus, bo nawróciłam na normalne myślenie dwie sąsiadki od Radia Maryja. Już nie słuchają smile
              • loczek62 Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 12:58
                dwa-filary napisała:

> nawróciłam na normalne myślenie dwie sąsiadki od Radia Maryja. Już
                > nie słuchają smile

Bardzo proszę sprzedaj mi licencję bo i ja muszę coś takiego zrobić, a nie mam zielonego pojęcia jak.
                • tjbazuka Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 13:30
                  Polska to chory kraj. Coraz częściej nie widzę różnicy między wami. Fanatycy z jednej strony i z drugiej. Powinscie sie leczyc.

• loczek62 Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 15:23
                    tjbazuka napisał:

> Coraz częściej nie widzę różnicy między wami.

Może najwyższy czas udać się do lekarza, tego od oczu...
                  • dwa-filary Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 15:39
                    tjbazuka napisał:

> Polska to chory kraj. Coraz częściej nie widzę różnicy między wami. Fanatycy z
                    > jednej strony i z drugiej. Powinscie sie leczyc.
                    >
                    >
                    To nie tak, nie fascynuje mnie ani PIS, ani PO, a normalne myślenie to samodzielne myślenie. Poniom pokazałam wartość pieniadza, bez głodowania . Za pieniadze wysyłane Rydzykowi mogą godnie się leczyć i źyć.
                  • 1zorro-bis Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 18:07
                    a Ty?big_grin
                    tjbazuka napisał:

> Polska to chory kraj. Coraz częściej nie widzę różnicy między wami. Fanatycy z
                    > jednej strony i z drugiej. Powinscie sie leczyc.
                    >
                    >
                    • sibeliuss Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 18:30
                      On stąd pochodzi i myśli, że żyjąc na antypodach może pisać o nas "oni". Kto się wróblem urodził orłem nie zdechnie.
                      • iwa_ja Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 21:14
                        Dzień przed Smoleńskiem psy zagryzły małego i kochanego pieska z sąsiedztwa. Minęły cztery lata, a ja ciągle nie mogę zapomnieć tego widoku.
                        A poza tym, śp. Iza Jaruga Nowacka była moją powinowatą. Mam po kim płakać.
                      • k.karen Re: Minęły 4 lata.... 12.04.14, 10:36
                        sibeliuss napisał:

> On stąd pochodzi i myśli, że żyjąc na antypodach może pisać o nas "oni". Kto si
                        > ę wróblem urodził orłem nie zdechnie.

Fanatyzm "emigrancki"? big_grin
              • k.karen Re: Minęły 4 lata.... 12.04.14, 10:31
                dwa-filary napisała:

> Kupić karabin smile ???, a cóż ja mała duszyczka mogę sama ??? no może zapiszą mi
                > na plus, bo nawróciłam na normalne myślenie dwie sąsiadki od Radia Maryja. Już
                > nie słuchają smile

A po co od razu karabin?! Każda "mała duszyczka" może sama bardzo dużo. Nazywa się to "głosowanie" smile

Jeśli te dwie Twoje sąsiadki odcinając się od Radia Maryja odcięły się także od "religii smoleńskiej", to moje największe wyrazy uznania smile
    • morfeusz_1 Re: Minęły 4 lata.... 11.04.14, 21:27
      Mój wkład pokojowy do waszego fanatycznego i fantastycznego wątku

• tjbazuka Re: Minęły 4 lata.... 14.04.14, 15:37
        > On stąd pochodzi i myśli, że żyjąc na antypodach może pisać o nas "oni". Kto si
        > ę wróblem urodził orłem nie zdechnie.

Dzieki za te zdechniecie.
        Jeszcze duzo potrzeba w tym kraju ze wypowiedz moja tak byla oburzająca zeby mi zyczyc zle.
        No zebym zdechl. Hehehe. I to z wpisu ludzi toleracyjnych.
        Pozdro smile
        • tjbazuka Re: Minęły 4 lata.... 14.04.14, 15:53
          >Może najwyższy czas udać się do lekarza, tego od oczu...
          a ty walisz konia cala noc co uniemozliwia ci sen i dlatego ze zmeczenia sam nie wiesz co piszesz.

• loczek62 Re: Minęły 4 lata.... 14.04.14, 16:15
            tjbazuka napisał:

> a ty walisz konia cala noc co uniemozliwia ci sen i dlatego ze zmeczenia sam
            > nie wiesz co piszesz.

A co ten koń zawinił by go walić i do tego całą noc i do tego zarywając sen? Ja rozumiem że masz takie doświadczenia, ale dlaczego mi wmawiasz dręczenie zwierząt?
            • tjbazuka Re: Minęły 4 lata.... 14.04.14, 16:26
              Zazyłeś mnie..hmm, daj mi chwile czasu. Musze sie zastanowic.Odpisze.
              • 1zorro-bis Re: Minęły 4 lata.... 14.04.14, 16:36
                to moze Ty nie konia a ......kangura?big_grin
                tjbazuka napisał:

> Zazyłeś mnie..hmm, daj mi chwile czasu. Musze sie zastanowic.Odpisze.
                • tjbazuka Re: Minęły 4 lata.... 14.04.14, 17:01
                  Wlacz sobie lepiej ulubiony program dla dzieci na tv pt domowe przedszkole. Tam jest Twoje mjejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka