Dodaj do ulubionych

Komunikacja

01.09.04, 19:25
wróciła nareszcie do pierwotnego porządku. Zawieszone linie zostały
odwieszone, częstotliwość kursowania wzrosła w szczytowych godzinach smile
Obserwuj wątek
    • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 19:47
      Taak, ale jak pomysle o tej dziciarni jadącej na 8 do szkoły...
      • very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 19:49
        Ale to tylko efekt uboczny ... wink))
        • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 19:53
          ale strasznie hałaśliwy (chociaż z drugiej strony to dobry sposób
          na "dobudzenie się") i zajmujący dużo miejsca (chyba nie ma drugiej, lepszej
          strony smile
          • very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 19:55
            Szczególnie hałasliwe sa szkolne wycieczki przemieszczające się komunikacją uncertain
            • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:06
              Czasami jeszcze głośniejsze są niektóre panie wychowawczynie ( chyba żałują ,
              że nie ma przepisu nakazującego kneblowania nieletnich w czasie jazdy środkami
              komunikacji).

no i dzieciaki nie mają lasek, którymi niektórzy "seniorzy" "przypadkiem"
              nawalają po kostkach w biegu do wolnego miejsca
              • very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 20:18
                To moja ulubiona grupa pasażerów - emeryci - sprinterzy wink) rekordy świata
                pobijają w soich grupach wiekowych jak zlokalizują wolne miejsce.
                • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:35
                  szczególnie fajna jest odmiana "nosicieli wody". W moim mieście są ujęcia z
                  wodą kredową i jeżdżą tacy już od rana ryzykując zawał z kilkoma baniakami,
                  które czasami latają po autobusie (a to, że po 12h woda nie jest zdatna do
                  picia, bo rozwiją się w niej różne żyjątka, których nie dobija gotowanie, nie
                  ma już dla nikogo znaczenia)
                  • very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 20:38
                    Woda kredowa?? Chodzi o okres Kredy? Czy o coś innego...
                    • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:45
                      podobno. Jest to woda z ujęć głębinowych. Nie jest ona niczym zanieczyszczona
                      (podobno) ale też zawiera wszystkie naturalne składniki biologiczne (nie tak
                      jak przetworzona kranówa, którą piję tak jak większość), dlatego po dłuższym
                      czasie zaczynają w niej rosnąć różne roślinki. To takie dobrodziejstwo ze
                      strony władz miasta.
    • diablica_28 Re: Komunikacja 01.09.04, 20:51
      Czytajac Wasze przygody, wiem dlaczego ja wolę chodzić spacerkiem do firmy
      hahahahahah
      • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:57
        "do"- to raczej nie dla mnie, ale "z" - to ja też lubię...
      • very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 20:59
        Jeśli nie wychodzę na czworakach ze zmęczenia z pracy też lubię wracać pieszo.
        • diablica_28 Re: Komunikacja 01.09.04, 21:13
          ja własnie "do" i "z" chodzę jak jestem padnieta tym bardziej, odpoczywam zdala
          od ziełku a ide wzdłuż rzeki bulwarem.
          • booster Re: Komunikacja 01.09.04, 21:57
            ja muszę się zadowolić dość ruchliwą jezdnią, ale najczęściej jestem
            tak "nieobecny" duchem, że jej prawie niezauważam.
            • very_famous Re: Komunikacja 02.09.04, 13:22
              Jak jak jestem po pracy to marzę tylko o tym aby usiąść i się nie ruszać przez
              godzinę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka