very_famous 01.09.04, 19:25 wróciła nareszcie do pierwotnego porządku. Zawieszone linie zostały odwieszone, częstotliwość kursowania wzrosła w szczytowych godzinach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 19:47 Taak, ale jak pomysle o tej dziciarni jadącej na 8 do szkoły... Odpowiedz Link
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 19:53 ale strasznie hałaśliwy (chociaż z drugiej strony to dobry sposób na "dobudzenie się") i zajmujący dużo miejsca (chyba nie ma drugiej, lepszej strony Odpowiedz Link
very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 19:55 Szczególnie hałasliwe sa szkolne wycieczki przemieszczające się komunikacją Odpowiedz Link
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:06 Czasami jeszcze głośniejsze są niektóre panie wychowawczynie ( chyba żałują , że nie ma przepisu nakazującego kneblowania nieletnich w czasie jazdy środkami komunikacji). no i dzieciaki nie mają lasek, którymi niektórzy "seniorzy" "przypadkiem" nawalają po kostkach w biegu do wolnego miejsca Odpowiedz Link
very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 20:18 To moja ulubiona grupa pasażerów - emeryci - sprinterzy ) rekordy świata pobijają w soich grupach wiekowych jak zlokalizują wolne miejsce. Odpowiedz Link
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:35 szczególnie fajna jest odmiana "nosicieli wody". W moim mieście są ujęcia z wodą kredową i jeżdżą tacy już od rana ryzykując zawał z kilkoma baniakami, które czasami latają po autobusie (a to, że po 12h woda nie jest zdatna do picia, bo rozwiją się w niej różne żyjątka, których nie dobija gotowanie, nie ma już dla nikogo znaczenia) Odpowiedz Link
very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 20:38 Woda kredowa?? Chodzi o okres Kredy? Czy o coś innego... Odpowiedz Link
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:45 podobno. Jest to woda z ujęć głębinowych. Nie jest ona niczym zanieczyszczona (podobno) ale też zawiera wszystkie naturalne składniki biologiczne (nie tak jak przetworzona kranówa, którą piję tak jak większość), dlatego po dłuższym czasie zaczynają w niej rosnąć różne roślinki. To takie dobrodziejstwo ze strony władz miasta. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Komunikacja 01.09.04, 20:51 Czytajac Wasze przygody, wiem dlaczego ja wolę chodzić spacerkiem do firmy hahahahahah Odpowiedz Link
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 20:57 "do"- to raczej nie dla mnie, ale "z" - to ja też lubię... Odpowiedz Link
very_famous Re: Komunikacja 01.09.04, 20:59 Jeśli nie wychodzę na czworakach ze zmęczenia z pracy też lubię wracać pieszo. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Komunikacja 01.09.04, 21:13 ja własnie "do" i "z" chodzę jak jestem padnieta tym bardziej, odpoczywam zdala od ziełku a ide wzdłuż rzeki bulwarem. Odpowiedz Link
booster Re: Komunikacja 01.09.04, 21:57 ja muszę się zadowolić dość ruchliwą jezdnią, ale najczęściej jestem tak "nieobecny" duchem, że jej prawie niezauważam. Odpowiedz Link
very_famous Re: Komunikacja 02.09.04, 13:22 Jak jak jestem po pracy to marzę tylko o tym aby usiąść i się nie ruszać przez godzinę... Odpowiedz Link