Dodaj do ulubionych

Nowa pierwsza dama pod lupą

26.05.15, 15:28
Tuż po ogłoszeniu sondażowych wyników głosowania w II turze wyborów Agata Kornhauser-Duda powiedziała, że będzie się starała być dobrą pierwszą damą. Co z tego będzie, "wyjdzie w praniu"... W oczekiwaniu na rozwój wydarzeń można się cieszyć z tego, że na pierwszy rzut oka widać u nowej prezydentowej ogromny stylowy potencjał...

kobieta.dziennik.pl/moda-na-topie/galeria/491338,1,agata-kornhauser-duda-zona-andrzeja-dudy.html
Nie rozumiem dlaczego ludziska tak bardzo ja krytykujasuspicious
Moim zdaniem prezentuje sie bardzo korzystnie...pierwsza po Kwasniewskiej...
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 26.05.15, 15:33
      wedlug mnie to kobitka z klasa. Tylko sie zastanawiam, dlaczego mezowi szelek i kaganca nie zalozyla?big_grin
    • al-szamanka Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 26.05.15, 19:24
      Podoba mi się ta kobieta, widać, że odebrała dobre wychowanie, ma w sobie dystynkcję.
      I wiesz co, Skielo, wydaje mi się, że taka kobieta nigdy nie wybrałaby na partnera prymitywnego oszusta - czyli prezydentura zapowiada się bardzo dobrze.
      • sibeliuss Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 26.05.15, 20:24
        al-szamanka napisała:

> Podoba mi się ta kobieta, widać, że odebrała dobre wychowanie, ma w sobie dysty
        > nkcję.
        > I wiesz co, Skielo, wydaje mi się, że taka kobieta nigdy nie wybrałaby na partn
        > era prymitywnego oszusta - czyli prezydentura zapowiada się bardzo dobrze.

Co Ci jeszcze zapowiada dobra prezydenturę, rasa psa sąsiada Dudów, kształt zębów nowego prezydenta....
        Na tym forum nie ma fanów PiS, zatem peany ślij na Berdyczów.
        • al-szamanka Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 26.05.15, 20:35
          sibeliuss napisał:

> al-szamanka napisała:
          >
          > > Podoba mi się ta kobieta, widać, że odebrała dobre wychowanie, ma w sobie
          > dysty
          > > nkcję.
          > > I wiesz co, Skielo, wydaje mi się, że taka kobieta nigdy nie wybrałaby na
          > partn
          > > era prymitywnego oszusta - czyli prezydentura zapowiada się bardzo dobrze
          > .
          >
          > Co Ci jeszcze zapowiada dobra prezydenturę, rasa psa sąsiada Dudów, kształt zęb
          > ów nowego prezydenta....
          > Na tym forum nie ma fanów PiS, zatem peany ślij na Berdyczów.

Nie jestem fanem PiS, a język zwolenników PO kompletnie mnie do tej partii już parę miesięcy temu zniechęcił.
          • sibeliuss Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 26.05.15, 21:03
            Ale mam nadzieję, że nie jesteś na tyle prosta, żeby kojarzyć na zasadzie - nie lubią PiS, to są za PO?
            • 1zorro-bis Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 27.05.15, 07:04
              wiecie co? PO przegralo za swoja arogancje. Zapomnieli, ze dzisiejszych 25-latkow nie mozna straszyc ani PISem ani komuna. Ja tylko mam nadzieje ze sie obudza i zaczna dzialac. Bo jak wygra na jesieni PIS to bedziemy mieli Polske.proboszczow....smirk
              HORROR.
      • skiela1 Re: Nowa pierwsza dama pod lupą 26.05.15, 20:49
        Pozyjemy zobaczymy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka