sloggi 02.10.04, 15:18 Dziś zrobiliśmy sobie poranek z Anną Jantar, ależ kobieta miała piękny głos. Chyba nie ma w naszym kraju kogoś, kto nie znałby chociaż jednej piosenki z jej repertuaru. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Anna Jantar 02.10.04, 16:33 ... hmmm... moja imienniczka, bardzo lubie jej piosenkę "Nie wierz mi nie ufaj mi" ... Odpowiedz Link
kris01 Re: Anna Jantar 02.10.04, 21:11 Najpiękniejsza piosenka, to według mnie " Moje jedyne marzenie" Odpowiedz Link
brookie Re: Anna Jantar 03.10.04, 09:17 Sloggi! Wlasnie przypomniales mi o wieczorach spedzonych na sluchaniu Jantar w towarzystwie mojego taty. Lezka sie w oku kreci. Biala dama tanczy sama, Jak w taki dzien deszczowy, itd A jaki byl tytul piosenki, bylo o wspomnieniach ze starej kamienicy. Prosze, pomozcie! "Gdzie sa dzisiaj tamci ludzie...mmmmm" Odpowiedz Link
brookie Re: Anna Jantar 03.10.04, 09:22 Mozg jeszcze pracuje "Chetnie oddam wszystko to co mam, temu kto pokona czas i przeniesie mnie dzis prosto ze stolicy do dzieciecych lat w starej kamienicy" Odpowiedz Link
reniatoja Re: Anna Jantar 03.10.04, 18:13 Moja ulubiona piosenka Jantarki (znam na pamięć jedyną Jej płytę jaka była w moim rodzinnym domu, słuchana do zarżnięcia) to "chętnie oddam wszyskto co tu mam" - wymieniona już tutaj. Oryginalnego tytułu też niesteety nie pamiętam. Często spiewam też sobie pod prysznicem "codziennie mówię sobie będzie dośc". Anna Jantar nieodżałowana. Jeśli zaś chodzi o głos, to Natalia ma zdecydowanie głos po Mamie i myślę, że to trzeba dostrzec i uczciwie przyznać. Odpowiedz Link
jackussi Re: Anna Jantar 04.10.04, 00:25 "Nic nie może wiecznie trwać.." A wiecie, widziałem ten samolot jak spadał (( Odpowiedz Link