sloggi 09.01.05, 21:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=17587488&a=19126688 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Carrramba & Sloggi w radio 09.01.05, 21:59 sloggi napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=17587488&a=19126688 tak, do jutra Sloggi ) Odpowiedz Link
geograf Re: Carrramba & Sloggi w radio 09.01.05, 22:43 żaden wcześniejszy program nie miał takiej "promocji". hm... próżność? :] Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba & Sloggi w radio 09.01.05, 22:55 geograf napisał: > żaden wcześniejszy program nie miał takiej "promocji". > hm... > próżność? > :] Nie, marketing w najlepszym wydaniu ) Odpowiedz Link
ewka5 Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 03:35 geograf napisał: > żaden wcześniejszy program nie miał takiej "promocji". hm... próżność? * gdybys zechcial, Geografie mily, wyjasnic, przyblizyc, wytlumaczyc o co Ci chodzi, bo w glowe zachodze, co ma znaczyc Twoje "hm..." oraz "proznosc?" ze znakiem zapytania. Strasznie jestem ciekawa. Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 11:59 ewka5 napisała: > geograf napisał: > > > żaden wcześniejszy program nie miał takiej "promocji". hm... próżność? > > * gdybys zechcial, Geografie mily, wyjasnic, przyblizyc, wytlumaczyc o co Ci > chodzi, bo w glowe zachodze, co ma znaczyc Twoje "hm..." oraz "proznosc?" ze > znakiem zapytania. Strasznie jestem ciekawa. i pozostaniesz chyba ) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 12:01 temat audycji mnie zainteresował...posłuchałabym..... nie wiem tylko czy wspaniały internet osiedlowy będzie na chodzie będzie może gdzieś jakaś publikacja 'czytelnej' wersji spotkania? Odpowiedz Link
carrramba Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 12:32 f.l.y napisała: > temat audycji mnie zainteresował...posłuchałabym..... > nie wiem tylko czy wspaniały internet osiedlowy będzie na chodzie > będzie może gdzieś jakaś publikacja 'czytelnej' wersji spotkania? > Jeśli nie będziesz słuchała, to chętnie prześle mp3 ) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 13:18 oo..fajnie! bardzo dziękuję...chętnie posłucham.... Odpowiedz Link
martuha Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 16:31 ja tez chce mp 3!!!!!! koniecznie Odpowiedz Link
geograf Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 17:39 ewka5 napisała: > * gdybys zechcial, Geografie mily, wyjasnic, przyblizyc, wytlumaczyc o co Ci > chodzi, ależ nic...to takie przemyślenia-impresje... >bo w glowe zachodze, co ma znaczyc Twoje "hm..." oraz "proznosc?" ze > znakiem zapytania. ...oraz refleksje.nic znaczącego, nie mam nic do audycji. > Strasznie jestem ciekawa. ależ nie masz powodu. nic znaczącego. Odpowiedz Link
yoanna Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 20:47 sloggi napisał: > Wychodzę z domu. noooo, zabrzmiało jak groźba ))) Odpowiedz Link
yoanna Re: Carrramba & Sloggi w radio 10.01.05, 20:58 faktycznie ostatnie pożegnanie... nieco ascetyczne... ))) Odpowiedz Link
frida2 A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 21:10 Czy wszystkim czy tylko mnie to radio odbiera tak tragicznie? Jestem zła jak cholera! Pomóżcie! Odpowiedz Link
yoanna Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 21:15 niestety, odbiór jest kiepski... potwierdzam Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 21:16 Kiepski to mało powiedziane. 5 sekund słychać a potem ciszaaaaaa na długo, potem znów kilka sekund... Nie posłucham sobie (( Odpowiedz Link
majenka3 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 21:40 Ja mam świeżo ściągniętego na tę odsłuchową okoliczność Winamp'a i głos jak "dzwon"..)) doświadczenia w tej materii nie mam, ale mam nadzieję, ze jak Sloggi się objawi to glos nie ucieknie ))) Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 21:42 majenka3 napisała: > Ja mam świeżo ściągniętego na tę odsłuchową okoliczność Winamp'a i głos > jak "dzwon jak to zrobiłaś? Odpowiedz Link
majenka3 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 21:56 Sorry ale polecę skrótem i wklikam Ci to, co na Hamaku wklikałam Aance: "Oto to przez CO ... ja przeszłam... - najpierw musialam wejść na stronę www.winamp.com/...i stamtąd ściągnęłam sobie wersję free winampa...bo okazało się, ze wszystko 'do grania' co ja mam w komputerze..nie łapie radiaaktywnego)) - Upewnij sie więc, czy masz już może u sibie tego Winampa...bo..jesli się go ma to tylko otwoierasz go, wchodzisz na strone radiaaktywnego i klikasz te cyferki w górnym lewym rogu..i...gra..tj gada Sloggim i carramba o 22giej ))" próbuj )) Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:05 eee mój winamp nie odbiera.. chyba serwer rady nie daje Odpowiedz Link
igor_max Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:09 frida2 napisała: > eee mój winamp nie odbiera.. chyba serwer rady nie daje Jeśli masz firewall to sprawdz czy Winamp ma zgodę na łączenie się z netem ? pozdrawiam Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:20 igor_max napisał: > Jeśli masz firewall to sprawdz czy Winamp ma zgodę na łączenie się z netem ? > pozdrawiam kurde, zawsze działa, a kiedy chcę posłuchać koniecznie to lipa Odpowiedz Link
igor_max Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:22 Chodzi bez zarzutu, musisz wcześniej testować. Jak poniedziałek ? Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:23 W sumie poniedziałek całkiem całkiem jak na poniedziałek A u Ciebie jak? p.s wczoraj miałam kiepski dzień ale dziś jest ok )) Odpowiedz Link
igor_max Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:29 Każdy będzie lepszy Bądz pogodna Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:31 igor_max napisał: > Każdy będzie lepszy > Bądz pogodna staram się jak mogę, ale czasem wyłazi ze mnie takie coś )) Odpowiedz Link
igor_max Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:33 Domyślam się że nalezy zakorkować tego dżina żeby przestał wyłazić Odpowiedz Link
igor_max Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:39 frida2 napisała: > ha, tylko jak ? )) Namówić huncwota żeby sam wlazł, kobiety maja swoje sposoby Odpowiedz Link
frida2 Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:40 on czasami nie słucha jak sam widzisz Odpowiedz Link
igor_max Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:53 Pamiętaj o zachowaniu go w tajemnicy, inaczej spali na panewce ) Odpowiedz Link
f.l.y Re: A ja chyba znów nie posłucham :/ 10.01.05, 22:00 no cóż...znalazłam sie w gronie tych 'bez odsłuchu' - sprzęt albo siec nie daje rady poczekam zatem na nagranie mp3, a tak chetnie posłuchałabym o czym to bedzie rozmowa.... Odpowiedz Link
aankaa u mnie trzeszczy 10.01.05, 22:07 póki co tylko w czasie muzyczki mam nadzieję, że Sloggi i Carramba nie będą śpiewająco odpowiadać na pytania Odpowiedz Link
zo_h Re: A u mnie nie :) 10.01.05, 22:26 Oj puszczają non stop muzyką, mało gadają! Więcej rozmów !! Prosimy . Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Carrramba & Sloggi w radio 25.03.05, 23:59 Czy ktoś mógłby mi streścić ta audycję? Odpowiedz Link
sloggi Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:04 kmsanczia napisała: > Czy ktoś mógłby mi streścić ta audycję? Jest gdzieś link do nagrania. Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:07 Karta dźwiękowa mi padła, więc i tak nie odtworzę. Skrobnij coś Sloggi o czym było. Odpowiedz Link
sloggi Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:16 Byliśmy dwa razy. Pierwszy raz oddzielnie. Ja opowiadałem o stosunku rodowitych Warszawiaków do przyjezdnych i o warszawskich tradycjach i zwyczajach, które są obce przyjezdnym. Carramba była tuż przed świętami i opowiadała o zwyczajach bożonarodzeniowych. A razem opowiadaliśmy o społecznościach internetowych na przykładzie Salonu. Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:20 sloggi napisał: > o warszawskich tradycjach i zwyczajach, które są obce przyjezdnym. > o społecznościach internetowych na przykładzie Salonu. To bym prosiła rozwinąć. Odpowiedz Link
sloggi Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:24 O Dzizas, to były dwugodzinne audycje. Co rozwinąć? Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:44 No dobra, to chociaż te warszawskie zwyczaje obce przyjezdnym - strasznie jestem ciekawa. Przykłady. Odpowiedz Link
sloggi Re: Carrramba & Sloggi w radio 26.03.05, 00:48 O rany, serio myślisz, że teraz streszczę to co kiedyś przygotowałem na dwugodzinne gadanie? Poszukam notatek i wkleję, ale to za jakiś czas. Odpowiedz Link