very_famous 01.02.05, 20:58 Właśnie się objadam faworkami. A co! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irazone Re: Faworki :)) 01.02.05, 20:59 to smacznego!! a co! zjedz jednego w mojej intencji Odpowiedz Link
sloggi Chrust :)) 01.02.05, 21:03 Dziś w cukierni na wystwie, na półmisku leżał przypruszony pudrem chrust, niestety spieszyłem się, a była koleja - piękny był. Very - zazdroszczę. Odpowiedz Link
groha Re: Faworki :)) 01.02.05, 21:09 Smacznego! Jutro smażę kopiatą górę chrustu dla przyjciół, którzy przychodza specjalnie po to, aby go zjeść. No, może też, przy okazji, do mnie, żeby pogadać Wyjątkowo zjadliwe to chruściano-faworkowe ciasto, prawdaż? Odpowiedz Link
olga55 Re: Faworki :)) 01.02.05, 22:23 Miałam gdzies z pięć przepisów (a to z tylu jajek, a to z piwem) nawet piekłam.Dziś kupiłam gotowe.Wiozłam do domu i...były tak delikatne,że pokruszyły sie w drobny mak! Jedliśmy łyżeczką! Odpowiedz Link
very_famous Re: Faworki :)) 01.02.05, 22:32 Pokruszone faworki to tak jak rozpuszczone lody Odpowiedz Link
olga55 Re: Faworki :)) 01.02.05, 22:46 Buuu,trochę masz rację, ale niezupełnie.Temperatura była taka sama.Małżonek zapytał uprzejmie, czy na nich siedziałam. Odpowiedz Link
goonia Re: Faworki :)) 01.02.05, 23:38 oj slinka mi leci do tych faworkow) ja lubie takie kruche, ze ciezko je w calosci do ust doniesc. Pozdrawiam Goonia Odpowiedz Link
f.l.y Re: Faworki :)) 02.02.05, 11:51 od kilku dni kupuję rano przed pracą pudełko faworków...najlepiej smakuja mi te cieniutkie i przypalone nieco... moje panie sprzatające mają się ze mną, bo codziennie mimo uważania zawsze cos nasmiecę cukrem-pudrem jeszcze ze trzy pudełka i mi przejdzie... Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Faworki :)) 02.02.05, 13:15 bardzo lubię faworki ale niestety miłość do słodyczy musiałam porzucić dla miłości do szczupłej sylwetki. Dlatego jeśli możecie sobie na to pozwolić zjedzcie również jutro za mnie pączka.Dziękuję! Odpowiedz Link
beti262 Re: Faworki :)) 02.02.05, 13:45 tak mowicie o tych faworkach,ze narobiliscie mi checi.Moze ktos dalby mi dobry przepis.Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Faworki - robię:)) 02.02.05, 14:01 Właśnie zaczynam robić ) Chętnych na degustację zapraszam - tylko się spieszcie, bo nie wiem czy do jutra coś zostanie ) Odpowiedz Link
altu Re: Faworki :)) 02.02.05, 14:31 ja tez. jadlam wczoraj. jutro tez bede jadla.. ech.. karnawal mi sluzy. szkoda, ze to juz koncowka.. Odpowiedz Link