groha 23.02.05, 23:38 stoi za oknem, jak mur. Współczuję tym, co właśnie jadą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Mgła... 23.02.05, 23:43 a my, po sniegu w nocy z niedzieli na poniedzialek i pochmurnym poniedzialku, mamy drugi dzien slonca snieg wlasciwie prawie calkiem stopnial i obiecuja nam nowy jutro - a kysz! Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Mgła... 24.02.05, 00:19 Była w ciągu dnia. Na szczęscie jechałam autobusem. Teraz pada, ale mgły już nie ma Odpowiedz Link
gagunia Re: Mgła... 24.02.05, 08:40 kiedys mialam z mgla niesamowita przygode. lezac na plazy z moim mezem zauwazylismy, ze od morza nadciaga mgla. w ciagu kilku minut osnula cala plaze. widocznosc byla na nie wiecej jak metr. przy tym bylo niesmowicie cieplo. bylo slychac glosy, ale inaczej niz zwykle. uczucie conajmniej dziwne - przez chwile myslalam, ze umarlam, czy co trwalo to kilka-kilkanascie minut i powoli sie "rozeszlo". kilkanascie lat wczesniej, jako dziecko wracalam letnim wieczorem do domu i wystapilo podobne zjawisko. szlam na pamiec, bo widocznosc byla praktycznie zerowa. co nadziwniejsze to zjawisko wystepowalo tylko wzdluz mojej drogi do domu. tyle, ze droga ta to jakies 200m wzdluz łąk. Odpowiedz Link
altu Re: Mgła... 24.02.05, 11:10 uwielbiam mgly nad ląkami, gdzie formują się w takie dziwne obloczki.. a ze wspomnien z dziecinstwa, to na mgłę mówiłam: gmła.. Odpowiedz Link
marcotills Re: Mgła... 09.03.05, 18:37 kiedyś idąc górskim szlakiem, w Beskidach, ominąłbym schronisko, gdyby nie głosy rozmowy dwóch mężczyzn, którzy wyszli sobie na zewnątrz... Byłem o pięć metrów od ściany dwupiętrowego schroniska i nie widziałem go Odpowiedz Link
extrasuper Re: Mgła... 09.03.05, 18:47 Hej Marcotills Mnie zdarzyło się to samo i także w Beskidach Kocham góry. A jak szłam na Krywań i patrzyłam w dół widziałam tylko mgłę i płynące chmury; niezapomniane przeżycie Odpowiedz Link
marcotills Re: Mgła... 09.03.05, 18:49 extrasuper napisała: > Hej Marcotills > Mnie zdarzyło się to samo i także w Beskidach > Kocham góry. > A jak szłam na Krywań i patrzyłam w dół widziałam tylko mgłę i płynące chmury; > niezapomniane przeżycie -- a w lesie wyły wilki, pamiętasz? Odpowiedz Link
extrasuper Re: Mgła... 09.03.05, 19:08 marcotills napisał: > a w lesie wyły wilki, pamiętasz? nie, ale ze wstydem się przyznam, że kiedy własnie wychodziłam z lasu na polanę i usłyszałam jakiś przerażający ryk, prawie umarłam ze strachu wdrapałam się na drzewo i umierałam tam po cichutku po kilku minutach na polanie ukazała się dorodna krowa Odpowiedz Link
marcotills Re: Mgła... 09.03.05, 19:14 extrasuper napisała: > nie, ale ze wstydem się przyznam, że kiedy własnie wychodziłam z lasu na polanę > > i usłyszałam jakiś przerażający ryk, prawie umarłam ze strachu > wdrapałam się na drzewo i umierałam tam po cichutku > po kilku minutach na polanie ukazała się dorodna krowa -- może któraś z tego zespołu? dingo.care-mail.com/cards/flash/5390/cowgirls.swf Odpowiedz Link
zdzichu.zima Re: Mgła... 09.03.05, 19:03 Mgła, śnieg, deszcz, mróz, to co Zdzichu lubi najbardziej)) Pozdrawiam zmarźluchów i tych zimnolubnych)) Odpowiedz Link