martuha 18.04.05, 07:33 od dzisiaj do konca kiwetnia maturzysci beda podchodzili do egzaminow ustnych. trzymam kciuki za wszystkich zdajacych i tych egzaminujaco-pytajacych. powodzenia i polamania......... jezykow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: matury ustne czas zaczac 18.04.05, 13:26 Wszystkim: maturzystom, nauczycielom i rodzicom życzę, żeby te 6 maturalnych tygodni (!) przeszło bez bólu, w jak najmniejszym stresie i skończyło się sukcesem Odpowiedz Link
hellboy121 Re: matury ustne czas zaczac 18.04.05, 13:56 też życzę wszystkim maturzystom połamania wszytskich kończyń i przyrządów służących do pisania. nauczycielom za to cierpliwości, żeby przetrwali jakoś nowy eksperyment ministerstwa. Odpowiedz Link
sloggi Re: matury ustne czas zaczac 19.04.05, 22:36 A ja sie cieszę, że zdawałem maturę w "starym stylu". Odpowiedz Link
grazia.eni Re: matury ustne czas zaczac 19.04.05, 23:12 A w tym roku mija 20 lat od mojej. Miałyśmy się spotkać, ale ja się raczej nie załapię Odpowiedz Link
skiela1 Re: matury ustne czas zaczac 19.04.05, 23:28 grazia.eni napisała: > Wtedy w modzie były kasztany tez masz racje Odpowiedz Link