grazia.eni 30.04.05, 23:32 A gdzie się wszyscy podziali? Jeszcze trochę, a pomyślę, że zwiali na mój widok. Puk, puk: pukam do SN. Może ktoś wyjdzie na chwilkę, bo mi się przykrzy? Zanim mnie wyrzucą sprzed komputera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia.eni Re: Hej, a kuku! 01.05.05, 00:10 No, cóż. Dopiszę się sama, bo jedyneczka to taka smutna cyfra przy wątku. A jak jutro przyjdę z podpuchniętymi oczami, to będziecie mieli wyrzuty sumienia Dobranoc. Odpowiedz Link
groha Re: Hej, a kuku! 01.05.05, 00:47 carrramba napisała: > Groha, ubiję Cię ) Umówiłaś sie za mną ) Carrra, mam włączony gadulec, ale nie działa!! Siedzę i patrzę na czerwone słoneczko i w oczach mi czerwono Odpowiedz Link
carrramba Re: Hej, a kuku! 01.05.05, 01:06 groha napisała: > A Grazia chyba dała się wyrzucić... U mnie chodzi gg !! Odpowiedz Link
groha Re: Hej, a kuku! 01.05.05, 01:37 carrramba napisała: > U mnie chodzi gg !! Nadal czerwono, ani mrugnie. Ki czort? Odpowiedz Link
sloggi Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 21:14 To był pusty "salonowo" weekend. Teraz juz chyba wszyscy są w komplecie? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 21:24 sloggi napisał: > To był pusty "salonowo" weekend. Teraz juz chyba wszyscy są w komplecie? Wcale nie pusty.Ktos musial pracowac. Odpowiedz Link
alras Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 22:01 Wracam po krótkiej nieobecności /wymiana sprzętu/. Wątki przeczytałam i jestem na bierząco. Witam tych wszystkich których nie znam Odpowiedz Link
misspiggy Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 22:06 Ja nie znam prawie nikogo więc Dobry wieczór, miło mi Odpowiedz Link
groha Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 22:06 Kiedy wreszcie dotarłam do komputerka, rozszalała się pierwsza, wiosenna burza z piorunami. Prawie tuż nad biurkiem Ale już po wszystkim. Jestem nieco... zmęczona tym wypoczynkiem, który okazał się zbyt aktywny, więc z przyjemnością odpocznę w salonie Odpowiedz Link
frida2 Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 22:13 Wszystko powoli wraca do normy po tym wolnym długim weekendzie, a ja się napiję herbaty teraz... Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 22:52 No, proszę, myślałam, że wątek znajdę na trzeciej stronie, a tu taka miła niespodzianka. Witam wszystkich po przerwie. Dziękuję za wpisy. Biorę się za zaległości. Odpowiedz Link
groha Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 22:58 No właśnie, Grazia, gdzie się podziewałaś? Też weekendowałaś? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 23:06 Weekendowałam, właśnie. Przed komputerem, ścibając to, co zajmuje dużo czasu, czego nikt nie lubi robić, a szefostwo nigdy nie docenia. Ale ja to uwielbiam. Lubię taką ścibaninę. Lubię patrzec, jak po malutku tabelki się zapełniają i wyłania się całość. To jak wyszywanie richelieu albo malowanie narożków i zarurek Jak ktoś ma taką robotę, to proszę przysłać mailem. Machnę nieodpłatnie. Dla wprawy Odpowiedz Link
groha Re: Hej, a kuku! 03.05.05, 23:10 Zajęcie nieco mnisie, ale ja Cię rozumiem, bo też umiem haftować) Odpowiedz Link