irazone 02.05.05, 09:34 co robicie w ten długi weekend? jak bardzo się obijacie? ja dziś dochodzę do siebie po wczorajszym grillu na działce-jeszcze trawię pogoda już się poprawia(popadał skromny deszczyk) i znów coś cielawego się będzie robiło a jak u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady.oracle Re: wielka majówka 02.05.05, 09:40 A ja dochodzę do siebie (z trudem) po tym jak musiałam dziś wstać o szóstej i wyjść do pracy. Odpowiedz Link
misspiggy Re: wielka majówka 02.05.05, 09:41 Ja tez wróciłam z działki, ale ominęła mnie impreza grillowa. A teraz to dosłownie się obijam i nie wiem za co się wziąć, bo pobyt na działce planowałam na 4 a nie na 2dni. Cóż, zawsze coś się wymyśli. Pozdrawiam PS.Ale i tak dobrze,że do roboty nie trzeba iść! Odpowiedz Link
sabba ja tez 02.05.05, 09:44 jeszcze trawie i bardzo sie zle z tym czuje w godzinach porannych. Czas na zrobienie porzadnej kupy a tutaj nic!!! Ale u mnie nie ma dlugiego weekendu wiec siedze w pracy niestety... Odpowiedz Link
martuha Re: ja tez 02.05.05, 11:05 dzisiaj mam pierwszy wolny dzien, takze sie wyspalam i zaraz pewnie gdzies wyskocze ze znajomymi. Odpowiedz Link
groha Re: wielka majówka 02.05.05, 13:45 Na obijanie się nie ma czasu. Absolutnie Wczoraj - wycieczka do bizonów, dzisiaj - już zaliczony jeden zamek w ruinie i drugi, dopiero w nią popadający. A wieczorem - prawdziwe ognisko (z gitarą!). A jutro... Kto wie, co będzie jutro Miłego weekendowania Odpowiedz Link