tw76n 22.05.05, 08:52 Powstało nieoficjalne logo polskich naturystów!!! Zobacz www.naturyzm.org.pl/index.php Pozdrawiam naturysta.blox.pl/html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: naturyzm, logo 22.05.05, 09:06 A ja nadal nie rozumiem jak mozna paradowac nago przed obcymi Odpowiedz Link
jackussi Re: naturyzm, logo 22.05.05, 09:08 Nie jestem naturystą!!! Trafiłem kiedyś na plażę w Albeck.Pełno gołych a ja w ubraniu.Było mi bardzo głupio.Rozebrałem się i poczułem się lepiej ) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: naturyzm, logo 22.05.05, 09:14 To, od biedy, rozumiem. Kiedys czytalam, ze na plazy (zwyklej, nie naturystycznej) zainteresowanie plcia przeciwna spada do zera, bo nie ma zadnej tajemnicy. Ciekawe, prawda? Odpowiedz Link
vitalia Re: naturyzm, logo 22.05.05, 09:33 Byłam kiedyś w Chałupach,,no już dość dawno i powiem Wam,że aż przykro było mi i niesmacznie oglądać niektórych naturystów.. Odpowiedz Link
zeppelia Re: naturyzm, logo 22.05.05, 10:44 A ja jestem pełna podziwu dla naturystów, zwłaszcza tych "niedoskonałych". Ciało to tylko ciało, chciałabym umieć go nieoceniać. Odpowiedz Link
skiela1 Re: naturyzm, logo 22.05.05, 17:43 nago tak po plazy latac?neee,chociaz stringi by ubrali) Odpowiedz Link
sloggi Re: naturyzm, logo 22.05.05, 17:51 skiela1 napisała: > nago tak po plazy latac?neee,chociaz stringi by ubrali) Juz wolę nagusa niż tyłek z tym wędzidłem Odpowiedz Link
skiela1 Re: naturyzm, logo 22.05.05, 17:57 sloggi napisał: > > Juz wolę nagusa niż tyłek z tym wędzidłem tego lata na polskich plazach koronki beda trendy,prawie nago a jednak nie i tak wole. Odpowiedz Link
jackussi Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:00 sloggi napisał: > Juz wolę nagusa niż tyłek z tym wędzidłem Tak stringi u 70-latki.Lepiej wyglądała będzie bez... Ech,żyjemy w świecie kultu ciała.Ciało to ciało - to nieładne też może być interesujące Odpowiedz Link
skiela1 Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:06 jackussi napisał: > > Tak stringi u 70-latki.Lepiej wyglądała będzie bez... > Ech,żyjemy w świecie kultu ciała.Ciało to ciało - to nieładne też może być > interesujące 70-latka moze bedzie wygladala lepiej bez,ale 70-latek stanowczo lepiej z) Cialo jest moze i interesujace no ale estetyka jak dla mnie jest wazna. Odpowiedz Link
zettrzy Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:19 w tym logu, ten brazowy ksztalt u dolu to jest zarys nadmorskiej wydmy czy zarys golego ciala lezacego do gory czescia dolna? Odpowiedz Link
jackussi Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:22 zettrzy napisała: > w tym logu, ten brazowy ksztalt u dolu to jest zarys nadmorskiej wydmy czy zary > s > golego ciala lezacego do gory czescia dolna? To jedno i drugie. 2 w jednym ) Odpowiedz Link
jackussi Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:27 skiela1 napisała: > Te ciala na sniegu sa...interesujace A TY tylko o patrzeniu a naturyzm to opalanie się! dopuszczanie słońca tam gdzie wzrok nie sięga Odpowiedz Link
skiela1 Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:29 No co ja zrobie,ze jak widze cos takiego to galy wytrzeszczam,interesujace Odpowiedz Link
zettrzy Re: naturyzm, logo 22.05.05, 18:28 jackussi napisał: > zettrzy napisała: > > > w tym logu, ten brazowy ksztalt u dolu to jest zarys nadmorskiej wydmy cz > y zary > > s > > golego ciala lezacego do gory czescia dolna? > > To jedno i drugie. 2 w jednym ) o jak tanio... nie stac ich bylo na wydmy osobno i gole de osobno? Odpowiedz Link