very_famous 09.06.05, 17:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=24288466 Zdrowo sie uśmiałam czytając ten post o dylematach. Polecam lekturę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Same dylematy... 09.06.05, 17:38 Tak się jeszcze zastanawiam - pieniądze tej lasce chyba mózg wyżarły - skoro musi wydać mnóstwo kasy i zrobić taką a nie inną imprezę - niech robi, ale dlaczego sama nie potrafi rozwiązać tych ekhm.... "dylematów"....? Ktoś wie? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Same dylematy... 09.06.05, 17:43 very_famous napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=24288466 > Zdrowo sie uśmiałam czytając ten post o dylematach. > Polecam lekturę! Kapelusz musi byc..............absolutnie)))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Same dylematy... 09.06.05, 18:59 > justynnka napisała: > > > Poradzcie mi prosze w nastpujacych kwestiach bo calkiem zglupialam > > > Tak. Całkiem zgłupiałaś. Nic na to nie poradzimy. To mi się najbardziej podobało A tak w ogóle to masakra z tymi uroczystościami - komuniami, chrzcinami itd... Ja jak będę miał dziecko, to go nie ochrzczę, niech samo decyduje, jak będzie duże. Odpowiedz Link
goonia Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:20 Dobre. Zastanawiam sie czy ona z Polski pisze. Jak takie ma aspiracje, to powinna wiedziec, ze zaproszenia drukowane profesjonalnie i to w najbardziej prestizowym zakladzie, zeby sie inne snoby poznaly. tak to jest jak sloma z pantofelkow wystaje. jak bede miala czas to poczytam odpowiedzi - tam powinno byc jeszcze sporo zabawy Ps. Obysmy tylko takie problemy w zyciu miewali. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:28 A ja mysle , ze to nie zagranica.Tutaj takich idityzmow nikt nie robi,nawet gdy kogos stac.Na Polske mi ten przypadek wyglada) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:19 Przypomniał mi się taki stary dowcip: Chwal się i pan... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:29 Grazia,Ty madra kobieto lepiej mi pomoz z moim dylematem na"czy lubicie gotowac" Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:35 skiela1 napisała: > Grazia,Ty madra kobieto lepiej mi pomoz z moim dylematem na"czy lubicie gotowac > " Właśnie go przeczytałam )))))) Wracam Odpowiedz Link
zeppelia Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:29 emama produkuje takie posty ) zawsze można się ubawić choć jest kilka innych jeszcze forów które bardziej rzucaja na kolana. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:33 no nie, do kosciola bez kapelusza... co za maniery! Odpowiedz Link
zo_h Re: Same dylematy... 09.06.05, 19:59 Przynajmniej beret musi być ... moherowy najlepiej. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Same dylematy... 09.06.05, 20:01 beret do kosciola! na uroczystosc! no, obraza boska! Odpowiedz Link