agniicha 13.06.05, 13:03 Skąd sloggi ma tyle czasu na forumowanie? Jak wy to robicie?? Czy to można wytrenować? Przeraża mnie czasem mobilność wątków hahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 13:12 Tyle czasu? Wcale nie jest go tak duzo - ostatnio więcej, ale mam nadzieję, ze to chwilowe. Odpowiedz Link
groha Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 14:09 W dodatku czas, to takie względne pojęcie... Na przykład: ja już jestem po pracy, a Skiela pewnie dopiero wstała) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 14:28 groha napisała: > W dodatku czas, to takie względne pojęcie... Na przykład: ja już jestem po > pracy, a Skiela pewnie dopiero wstała) No wlasnie,i czyta ...kurcze zamiast wzisc sie za poranna prasowke to ja prosto do Salonu Odpowiedz Link
groha Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 16:04 skiela1 napisała: > No wlasnie,i czyta ...kurcze zamiast wzisc sie za poranna prasowke to ja prosto do Salonu ) Ja narzucam sobie reżim: wchodzę do Salonu dopiero z drugą kawą, a wychodzę... no właśnie, z tym gorzej. Bywa, że po trzeciej kawie i dwóch herbatkach) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 18:37 Też musiałam sobie narzucić reżim: przed obiadem nie ma mowy! No chyba żeby "tylko" sprawdzić pocztę )))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 18:48 grazia.eni napisała: > Też musiałam sobie narzucić reżim: przed obiadem nie ma mowy! > No chyba żeby "tylko" sprawdzić pocztę )))) obiadu by nie bylo??? ja robie na dwa dni) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 23:24 ja właściwie też. Ale jak już usiądę, to jakoś ciężko wstać. I cały dzień z głowy Odpowiedz Link
zettrzy Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 19:01 tak, tego mozna sie nauczyc, w mysl zasady uebung macht meister Odpowiedz Link
vitalia Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 19:32 zettrzy napisała: > tak, tego mozna sie nauczyc, w mysl zasady uebung macht meister ja ja.. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Pytanie z dziedziny casu 13.06.05, 19:41 vitalia napisała: > zettrzy napisała: > > > tak, tego mozna sie nauczyc, w mysl zasady uebung macht meister > ja ja.. > > albo im bardziej tym bardziej Odpowiedz Link