kris01 21.06.05, 08:38 Zaczną się urlopy, leniuchowanie. Dla pracujących mniejszy ruch w mieście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
towita Re: Mamy lato :) 21.06.05, 09:00 Ta, taki ładny dzień - pierwszy dzień lata a ja mam dzisiaj dentystę. Chyba będzie bolało. Tak się boję... Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Mamy lato :) 21.06.05, 09:17 A mnie czeka lato w w pracy (jestem już po tygodniowym urlopie). Na samą mysl czuję się zmęczona. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Mamy lato :) 21.06.05, 09:26 marzę o wypoczynku nad morzem...na plaży dla naturystów)) a jak na razie to się grzeję w stolicy. ps. dziś znowu korek na Modlińskiej do mostu Grota... towitka, a po co umawiałaś się z dentystą na dziś?! Odpowiedz Link
kris01 Re: Mamy lato :) 21.06.05, 09:59 Ja się wybieram nad morze na przełmie lipiec-sierpień. I plaża będzie Odpowiedz Link
towita Re: Mamy lato :) 21.06.05, 10:10 Też liczę na ładną pogodę w tym czasie, bo moje dziecko jedzie na kolonie. Odpowiedz Link
barti111 towita 21.06.05, 11:14 nie martw się, jakim procentem czasu dnia jest wizyta u dentysty? weź głeboki oddech,potem wydech,licz do dziesięciu na fotelu - najgorszy ból jest tylko pewnym faktem złłożonej rzeczywistości którado nas dociera w danej chwili mozesz jednocześnie patrzeć przez okno(jesli takowejest w gabinecie) i myśleć o plazy, słońcu i tym jaka mamy rozkosza pore roku Odpowiedz Link
towita Re: Barti 21.06.05, 11:18 Okno owszem jest, ale ja zamykam oczy, żeby nie patrzeć na miny dentysty. Borowanie to już sobie w znieczuleniu zafunduję, ale najgorszy jest ten pierwszy moment, gdy tym haczykiem w zębie grzebie. Dobrze, że ten "fakt złożonej rzeczywistości" trwa tylko chwilę. Odpowiedz Link
sloggi Re: Mamy lato :) 21.06.05, 12:32 Okna mam pootwierane, lekka muza, strój niekompletny - jestem przygotowany. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Mamy lato :) 21.06.05, 16:39 to był ciężki dzień... jestem po poważnej rozmowie z szefową... ktoś pode mną dołki kopał i musiałam zawalczyć... ktoś psuł mi opinię w pracy... usłyszalam słowa przeprosin.. nie dam sobie dmuchać w kaszę... już mi lżej... zbierałam się do tej rozmowy od czwartku... mam za sobą znowu jestem górą i to cholernie cieszy.... czasem jestem matką lwicą... odpukać...tfu! tfu! generalnie dobry ten dzień.... Odpowiedz Link
f.l.y Re: Mamy lato :) 22.06.05, 11:37 skiela1 napisała: > czyli poszlas ze skarga?? nie tyle ze skargą, co z prośbą o wyjaśnienie - jedną z osób kopiących była szefowa zostałam oficjalnie przeproszona przez obie osoby - sprawa obiła sie o kadry - moje górą.... tfu! tfu! Odpowiedz Link
f.l.y Re: Mamy lato :) 23.06.05, 11:19 sprawa załatwiona pozytywnie i tak trzymać... czasami trzeba tupnąć, czasami ogon podkulić... teraz potupałam... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Mamy lato :) 21.06.05, 19:10 wszyscy sie wybieraja nad morze, a ja nad morzem mieszkam i bywam na plazy raz na 5 lat, jak mnie ktos przymusi na wakacje najlepiej w gory, takie przyzwoicie wysokie, bo takie malownicze a niewysokie to tez mam blisko, choc w przeciwna strone od tej plazy Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Mamy lato :) 21.06.05, 19:37 O rany ale zazdroszczę, zjadłabym świeżą rybkę. Ja za to mam (jeszcze) obok domu łany zboża, a siedzę jak głupia przed komputerem. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Mamy lato :) 22.06.05, 05:55 ja plywam tylko w basenie, bo w morzu zbyt latwo dzisiaj zlapac jakas klopotliwa chorobe Odpowiedz Link