kris01 19.07.05, 09:28 Powstanie nowe miejsce na tanie i atrakcyjne zakupy. Hiszpanie rozbudują outlet Factory w Ursusie i zbudują nowy w Białołęce www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_050719/warszawa_a_5.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
towita Re: Rozbudowa outlet Factory 19.07.05, 09:38 No i bardzo dobrze. Bardzo lubię robić tam zakupy tylko ode mnie to kawał drogi. A tak to będzie bliżej Odpowiedz Link
kohol Re: Rozbudowa outlet Factory 19.07.05, 11:54 A ja do Factory na piechotke chodze Odpowiedz Link
very_famous Re: Rozbudowa outlet Factory 19.07.05, 11:55 Super wiadomość Wczoraj pojechaliśmy do przereklamowanego Maksimusa w Nadarzynie. 4 ogromne hale a my wróciliśmy z pustymi rękami jeśli nie liczyć indyjskiego żarcia. Większość ubrań w stylu "dziewczyna dresa". To co jest warte odwiedzenia to stoisko z garnkami np. do fondue. I tyle. Odpowiedz Link
towita Maximus 19.07.05, 12:44 No jak to, a ja się tam wybieram? Jak mają to samo, co w Centrum Mody to chyba podziękuję. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Maximus 19.07.05, 15:57 A co tam sprzedaja?,to jest takie mydlo i powidlo?? Odpowiedz Link
zo_h Re: Maximus 20.07.05, 13:00 W niektórych przypadkach dosłownie mydło i powidło, gdzie w jednym sklepie na sąsiadujacych półkach leżały skórzane kurtki a obok siermiężne ręczne maszynki do mięsa. Poza paroma pozytywnymi wyjatkami w wiekszości sklepów ciężko jest wypatrzeć coś ciekawego, szczególnie w przypadku damskich ubrań. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Maximus 20.07.05, 16:16 No to rzeczywiscie te sklepy nie sa ciekawe.Ja czekam niecierpliwie kiedy Wal-mart postawi swoje sklepy w Polsce,podobno juz sie tym interesuja.Pierwszy sklep ma byc w Warszawie. Odpowiedz Link
adhamah Re: Rozbudowa outlet Factory 19.07.05, 14:05 jeszcze nigdy nic w Factory nie udalo mi sie kupic. chyba szukac nie umiem Odpowiedz Link
very_famous Re: Rozbudowa outlet Factory 10.10.05, 22:55 Właśnie zaczęli rozbudowę outletu w Ursusie. Odpowiedz Link