towita 19.07.05, 14:27 pada sobie równo, raz spadnie na kwiatka, raz spadnie na .... Właśnie wróciłam z poczty. Jejku jak fajnie na dworze, chyba pójdę na spacer boso zaraz po pracy. Sloggi, Fly, Reniaczku idziecie ze mną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rembert Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 14:33 super, że pada - oby przestało do 17. Myślałem, że zwariuje tak się kotłowało i kotłowało, a ja piłem kawę za kawą i nic. Wreszcie jest czym oddychać. Spacer na boso kojarzy mi się z 40-latkiem. "Motylem jestem") Odpowiedz Link
skiela1 Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 15:45 >> Spacer na boso kojarzy mi się z 40-latkiem. > "Motylem jestem") A to dlatego latam non-stop na bosaka)))))))))))))))jak motylek....... Odpowiedz Link
rene8 Re: Towitko! 19.07.05, 22:34 Uwielbiam chodzić boso. A w takim ciepłym deszczyku.....mmmm No ale jak ty kończysz pracę to ja ją zaczynam Więc dziś nam się nie udało,ale przecież znowu spadnie deszcz! Np. w listopadzie))) Odpowiedz Link
gagunia Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 14:45 a u mnie duchota az slabosc ogarnia i wlasnie zagrzmialo. chlopaki spia i watpie czy przed burza zdazymy na spacerek... Odpowiedz Link
towita Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 14:56 Pójdziecie sobie po burzy, będzie przyjemniej i jeszcze mokro Odpowiedz Link
f.l.y Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 15:01 ja bym tam poszła...ale 'niechodliwa' dzisiaj jestem.... lubię boso chodzić po deszczu i w deszcz... jak tylko mogę chodzę boso.... już stęskniona byłam deszczu a od soboty się nim rozkoszuję.... i podobnie jak rembert - piję którąś z kolei kawę.... Odpowiedz Link
f.l.y Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 15:19 a ja sobie posiedzę na balkonie.... młody jedzie do papcia....a ja mam luuuuz i poczytam sobie zaległą prasę, a wieczorkiem może wpadnę do salonu na kawę.... Odpowiedz Link
dario05 Re: pada deszczyk pada 19.07.05, 23:41 A ja dzisiaj spacerowalem w czasie deszczu ale niestety nie na bosaka (glupio bym wygladal na ulicy na bosaka - ale spacerowalem). Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: pada deszczyk pada 21.07.05, 13:43 lubię taki letni, ciepły deszcz... rozgrzany, mokry asfalt. dawno nie chodziłam na bosaka w deszczu Odpowiedz Link
sloggi Re: pada deszczyk pada 21.07.05, 23:30 Wracałem do domu, ale tak lało że wsiadłem w 152. To nie jest aura na nocne spacery. Odpowiedz Link
sloggi Re: pada deszczyk pada 21.07.05, 23:49 frida2 napisała: > U mnie jesień istna. No niemalże (na salonie za to zima). Odpowiedz Link
frida2 Re: pada deszczyk pada 21.07.05, 23:54 sloggi napisał: > No niemalże (na salonie za to zima). Nie da się ukryć. Myślę, że to stan przejściowy. Odpowiedz Link
skiela1 Re: pada deszczyk pada 22.07.05, 00:41 sloggi napisał: > > No niemalże (na salonie za to zima). Jaka zima!ja sie topie Nie grzesz Slogus takimi posadzeniemi Odpowiedz Link
muraszka1 Re: pada deszczyk pada 22.07.05, 06:37 niech pada,to moze wybiore sie wreszcie na grzyby Odpowiedz Link
skiela1 Re: pada deszczyk pada 26.07.05, 22:30 Ale sie u mnie rozpadalo,ale jest tak zgnilo(przy temperaturze 30 stopni. Odpowiedz Link