sloggi 20.09.05, 23:12 No i dzięki temu tytułowi każdy choć raz zajrzy do tego wątku Piję kawkę i jem czekoladę. Ballad brak, o romansie to już wogóle nie wspomnę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:26 impostor napisał: > brzydal, no nie? ) Czuły barbarzyńca. Odpowiedz Link
jutka1 Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:20 Nawet nie mow.. ) Ja nawet czekolady nie moge... a niech tam, wezme kawalek Odpowiedz Link
sloggi Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:34 rene8 napisała: > Ja wyczuwam "brak inwencji twórczej". A Tobie to pełnia zza mgły uciska? Odpowiedz Link
rene8 Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:46 A wogóle to co ma nie uciskać? A moze w co? Odpowiedz Link
rene8 Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:55 Moja wena ostatnio została mocno "przydeptana". Więc wole czytać cudzą i bardzo rozwaznie na nią odpisywać Odpowiedz Link
skiela1 Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:57 rene8 napisała: > Moja wena ostatnio została mocno "przydeptana". > Więc wole czytać cudzą i bardzo rozwaznie na nią odpisywać Chociaz na koniec dnia parsknelam szczerym smiechem Odpowiedz Link
skiela1 Reniu 21.09.05, 01:52 My sobie tak rzymy ale nie zlosliwie ,zebys sobie czasem nie pomyslala... Odpowiedz Link
marrtawu Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:42 Niedawno stworzyłam wątek, gdzie chwilkę temu wkleiłam balladkę Więc balladkę mam, a z romansami to jest tak, że zawsze się ich chce, ale jak już są, to tylko siwych włosów przybywa... Odpowiedz Link
groha Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:50 skiela1 napisała: > Od romansow siwe wlosy??? Jasne, że tak. Szczególnie od tych nieudanych. Wyłysieś można, nie tylko osiwieć Odpowiedz Link
skiela1 Re: ballady i romanse 20.09.05, 23:58 groha napisała: >> > Jasne, że tak. Szczególnie od tych nieudanych. Wyłysieś można, nie tylko > osiwieć Z tym lysieniem to ostroznie,ostatnio bardzo mi wypadaja;P Odpowiedz Link
groha Re: ballady i romanse 21.09.05, 00:05 skiela1 napisała: > Z tym lysieniem to ostroznie,ostatnio bardzo mi wypadaja;P Tobie też? Obciełam na jeża, żeby nie widzieć problemu Odpowiedz Link
skiela1 Re: ballady i romanse 21.09.05, 00:09 groha napisała: > > Tobie też? Obciełam na jeża, żeby nie widzieć problemu Czytalas co Palker napisal na watku o jezach? Uwazaj teraz)) Odpowiedz Link
marrtawu Re: ballady i romanse 21.09.05, 00:11 Skiela to pierwsza znana mi osoba, która te włosy siwiejące od romansów poddała w wątpliwość Pogratulować udanych romansideł! I pozazdrościć, hehe. Odpowiedz Link
rembert Re: ballady i romanse 21.09.05, 08:08 sloggi napisał: > No i dzięki temu tytułowi każdy choć raz zajrzy do tego wątku > Piję kawkę i jem czekoladę. Ballad brak, o romansie to już wogóle nie wspomnę. Wszystko przez tą czekoladę. Ponoć jest substytutem miłości, zatem proponuję wyłączyć ją z diety, a życie na pewno się zmieni)) Odpowiedz Link
chaynik Re: cudny widoczek 22.09.05, 23:02 Za slodyczami nie przepadam ale podrozowac lubie nawet wirtualnie. Ladne zdjecia. Odpowiedz Link
sloggi Re: cudny widoczek 22.09.05, 23:11 Ciekawe czy to zdjęcie jest bez "kolorowania". Odpowiedz Link
skiela1 Re: cudny widoczek 22.09.05, 23:38 sloggi napisał: > Ciekawe czy to zdjęcie jest bez "kolorowania". Kolor nie jest dobrze ustawiony,niebieskiego jest za duzo. Odpowiedz Link
sloggi Re: cudny widoczek 22.09.05, 23:53 No właśnie ten błękit mi nie pasuje, ciut za idealny. Odpowiedz Link
skiela1 Upojenie 06.10.05, 04:21 Jest wiatr,co nozdrza mezczyzny rozchyla Jest mroz,co szczeki mezczyzny zmarmurza Jest taki mroz Nie jestes dla mnie tymianek ni roza Ani tez czula pod miesiacem chwila Lecz ciemny wiatr Lecz bialy mroz Jest taki deszcz,co wargi kobiety odmienia Jest blask,co uda kobiety odslania Jest taki blask Nie szukasz we mnie silnego ramienia Ani ci w mysli klejnot zaufania Lecz zloty deszcz Lecz zloty blask Jest skwar,co oczy kochankow rozszerza Jest taka smierc Oto na rosnych polanach wesela Z kosci sloniowej unosi sie wieza Czysta jak skwar Gladka jak smierc Gladka jak smierc. Odpowiedz Link
rene8 Re: Upojenie 06.10.05, 09:40 piękna ,zmysłowa piosenka Żebrowskiego i Jopkowej(?) Płyta jest u Kochanie i nie mogę sprawdzić ,ale Jopkowa mi dzwięczy.... A wogóle to przepiękna płyta Mam Odpowiedz Link