f.l.y 21.09.05, 20:20 wątek zapożyczyłam z innego forum, które podczytuję.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 21.09.05, 20:22 * ..chciałabym, żebyś częściej był ze mną tam, gdzie ja jestem....żebyś nie tylko mówił, jak ważna jestem dla Ciebie, ale żebyś pozwolił mi to poczuć.... ...ciężko mi jest być tak rozdartą między naszymi domami...dwiema kuchniami, łazienkami...dwiema sypialniami i dwiema siatkami takich samych zakupów... ...jestem jedna...a żyję podwójnie, a czasami nawet potrójnie...- to mnie psychicznie i fizycznie osłabia....wsiadając do samochodu zachowuję się jak koń, z klapkami na oczach jadę do jednego z moich trzech domów....w każdym z tych domów jest cząstka mnie...mojego życia...moich rzeczy....jest mi coraz trudniej tak żyć.....nie mam wsparcia z Twojej strony, a czasami nawet odnoszę wrażenie, że udajesz że nie widzisz, co czuję i jak żyję z tym wszystkim.... są chwile...kiedy chcę uciąć to wszystko.... znowu mam te dni....te samotnie...te jaskinie....czas na przemyślenia.... niby jestem...rozmawiam, pracuję....i tylko ja sama wiem, jak to jest tak ze mną naprawdę..... otwórz oczy proszę i zajrzyj we mnie nieco głębiej.....usłysz moje życie..... * Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 08.10.05, 17:39 Dziś nie chcę nikomu nic powiedzieć.Jest mi po prostu za dobrze Odpowiedz Link
skiela1 Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 21.09.05, 20:39 No mysle mysle co bym chciala powiedziec. Nic mi do glowy nie przychodzi,zwykle w moim zyciu wszystko wszyscy wiedza co maja wiedziec. Ale jestem pewna,ze cos mi sie przypomni)) Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 00:41 Podbijam bo... Chciałabym,zebyś po prostu zadzwoniła albo wysłała sms`a jak ja to robiłam. Odpowiedz Link
zo_h Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 07:34 Po prostu powiedz jej to . Odpowiedz Link
towita Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 07:53 Ja to tak mam, że wszystko mówię. Nauczyłam się (w pierwszym małżeństwie), że nie każdy potrafi czytać myśli. Fly, przewieź jak najszybciej wszystkie swoje rzeczy do Twojego przemiłego gniazdka a w pozostałych domach bywaj jako gość (z malutką torebeczką). Odpowiedz Link
f.l.y Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 10:47 bywam już z torebeczką.... Odpowiedz Link
madziulec Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 10:53 Chcialabym mu powiedziec... zaluje, ze odszedl, ze nie umial porozmawiac ze mna.. ze to wszystko sie stalo, ze mnie uderzyl.. zaluje, ze ponioslo mnie, ze powiedzialam o kilka slow za duzo... kocham go nadal.. chcialabym by wrocil, by przestal mnie ranic, mowiac, ze to ona jest miloscia jego zycia. Chcialabym by ktos mu wytlumaczyl, ze ona nic dla niego nie zrobila, ze jest mezatka, nie zostawila swojego meza, ze bawi sie tylko nim, ze ona ma swoje dziecko... Chcialabym mu powiedziec, ze dla niego zrobilabym wszystko, zrezygnowalabym z wszytskiego... ze jak odszedl to umarla czastka mnie... Bardzo go kocham, tesknie... Chcialabym, by to wszystko okazalo sie zlym snem i bym znow budzila sie przy nim... Po prostu wroc... sprobujemy na nowo... Odpowiedz Link
vitalia Re: Dlaczego? 06.10.05, 14:46 Bo TO forum skąd pochodzi ten tekst znam, a przecież to forum jest UKRYTE.I myślę,ze TA OSOBA nie była by zadowolona.Ale tylko tak myślę,nie wiem na pewno.Były już tam nieprzyjemne historie z kopiowaniem wątków,i stąd wiem ze tak jest.. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Dlaczego? 06.10.05, 14:52 O.... kapuje))) Ale to jest madziulca tekst,a jak tekst nalezy do autora to moze sobie z nim robic co chce,przenosic gdzie chce.Dobrze rozumuje?popraw jak nie)) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Dlaczego? 06.10.05, 14:55 vitalii chodzi o tytuł wątku - tka... pomysł dała to.ya Odpowiedz Link
f.l.y Re: 06.10.05, 14:52 zaczerpnęłam pomysł i tytuł, nie posty i wypowiedzi TA OSOBA bywa również na tym forum...czasem do mnie pisuje - nie dostałam żadnej bury póki co... ale fakt, więcej zapożyczać nie będę.... acha! Odpowiedz Link
vitalia Re: c.d... :)Nie ma sprawy// 06.10.05, 14:57 Wiecie co? mnie się może wydaje,ale to takie osobiste było i jakos mi tak>>>>> Ale to w końcu nie moja sprawa , a co mi tam..OK? Odpowiedz Link
skiela1 Re: c.d... :) 06.10.05, 15:00 A to bylo do Ciebie?myslalam,ze do madziulca?/znow pokrecilam/ Nie widze nic zlego w przenoszeniu watkow. Odpowiedz Link
f.l.y Re: c.d...jednak... 06.10.05, 15:15 ale co było osobiste? tytuł wątku???? owszem były tam różne wpisy, ale ich przecież nie przeniosłam!!!!! to mój wpis własny jest...a reszta wpisów też ma swoich autorów z tego forum - nic nie skradłam nikomu...żadnych osobistych tekstów....!!! jakby tak patrzeć, to na wielu forach są wątki: która to kawa dzisiaj? miłegodnia? co robicie w weekend itp.... chyba czegoś jednak nie kumam..... nic to... miłego... Odpowiedz Link
f.l.y sloggusiu.... 06.10.05, 15:17 wypiernicz ten wątek, bo się wkurzyłam.... następnym razem pogadam sobie do lustra.... Odpowiedz Link
agnie_szka9 nieporozumienie zaszło jakieś 06.10.05, 15:24 po prostu. Vitalia pomyślała zapewne, że Twój drugi wpis to kopia z innego forum...a nie Twoje osobiste przemyślenia. wątek jest dobry, niech zostanie. proszę. ja wciąż myślę co mogłabym tu wpisać... Odpowiedz Link
f.l.y Re: nieporozumienie zaszło jakieś 06.10.05, 15:34 może faktycznie nie powinnam powielać tytułu wątku... nigdy już tego nie zrobię... a ten, trzeba wywalić i już.... i tak już wąsatemu to powiedziałam.... Odpowiedz Link
vitalia Re: A kto to jest wąsaty?? 06.10.05, 16:23 Możecie ten watek wywalić albo nie.To ja namieszalam ale takie jest moje zdanie ,co nie znaczy,ze powinnam je tu wypowiedzieć.Mam nauczkę,żeby się nie szarogęsić na nie swoim forum. Odpowiedz Link
knidyjka Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 23:16 nie mów mu tego, po co się upokarzać , póżniej będzie tylko niesmak, gdyby chciał- byłby z Tobą. Wiem,ze jest Ci trudno, truizm:czas leczy rany jest słuszny. Zapomnij, zajmij się sobą, wyjdż do ludzi, uśmiechaj się i bądż dobra ...dla siebie) Odpowiedz Link
skiela1 Juz powiedzialyscie sobie dziewczyny? 06.10.05, 17:57 No to fajnie. Watek bardzo dobry i warty podbijania.)) Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Juz powiedzialyscie sobie dziewczyny? 06.10.05, 19:15 Wart podbijania i absolutnie nie do kasowania!! Odpowiedz Link
marcotills Słowa nie przychodzą łatwo... 06.10.05, 20:48 ...znacie wszyscy tę piosenkę: 'Words don't come easy" Ahoj! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Słowa nie przychodzą łatwo... 06.10.05, 20:53 marcotills napisał: > ...znacie wszyscy tę piosenkę: > 'Words don't come easy" > Ahoj! Prawda.Ale slowo pisane ma jakis poslizg,czasami latwiej wyrazic cos na papierze/monitorze/,latwiej zebrac mysli i sensownie je przekazac wlasnie w tej formie. Odpowiedz Link
marcotills Re: Słowa nie przychodzą łatwo... 06.10.05, 21:55 skiela1 napisała: Prawda.Ale slowo pisane ma jakis poslizg,czasami latwiej wyrazic cos na papierze/monitorze/,latwiej zebrac mysli i sensownie je przekazac wlasnie w tej formie. -- Amen. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Słowa nie przychodzą łatwo... 07.10.05, 08:31 na papierze...słowo pisane...? no tak, ale "nic tak nie brudzi kobiety jak atrament" ) Odpowiedz Link
wiedz-ma Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 20:56 już po burzy, mam nadzieję? mnie tam się wątek podoba i chciałabym powiedzieć: nie żeń się z nią! no ale nie powiem, nie moje życie, nie moja sprawa ... Odpowiedz Link
vitalia Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 20:58 jaka tam burza..wymieniły my sobie poglądy jak to kulturalne kobiety i tyle. Odpowiedz Link
wiedz-ma Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 21:05 co do kultury wymiany poglądów żadnych zastrzeń ale szczerze mówiąc, trochę się pogubiłam, o co chodziło, to pewnie niewysanie Odpowiedz Link
marcotills Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 21:53 wiedz-ma napisała: co do kultury wymiany poglądów żadnych zaostrzeń ale szczerze mówiąc, trochę się pogubiłam, o co chodziło, to pewnie niewysanie -- niewyssanie czy też niewyspanie, a może niewysłanie...? Odpowiedz Link
vitalia Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 21:58 cały ten watek jest taki nieporozumny.. Odpowiedz Link
marcotills Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 22:00 vitalia napisała: cały ten watek jest taki nieporozumny... -- taki rozedrgany i budzący niepokój... Odpowiedz Link
jutka1 Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 06.10.05, 23:29 Slowo wypowiedziane jest rzeczywistoscia. Zaczyna zyc wlasnym zyciem. Do nas nalezy decyja: powiedziec, czy nie. Ze wszystkimi konsekwencjami. Ja z reguly mowie. Czasem nie moge ze wzgledu na charakter rozmowcy. Wtedy mam tzw. zagwozdke. Trzymaj sie i nie dawaj sie f.l.y. Ty jedna wiesz, co najlepsze dla Ciebie. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 07.10.05, 01:21 (............) "Sa takie dni w tygodniu gdy nic mi się nie układa i jak na złosć wypada wszystko z rak. Zasłaniam wtedy okna w najdalszym kacie siadam i sama z soba chcę do ładu dojsć Bo sa dni gdy z nieba kapie deszcz nie mówię wtedy nic telefon milczy też. Bo sa dni gdy z nieba kapie deszcz zamykam wtedy drzwi po prostu nie ma mnie. Sa takie dni w tygodniu gdy Bóg wie na co czekam a każdy szelest spędza z oczu sen. Za drzwiami nocny program miękko się saczy w ciemnosć i niby wiem i nie wiem czego chcę Bo sa dni gdy w ciszy tonie dom i miejsca sobie w nim nie mogę znalezć dosć. Bo sa dni gdy ciagle pada deszcz zamykam wtedy drzwi po prostu nie ma mnie! Sa takie dni w tygodniu gdy nic mi się nie układa i jak na złosć wypada wszystko z rak. Zasłaniam wtedy okna w najdalszym kacie siadam i sama z soba chcę do ładu dojsć Bo sa dni gdy z nieba kapie deszcz nie mówię wtedy nic telefon milczy też. Bo sa dni gdy z nieba kapie deszcz zamykam wtedy drzwi po prostu nie ma mnie. Sa takie dni w tygodniu gdy Bóg wie na co czekam a każdy szelest spędza z oczu sen. Za drzwiami nocny program miękko się saczy w ciemnosć i niby wiem i nie wiem czego chcę Bo sa dni gdy w ciszy tonie dom i miejsca sobie w nim nie mogę znalezć dosć. Bo sa dni gdy ciagle pada deszcz zamykam wtedy drzwi po prostu nie ma mnie!" urszula sipińska Odpowiedz Link
asiak30 Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 08.10.05, 17:05 Oby nie przeważały nad tymi kiedy: wszystko się układa za oknem słonko świeci odsłaniasz wszystkie okna i na kanapie siadasz wciąż z koleżanką gadasz a w zgiełku cały dom i ciągle nie masz dość. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 08.10.05, 21:33 jeszcze nie przeważają, bo "> za oknem słonko świeci" i "> wciąż z koleżanką gadasz/gadam/" dziękuję za ciepłe słówka )))))) Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: ..To, co chcecie komus powiedzieć, a..... 08.10.05, 22:45 Stałam w Słowackich górach i obejmowałam pień.I znowu myślałam o Tobie... I płakałam przy tym drzewie..Good by my Angel 3 lata ot tak.. Odpowiedz Link