antidotumm 28.09.05, 14:52 Czy ktos ma doswiadczenia z takim odkurzaczem: www.roomba.pl/ sam gania po chacie i sprzata. Moje marzenie. Na razie drogi jak smok, ale mam nadzieje ze za rok stanieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antidotumm Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 14:56 Wlasnie odkrylam, ze w Stanach to on kosztuje 330$, a u nas chca 2580 zl. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 15:03 U nas to reklamuja ale ja bym nie chciala czegos takiego.Moim zdaniem niewypal sezonu. Odpowiedz Link
antidotumm Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 15:22 Dlaczego, bo ja jestem b. powaznie zainteresowana (oczywiscie nie po polskiej cenie). Odpowiedz Link
impostor Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 15:31 jak dla mnie to takiemu cacku po prostu brakuje oczu. jak czlowiek odkurza sam, to widzi gdzie jest czysto, a gdzie trzeba poprawic. robot tego nie dojrzy - przejedzie raz i da dyla. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 15:36 impostor napisał: > jak dla mnie to takiemu cacku po prostu brakuje oczu. jak czlowiek odkurza sam, > to widzi gdzie jest czysto, a gdzie trzeba poprawic. robot tego nie dojrzy - > przejedzie raz i da dyla. Ciekae czy po scianach tez lazi? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 15:35 antidotumm napisała: > Dlaczego, bo ja jestem b. powaznie zainteresowana (oczywiscie nie po polskiej > cenie). Bo chyba "starej daty jestem"))nie wierze takim gadgetom.To jest nowosc wymyslona chyba znow przez japoncow.Mowie Ci ,w Ameryce nie cieszy sie popularnoscia i to nie dlatego ze cena jest za wysoka.Dobry odkurzacz kosztuje powyzej 500$. Odpowiedz Link
sorbet Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 18:29 Problemy podobno są 1. z siłą ssania. Jak na baterie, to nie ssie mocno, jak z przewodem, to patrz p.2 2. z przewodami - jak robot się wkręci pod stół to najprawd. nie wykręci. 3. ze schodami 4. rogów nie sprząta, małych pokojów też. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 18:36 sorbet napisał: > 4. rogów nie sprząta, małych pokojów też. Ogromne salony trzeba miec zeby toto swobodnie sie poruszalo) Odpowiedz Link
antidotumm Re: Odkurzacz - robot który sam sprzata 28.09.05, 20:50 Nie ma przewodu, tylko akumulatorek do ladowania. Odpowiedz Link