sloggi 02.10.05, 21:52 Znalzzłem kasetę sprzed kilku lat, zbiór muzyki filmowej do prodsukcji pewnego reżysera - tytułowe "Dial M for murder" do oryginalny tytuł jednego z filmów jego produkcji. Pytanko - o kim mowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Alfred Hitchcock 02.10.05, 22:12 ktos kogos planuje ukatrupic dla pieniedzy ale tak dokladnie to nie wiem Nie lubie thrillerow ani na scenie ani na planie filmowym. Odpowiedz Link
sloggi Re: Alfred Hitchcock 02.10.05, 22:17 skiela1 napisała: > ktos kogos planuje ukatrupic dla pieniedzy ale tak dokladnie to nie wiem > Nie lubie thrillerow ani na scenie ani na planie filmowym. Idziemy na łatwiznę: Tony Wendice odkrywa zdradę swojej żony. Wynajmuje i szantażuje swojego dawnego kolegę. Ten w czasie napaści na Margot Wendice sam zostaje zamordowany, a biedna Margot oskarżona o zabójstwo i aresztowana. Jej kochanek i detektyw muszą znaleźć na czas "klucz" do rozwiązania sprawy. M - jak Margot. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Alfred Hitchcock 02.10.05, 23:18 sloggi napisał: > Margot oskarżona o zabójstwo i aresztowana. Jej kochanek i detektyw muszą > znaleźć na czas "klucz" do rozwiązania sprawy. > M - jak Margot. Czy to teraz graja w polskiej TV? Odpowiedz Link