sloggi 14.10.05, 21:16 Ledwo je dostałem, już ich nie trawię. Upiąc 6 metrów to ponad moje wątłe siły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:17 Nie mam tego problemu - nie mam firan Odpowiedz Link
frida2 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:24 Będę Ci kibicować. Sloggi Sloggi!!! Odpowiedz Link
groha Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:31 Rączki Ci omdlewają? To kup drabinkę, będzie łatwiej. Ale uważaj, żebyś nie spadł! Bez firan, to trochę goło jednak i jakby zimnawo w pokoju. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:34 48 żabek, no malaria po prostu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:36 Dopiero malaria rzucasz,nie jest zle. Poczekamy na cholery i inne..... Odpowiedz Link
groha Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:37 Nie zaimponisz mi - mam 60! I tymi ręcami, tymi palcyma... Ale widać jestem mniej wątła) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:42 groha napisała: > Nie zaimponisz mi - mam 60! I tymi ręcami, tymi palcyma... Ale widać jestem > mniej wątła) A wiesz,na sama mysl-rece mi mdleja Odpowiedz Link
sloggi Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 21:44 groha napisała: > Nie zaimponisz mi - mam 60! I tymi ręcami, tymi palcyma... Ale widać jestem > mniej wątła) A może Ty jakaś Siłaczka jesteś? Odpowiedz Link
aankaa nie wieszaj firan wieczorem 14.10.05, 21:48 krzywo upniesz i będziesz miał totalny (aranżacyjny ) bałagan Odpowiedz Link
skiela1 Re: nie wieszaj firan wieczorem 14.10.05, 21:50 aankaa napisała: > krzywo upniesz i będziesz miał totalny (aranżacyjny ) bałagan > Ty go nie zalamuj Odpowiedz Link
skiela1 Re: nie wieszaj firan wieczorem 14.10.05, 22:17 sloggi napisał: > A pies je drapał, już wiszą. No jakby Cie nie zabanowali to moglbys z tymi firanami wpisac sie na "Liste" hahaha.. Odpowiedz Link
groha Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 22:01 Trening czyni mistrza w każdej dziedzinie. Również w upinaniu firan. Za trzecim razem nawet nie zauważysz, kiedy będą wisiały. Ale mówię - kup sobie drabinkę! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 22:03 groha napisała: > Trening czyni mistrza w każdej dziedzinie. Również w upinaniu firan. Za trzecim > > razem nawet nie zauważysz, kiedy będą wisiały. Ale mówię - kup sobie drabinkę! A po co mu drabinka?)sasiadowi glowa podloge popsuje a sobie sufit Odpowiedz Link
frida2 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 14.10.05, 22:06 Jak rączki? Zwiędły? Odpowiedz Link
frida2 firany 22.11.05, 23:58 Byłam dziś z mamulą wybierać. A mówią, że to ja jestem niezdecydowana. Odpowiedz Link
sloggi Re: firany 23.11.05, 00:04 Czeka mnie kupienie zasłon do salonu i pranie firany w sypialni. Odpowiedz Link
frida2 Re: firany 23.11.05, 00:07 Współczuję zakladania. Mają obszyć taśmą te 7,5 metra i się zawiesi, ale najpierw muszę wywiercić dziury na karnisz. Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: firany 23.11.05, 00:06 Trzy miesiące mieszkałam bez firan, bo nie mogłam się zdecydować. Odpowiedz Link
frida2 Re: firany 23.11.05, 00:08 Ja u siebie w pokoju nie mam. Z firanami jest...przytulniej, tak moja mama twierdzi. Ale wybrala śliczne, ladnie będą wyglądać. Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: firany 23.11.05, 00:17 Jak się wprowadziłam do obecnego mieszkania, to nosiłam się, z zamiarem nie zakładania firan, ale było jakoś tak obco bez nich. Tym bardziej, że do tej pory nie mam niezbędnych mebli Odpowiedz Link
vitalia Re: firany 23.11.05, 00:12 A ja wcale nie mam firan,,,,nie lubię !!!!!!Może i dodają ciepła,może są potrzebne ,,ale ja nie mam..Mam za to upięte dekoracyinie zasłony z kreszu takiego lejącego, które właściwie też służą ozdobie..firanki są tylko w pokoju u młodej ,bo tak chciała,ale też raczej mało znaczące,. Odpowiedz Link
towita Re: firany 23.11.05, 07:58 Ja mam w dużym pokoju, na dwóch oknach i balkonie, ale takie na taśmie (już umarszczone) więc po praniu tylko "klik, klik" i już wiszą. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Wyniosą mnie na tarczy przez te cholerne fira 23.11.05, 21:53 Moja mamusia, pedantka niesamowita, zafundowala mi taka traume z upinaniem tego...<piip>, ze przysieglam sobie,ze tam gdzie ja bede mieszklac firany prawa wstepu nie maja. Buja sie czlowiek na najwyzszym szczebelku drabiny, w rekach brzeg 12-metrowej plachty, upina, rece mdleja, ale upina dalej... uff!...Zle to powiesilas, jak to wyglada, tak krzywo, jak w obozie cyganskim! i znow na drabine...trzy razy tak w sumie. Szkoda, ze kota w domu nie bylo, sama bym go namawiala do bujania sie na tych szmatach. Odpowiedz Link