pressforum 02.11.05, 22:18 no klne i już - kiedy musze zmontować meble świeżokupione na przykład w IKEI. o tak IKEA wie, jak utrudnic życie. i te instrukcje z rachitycznymi rysunkami. kto sie na tym wyznaje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: klnę jak szewc 02.11.05, 22:30 ja sie tylko wyznaje na tym, zeby w ikei nie robic zadnych zakupow, jakos mnie tak sami oduczyli Odpowiedz Link
aankaa instrukcje IKEA 02.11.05, 22:32 aż się dziwię, że po doświadczeniach (wystarczą 2-3 zakupy) usiłujesz się ich trzymać (ja) po 3 meblach (montaż z wieloma problemami, choć graty niezbyt skomplikowane) najpierw oglądam instrukcję, porównuję z dostarczonymi (w pudle) elementami ... później składam do kupy (w większości przypadków "skacząc od jednego p-ktu do innego - nie trzymając się narzuconej kolejności) Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: instrukcje IKEA 02.11.05, 22:37 Tylko raz kupiłam mebelek do złożenia i powiedziałam sobie ...nigdy więcej. Odpowiedz Link
frida2 Re: klnę jak szewc 02.11.05, 23:11 Wzięłam się za opracowanie artykułu. Powielaliśmy na ksero bo książka go zawierająca znajduje się w czytelni w 1 egzemplarzu, a osób mających potrzebę skorzystania z niej - 87. No i dochodzę ja do strony 29 i mało mnie szlag nie trafił - uciete jakieś 4 górne wersy w 10 kolejnych stronach. k****! :I Odpowiedz Link
thomaa Re: klnę jak szewc 02.11.05, 23:39 do IKEI to po fajne kubki i dobre lody (takie z automatu znaczy sie ) Odpowiedz Link
antidotumm Re: klnę jak szewc 03.11.05, 12:03 A meble z Ikei to sa buble! Wytrzymaja max 5 lat. A w pokoju dziennym mamy gdanskie kredensy, 150 lat i jak nowe. W dodatku uzywany 'gdanszczanin' np na allegro jest w cenie szafy z Ikei. Dziwne nastaly czasy! Odpowiedz Link
projek Re: klnę jak szewc 03.11.05, 12:39 thomaa napisała: > do IKEI to po fajne kubki i dobre lody (takie z automatu znaczy sie ) W IKEI dobre są (tak mi się wydaje) elementy do dekoracji - wiele pomysłów można czerpać. A co do lodów z automatu to moim zdaniem najlepsze są w McDonalds itp. Odpowiedz Link