very_famous 07.01.06, 13:40 Nareszcie!! Nie przepadam za wątkami pogodowymi ale teraz to jest silniejsze. Kiedy to ostatnio nad tym ponurym ciemnogrodem świeciło słońce? Kilka miechów temu, nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximilianna Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 13:43 very_famous napisała: > Nareszcie!! Nie przepadam za wątkami pogodowymi ale teraz to jest silniejsze. > Kiedy to ostatnio nad tym ponurym ciemnogrodem świeciło słońce? Kilka miechów > temu, nie? Gdzie Ty widzisz słońce? Przecież u mnie jest mglisto, pogoda typowo barowa... Odpowiedz Link
very_famous Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 13:46 Na Żoliborzu w Wawie pięknie świeci :] Odpowiedz Link
very_famous Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 13:46 Niegłupi pomysł, a później grill w przytulnym ciepłym miejscu. Odpowiedz Link
maximilianna Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 13:48 sloggi napisał: > Teraz tylko sanie i kulig Po kuligu sauna. Ale ja nie mogę , bo jeszcze przeziębienie mnie trzyma Odpowiedz Link
rene8 Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 13:48 Aby ci dosłodzic dodam,że tak mi wróble za oknem dają... Od razu jakoś lepiej człowiekowi Odpowiedz Link
frida2 Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 17:36 Dziś sobie Wawę wybrało jako obiekt oświetleń? Ciekawe kiedy poświeci na dolnym śląsku. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Słońce, słońce, słońce! 07.01.06, 19:18 Zimno,ciemno,ponuro...ehhhh byle jak pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link
groha Re: Słońce, słońce, słońce! 08.01.06, 12:35 Rzadko potrafię zachwycać się zimą, ale dzisiaj nie mogę się oprzeć. Jest po prostu cudnie: lekki mrozik, puszysty śniegu tren i słońce na niebieskim niebie. Niebieskim! Nie koloru brudnej ściery, ale niebieskim, jak należy. Życzę miłych, niedzielnych spacerków! Ja właśnie wróciłam z okolicznych górek. I chyba mam szok tlenowy, czy coś... Odpowiedz Link
frida2 Re: Słońce, słońce, słońce! 08.01.06, 12:48 Śniegu nie ma, słońca także, jest tylko lekka mgła i strasznie zimno. Odpowiedz Link
towita Re: Słońce, słońce, słońce! 08.01.06, 14:13 U nas pięknie świeci, a my sanki u dziadków zostawiliśmy Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Słońce, słońce, słońce! 08.01.06, 21:38 Od wczoraj ... cieszę się jak dziecko, tak mi bardzo brakowało tych promyczków Odpowiedz Link
eevvaa Re: Słońce, słońce, słońce! 08.01.06, 21:54 W Lublinie też pięknie świeciło, a mrozik jak fajnie szczypał - cudownie po tej szarówce. ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
lekia Re: Słońce, słońce, słońce! 10.01.06, 12:38 nie ma co się nad nim roztkliwiać,trzeba wyjść mu naprzeciw Odpowiedz Link
frida2 Re: Słońce, słońce, słońce! 10.01.06, 15:03 Przebiło się przez tą lekką mgłę, więc wybywam się oświetlić nieco Odpowiedz Link
skiela1 Re: Słońce, słońce, słońce! 06.03.06, 04:46 slonceslonceslonce zapowiadaja na nastepne 3 dni i ani jednej chmurki. Czas pokaze. Odpowiedz Link
very_famous Re: Słońce, słońce, słońce! 06.03.06, 08:59 > slonceslonceslonce zapowiadaja na nastepne 3 dni i ani jednej chmurki. > Czas pokaze. U mnie jak na razie trwa ostry atak zimy. Śnieżyca, te sprawy... Odpowiedz Link