dimanche 31.03.06, 20:36 Nudy, gdzieś bym wyskoczyła chętnie...zbieram ochotników... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adep1 Wybieram się jutro na Ząbkowską 31.03.06, 21:34 Wybieram się z koleżankami na "wycieczkę krajoznawczą" po odnowionej Ząbkowskiej, nie byłam tam ze 100 lat... Zajrzę do "Klitki" - takie studio foto, gdzie można sobie zrobić zdjęcie w przebraniu retro; a potem obejrzę kafejki - podobno są i podobno jest tam całkiem inaczej niż było parę lat temu, artystycznie, stylowo i wogóle inaczej To nie a propos Twojego pytania, tak Ci chciałam powiedzieć... Odpowiedz Link
denton76 Re: Kto jutro lub pojutrze chętny na wyskok na ka 31.03.06, 22:31 sorry laska, ale ten weekend spędzam na uczelni Odpowiedz Link
dimanche Re: Kto jutro lub pojutrze chętny na wyskok na ka 31.03.06, 22:33 alleż ja się nie gniewam, jeszcze się spotkamy na tej kawie, nie ucieknie... Odpowiedz Link
denton76 Re: Kto jutro lub pojutrze chętny na wyskok na ka 31.03.06, 22:37 dimanche napisała: > alleż ja się nie gniewam, jeszcze się spotkamy na tej kawie, nie ucieknie... jako prawdziwa modliszka powinnaś napisać: nie uciekniesz, wrrrr Odpowiedz Link
dimanche Modliszka? 31.03.06, 22:48 O, nie wiedziałam, żem modliszka. Ale powiem Ci: "wrr", bo tak chciałeś usłyszeć... Odpowiedz Link
denton76 Re: Modliszka? 31.03.06, 23:12 dimanche napisała: > O, nie wiedziałam, żem modliszka. a czemu nie? miauuuu ps. a co się stało z rembertem, że tak sama ten weekend spędzasz? Odpowiedz Link
dimanche Re: Modliszka? 31.03.06, 23:14 denton76 napisał: > dimanche napisała: > > > O, nie wiedziałam, żem modliszka. > a czemu nie? > miauuuu > > ps. a co się stało z rembertem, że tak sama ten weekend spędzasz? > > Ja i Remebert? To jakieś fatalne nieporozumienie. Nie wiem, co się z nim stało. I nie miaucz, proszę, bo uszy puchną, taki ten pisk przeraźliwy... Odpowiedz Link
denton76 Re: Modliszka? 31.03.06, 23:20 ups, a ja myślałem, że ty jesteś panią Rembertową sorrka Odpowiedz Link